Wolf kostuums voor kinderen en volwassenen

Aanbidders van de maan, mysterieuze wezens, schurken in sprookjes... Zo zijn wolven, maar ze fascineren ons net zoveel als zij ervan houden om naar de volle maan te huilen, en daarom zijn Kostuum van een wolf erg populair op elk feest waar het essentieel is om verkleed te gaan.

Het is makkelijk om iemand tegen te komen in een Kostuum van een wolf op een verkleedfeest: angstaanjagende weerwolven, Roodkapje en de boze wolf... Of je nu bang wilt maken op Halloweenavond met een Kostuum van een wolf of liever de slechterik van het verhaal wilt zijn met een onhandig en slungelig Kostuum van een wolf, je vindt het perfecte Kostuum van een wolf hier bij Funidelia. We hebben zelfs een versie van het Kostuum van een wolf van Teen Wolf, de bekende film uit de jaren 80 met Michael J. Fox.

We hebben Kostuum van een wolf voor kinderen en volwassenen, van baby Kostuum van een wolf tot plus-size Kostuum van een wolf. We hebben het perfecte Kostuum van een wolf voor jou! Dus kies het model dat je het leukst vindt uit al onze catalogus van dieren kostuum.

Zorg dat je longen klaar zijn om naar de maan te huilen of om "te blazen en te blazen totdat je het huis omverwerpt".

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 14 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top