Tin Man kostuums

Trek je Tin Man kostuum aan en reis naar de magische wereld van Oz. The Wizard of Oz is een film uit 1939 die het verhaal vertelt van een jonge vrouw die door een krachtige tornado uit haar huis in Kansas is gerukt. De wind neemt haar mee naar een fantastische plek waar heksen en tovenaars bestaan en waar ze bevriend raakt met een laffe leeuw, een sprekende vogelverschrikker en een tinnen man met een holle borst zonder hart. Als je een fan bent van de Tin Man van de Wizard of Oz, scoor dan hier het perfecte Tin Man kostuum voor mannen, vrouwen, kinderen en zelfs huisdieren!

Filteren
Uw zoekopdracht:

De hele familie zal in deze Tin Man kostuums naar het prachtige Land of Oz kunnen reizen. Natuurlijk zullen jullie harten luider kloppen!

Verkleed je in een van deze Tin Man kostuums en reis mee naar de wondere wereld van Oz! Bij Funidelia vind je verleidelijke en spannende Tin Man kostuums voor vrouwen en schattige Tin Man kostuums voor kinderen en honden. Accessoires zijn ook belangrijk, dus vergeet niet om je look af te maken met een bijl en een Tin Man masker. In de Tovenaar van Oz is de Tin Man al een jaar niet meer in beweging als Dorothy en de Scarecrow hem vinden. Ze moeten hem nu helpen om een hart te vinden. We hopen dat de jouwe luid en duidelijk klopt terwijl je plezier hebt in je Tin Man kostuum.

Top