Dinosaurus Kostuums & Maskers

Ze bewoonden de aarde voor duizend jaar 250 miljoen jaar geleden maar ze stierven uit... Of dat wilden ze ons doen geloven want ze waren gewoon verborgen! Want ze zijn terug met de films van Jurassic Park en Jurassic World en dankzij kostuum dinosaurus zoals deze die we je laten zien zien we dinosaurussen overal!

Met een kostuum dinosaurus reis je terug in de tijd naar het Jura. Organiseer een themafeest waar holbewoners en dinosaurussen samenleven, het zal geweldig zijn! En omdat het belangrijk is om plezier te hebben, "maken we onze eigen film" zoals we willen, toch?.
Je hebt ook kostuum dinosaurus voor alle leeftijden en maten.

Naar een themafeest gaan waar je kostuum dieren moet dragen en verschijnen met een opblaasbare kostuum van een T-Rex zal je de ziel van het feest maken. Je kunt een grappig kostuum op schouders van een dinosaurus dragen alsof je erop rijdt. Je kunt ook een onesie kostuum dinosaurus dragen, net zo comfortabel alsof je in pyjama bent. Oh! En als je een kostuum dinosaurus uit de film wilt, vind je ook het authentieke kostuum van de velociraptor uit Jurassic World.

Laat je aanmoedigen om terug te gaan naar het Jura en veel plezier te hebben in één van onze kostuum dinosaurus!

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 30 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top