Cleopatra kostuums: de koningin van de Nijl

Je zult er prachtig uitzien in een van deze Cleopatra kostuums! Heb plezier als nooit tevoren als de koningin van Egypte tijdens het volgende carnaval of ander feest. Ontdek deze prachtige selectie Egyptische kostuums en accessoires want de look van de koningin van Egypte zou niet compleet zijn zonder haar pruik, ketting en kroon. Bij Funidelia hebben we een breed scala aan Egyptische kostuums, zoals het kostuum van Koningin Nefertiti of het prachtige Queen of the Nile deluxe kostuum voor vrouwen met een gouden jurk, haarstuk, ketting, armbandjes, polsbandjes en meer. Ontdek al onze Cleopatra kostuums zodat jij dit prachtige, enigmatische personage kunt worden. Cleopatra kostuums voor meisjes en andere Egyptische prinsessen kostuums zijn ook beschikbaar.

Filteren
Uw zoekopdracht:

Voeg de finishing touch toe aan je Cleopatra kostuum met een grote verscheidenheid aan accessoires zoals pruiken, kettingen en haarbanden.

Talloze verhalen en legendes gaan over het personage dat je kunt worden met deze Cleopatra kostuums. Bij Funidelia bieden we een uitgebreide selectie Egyptische kostuums, zodat jij de koningin van de Nijl of een Egyptische keizerin of godin kunt zijn. Onze catalogus helpt je bij het kiezen van het beste kostuum voor een themafeest. Naast Cleopatra jurkje kostuums, bieden wij ook Isis godin, Nefertari en Egyptische godinnen kostuums. Je vindt natuurlijk ook Cleopatra kostuums voor meisjes in onze catalogus. Maak je Cleopatra look compleet met haar emblematische kapsel en voeg wat essentiële accessoires zoals kettingen, ringen, kronen en armbanden toe.

Top