Bijenkostuums voor iedereen

Als je op zoek bent naar insectenkostuums, dan ben je op de meest vermakelijke plek aangekomen. De bijenkostuums! We weten niet of het komt door hun vrolijke kleuren, hun grappige voelsprieten of omdat ze ons onvermijdelijk doen denken aan Maya de Bij, maar ze zijn een succes op elk kostuumfeest. 

Omdat je hebt besloten om voor één dag een bij te worden, laten we je graag onze collectie bijenkostuums zien. We hebben bijenkostuums voor volwassenen, jongens, meisjes, baby's en grote maten. 

Voor mannen vind je echt leuke hommelkostuums met een comfortabele capuchon met antennes, vleugels, angel en alles wat nodig is om de vrolijkste hommel van het feest te zijn - of de gekste! 
Voor vrouwen hebben we gestreepte bijenjurken en ook gele tutu-rokjes. Bovendien, vele accessoires zoals gestreepte mouwen, een diadeem met antennes en zelfs een paar vleugels.

We hebben ook bijenkostuums voor kinderen die het volwassen kostuum nabootsen, zowel het mannen- als het vrouwenkostuum, zodat jullie samen met jullie kinderen in stijl gekleed kunnen gaan. Maar als je op zoek bent naar een schattig bijenkostuum voor de allerkleinsten, dan kun je in onze selectie bijenkostuums voor baby's vinden. Ze zullen er echt schattig uitzien met hun zwarte en gele streepjes!

Voor een goed bijenkostuum is het belangrijk om op de details te letten, daarom raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij onze bijenaccessoires waar je onder meer bijenmaillots met prik, bijenvleugels, verschillende soorten antennes en zelfs valse wimpers kunt vinden.

Zoem, lach en geniet van je bijenkostuum! Bzzz, bzzz!

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 16 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top