Après Ski Kostuums

Jawohl! Trek je ski's aan, proost met je vrienden, neem een slokje van de glühwein en ga de volgende keer in stijl richting de ski hut met een van onze prachtige Après Ski kostuums.

Wij hebben diverse originele versies voor je klaar liggen. Voor vrouwen hebben wij uitdagende, sexy Tirolse pakjes maar ook wat meer klassieke Heidi kostuums. Daarnaast hebben wij ook voor mannen diverse opties, wat dacht je bijvoorbeeld van deze prachtige lederhose voor mannen?

Als je wat meer traditioneler bent aangelegd dan hebben wij ook diverse Tirolse kostuums voor mannen waar je uit kunt kiezen. Op zoek naar iets grappigs? Bekijk dan ons bierglas kostuum. Naast de diverse Oktoberfest en Tirolse kostuums hebben we ook diverse Après Ski accessoires, hoeden, pruiken en nog veel meer!

Bekijk nu deze en andere geweldige Après Ski kostuums online bij Funidelia zodat jij je klaar kunt gaan maken voor het volgende Après Ski feest in de ski hut... proost!

Filteren
Uw zoekopdracht:

Après Ski kostuums: Tiroler jukjes, lederhose en meer!

Brrrrr... wat is het weer koud! Tijd om jezelf goed aan te kleden met onze leuke Après Ski kostuums! Of je nou een avondje los gaat in de lokale ski hut of een vakantie naar Tirol hebt gepland, bij Funidelia ben je aan het juiste adres.

Wij hebben een uitgebreide collectie van traditionele Beierse kostuums voor mannen, met mooie shirts tot hoeden, lederhose en andere passende accessoires. Daarnaast hebben wij onder andere ook spannende sexy Heidi versies voor vrouwen, voor als je liever iets uitdagender gekleed bent. Wat je smaak ook mag zijn, wij hebben het in onze webshop voor je klaar staan.

Dus bekijk nu onze Après Ski kostuums en bestel ze snel zodat jij klaar bent voor het volgende Après Ski feest!

Top