Minecraft rugzakken

Als je geobsedeerd bent door de gepixelde wereld van Minecraft en graag blokken meeneemt waar je ook gaat, dan heb je zeker een van onze Minecraft-rugzakken nodig. Je zult het geweldig vinden om al deze geeky rugzakken mee te nemen naar de les of op je volgende reis. Kies je favoriete Minecraft-rugzak - misschien wel een met je favoriete personage of voorwerp uit het spel. Als je rugzak altijd geschikt is om te barsten, dan weten we zeker dat je deze groene Creeper-rugzakken geweldig zult vinden. Ook in het groen hebben we Miner’s Society-rugzakken. Als je van materialen mijnen houdt, is een houweel- of zwaardrugzak perfect voor jou. Of als je iemand bent die mod na mod wil installeren, dan raden we een van onze Minecraft "mobs" rugzakken aan. We zijn er zeker van dat je al deze videogame-rugzakken geweldig zult vinden, maar zo niet, dan hebben we ook tal van andere Minecraft-merchandise en -geschenken beschikbaar. Of je jezelf nu een traktatie wilt geven of een cadeau voor een Minecraft-fan wilt kopen, kom eens kijken. Pak je houweel en rugzak!

https://www.funidelia.nl/panier
 • Minecraft Creepy Things rugtas
  Officiële licentie
  Inhoud verpakking: Rugzak afmetingen: 46 x 33 x 22 cm
  39,99 €
  Beschikbaar
 • Zwarte Minecraft Creeper-rugzak
  Officiële licentie
  Inhoud verpakking: Rugzak. Afmetingen: 40x28x13cm Verstelbare gewatteerde schouderbanden en gewatteerde achterkant. Het hoofdvak heeft een laptopvak en het voorvak heeft een binnenvak met vakjes voor pennen en potloden. Het bevat ook twee zijzakken, één mesh.
  29,99 €
  Beschikbaar
 • Minecraft Bobble Mobs rugzak
  Officiële licentie
  Inhoud verpakking: Rugzak van 46 x 33 x 22 cm
  34,99 €
  Beschikbaar
 • Groene Minecraft Miner's Society rugzak Groene Minecraft Miner's Society rugzak
  Officiële licentie
  -13%
  Inhoud verpakking: rugzak van 46 x 33 x 22 cm
  34,99 € Van 39,99 €
  Beschikbaar
 • Mini Mobs Minecraft rugzak met reliëf
  Officiële licentie
  Inhoud verpakking: Rugzak. Afmetingen: 44x37x10cm Verstelbare gewatteerde schouderbanden en gewatteerde achterkant. Het hoofdvak heeft een laptopvak en het voorvak heeft een binnenvak met vakjes voor pennen en potloden. Het bevat ook twee zijzakken, één mesh.
  34,99 €
  Beschikbaar
 • Minecraft Amerikaanse rugzak Minecraft Amerikaanse rugzak
  Officiële licentie
  Inhoud verpakking: Rugzak van 31 x 45 x 13,5 cm. Laptopvak. Ergonomisch verstelbare gewatteerde schouderbanden die perfect op je rug passen. Gewatteerde rug. Hoogwaardige afwerking en ritsen.
  44,99 €
  Beschikbaar
 • Minecraft groene Amerikaanse rugzak Minecraft groene Amerikaanse rugzak
  Officiële licentie
  Inhoud verpakking: Rugzak van 31 x 45 x 13,5 cm. Ergonomisch verstelbare gewatteerde schouderbanden die perfect op je rug passen. Gewatteerde rug. Hoogwaardige afwerking en ritsen.
  44,99 €
  Beschikbaar
Sorteren op:
Er zijn: 7 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
  Top