Skip to content

Halloween Kostuums

Classic Halloween kostuums

Hoewel we het hebben over trends in Halloween-nachten en elk jaar zijn er kostuums die vaak worden gezocht en verwacht, er zijn Halloween-kostuums die altijd winnen: clowns, heksen, zombies, vampieren, demonen, skeletten, weerwolven, spoken, pompoenen …

Je wilt er misschien geen ruzie over maken en liever de dagelijkse Halloween kostuums, gebruiken, of je bent traditioneel en denkt altijd aan graaf Dracula of de heksen van Salem wanneer de angst van iemand anders of je gaat mee met de modetrend of gok op de klassiekers ā€¦ Wat je motief ook is, hier geven we je enkele ideeĆ«n om een perfecte enge vermomming te vinden die een succes zal zijn met Halloween.

Clown Halloween vermommingen: de gevaarlijkste gekheid

Dachten we de laatste tijd deze vermommingen te zien om redenen die niets met Halloween te maken hebben, blijven we gokken op het killer clowns kostuum als een leuke vermomming om mensen bang te maken tijdens deze viering. Altijd Ā«in een goed humeurĀ»ā€¦

Vampier kostuum: bloooooed!!

De vampieren kostuumsĀ is een van degenen die altijd goed past in de Halloween-nacht. Je kunt de vampier worden die je het leukst vindt, maar vergeet niet de accessoires, zoals de scherpe tanden, het nepbloed en natuurlijk vampieren makeup in zwart, wit en grijze tonen voor een vervallen look.

Zombie kostuums: herseneeeeeenā€¦!!

Wat zou Halloween worden zonder zombies? Er zijn veel manieren om je zombie kostuum: te ontwerpen: met een vreselijk masker en je gebruikelijke kleding, behalve gekleurd met bloed, of je kunt een macaber en gruwelijk kostuum van de levende doden kopen.

Vergeet niet dat je vermomming veel realistischer zal zijn als je wat karakteristieke protheses toevoegt, wonden gemaakt met vloeibare latex en nepbloed. Laat de details niet achterwege!

Heksen kostuums: breng het kwaad in jou naar boven

De heksen zijn andere een van de stamgasten in Halloween-nacht. Mis ze niet! Om een compleet kostuum te maken, werkt niets beter dan een heksen kostuum maken en accessoires toevoegen zoals een coole, gestripte, gekleurde kous, een pruik, een puntige heksenhoed, een portemonnee in de vorm van een ketel en, natuurlijk, de bezem! Je kunt ook een versie van een sexy heks vinden …

Demonen en duivelskostuums: de koningen van de metro

Demonen en duivels, duivels en demonen … Iedereen komt naar buiten om te feesten tijdens Halloween met hun rode kostuums, hun hoorns en hun drietanden. De demonenkostuums zijn altijd angstaanjagend en uniek voor het uitlokken van angst in Halloween!

Skelet vermommingen: we sterven voor zijn botten

We verplaatsen het skelet graag in Halloween, en als je het op een meer “letterlijke” manier dan ooit wilt doen, zijn deze skelet kostuums je beste optie.
Je kunt het op een meer originele of stijlvolle manier doen, er is een optie voor elke smaak! Vergeet de make-up en de decoratieve accessoires niet als u thuis een feestje voorbereidt.

Andere originele Halloween kostuums

Weerwolf kostuums: huilen bij volle maan

De lycanthropes zijn nooit afwezig op hun Halloween date (zelfs als ze niet overlappen met een volle maan). Profiteer van het donker om uit te gaanā€¦ en vermom jezelf als een weerwolf!

Geest kostuums: snoep of je leven?

Wil jij jezelf vermommen als een geest met Halloween maar wil je dit jaar wat origineler zijn? Bekijk deze suggesties van klassieke en stijlvolle geesten.

Pompoen kostuum: snoep of je leven?

We eindigen deze beoordeling over de engste en meest originele kostuums met het Halloween-embleem: de pompoenen.

We weten dat je dit voor decoratie zult gebruiken, maar hoe zit het met het vermommen als pompoen? Van de meest duivelse tot de leukste.

En als je niet graag verkleed bent? Nou ja, Halloween-accessoires en maskers

Zelfs als je het niet gelooft, JA, er zijn mensen die niet graag verkleden.

Ja, zoals je hoort. Misschien vind je zelfs het hele verkleden niet leuk … misschien is het omdat je niet hebt ontdekt hoe leuk het kan zijn. Of misschien wordt je door het verkleden niet opgewonden …

Maar je zou toch zeker niet willen worden buitengesloten in het Halloween-feest waarvoor je bent uitgenodigd, toch? En als je liever wat minder opvalt dan de zombies, spoken, vampieren … Wees gerust, we hebben een oplossing: angstaanjagende Halloween accessoires.

Als je al hebt besloten om geen Halloween-vermomming te dragen en je weet niet hoe je die dag moet gaan, kijk dan naar deze Halloween-accessoires, een geweldige manier om een kostuum bijna te “dragen” of op zijn minst een look te hebben die overeenkomt met wat er wordt gevierd, maar zonder een volledig kostuum te dragen …

Soms heb je maar Ć©Ć©n element nodig om op te gaan tijdens de Halloween-nacht.

Een kettingzaag waarmee iedereen overal in paniek kan raken als Leatherface, een zeis als The Death, een kettingzaag zoals Jason of een drietand zoals de King of the Shadows zelf

Je kunt ook een Halloween-pruik en een ander onmisbaar accessoire dragen …

Een messendiadeem door je hoofd, zodat het lijkt alsof je een vreselijk ongeluk hebt gehad (vergeet niet! Gebruik dit met een paar druppels nepbloed om het een realistischere uitstraling te geven).

Of, als je liever een angstaanjagende vampier bent, hoef je alleen witte make-up te dragen en een spectaculaire Halloween-pruik zoals deze te gebruiken.

Je kunt ook veranderen in een van de karakteristieke karakters van het grote scherm, nogmaals, gebruik witte make-up over je gezicht, verf je oogkassen in zwart en draag een van deze pruiken. Ze zullen je naam niet driemaal herhalen! Beetlejuice! Beetlejuice! Beetlejuice!

Of draag een moderne, digitale t-shirt die je op je smartphone kunt gebruiken om angstaanjagende effecten te creƫren.

Halloween-accessoires zijn er bij uitstek, je hebt alleen een kleine hoed of een grote hoed nodig, of iets dat ons herinnert aan de datum dat het is. Lang leve de schedels!

Halloween maskers: het gezicht van angst

Halloween maskers kunnen het beste zijn om te dragen om een angstaanjagende nacht te leven. Je hebt maar Ć©Ć©n van deze nodig en je zult zien hoe eng je wordt …

Halloween makeup: deperfecte toevoeging aan kostuum

Alsje je hoofd lieve onbedekt laat, Halloween makeup de beste manier om het beste kostuum te ontwerpen. Je kunt je bloed bevlekken met nepbloed of wondprothese gebruiken die er eng uitziet …

Als je originele make-up voor je Halloween-kostuum wilt, mis dan deze Sara G.-tutorial over make-up niet, waarin ze uitlegt hoe je zombie, pop-art make-up kunt gebruiken.

Hoe te verkleden voor Halloween in vijf stappen

Als alle laatste secties je niet hebben overtuigd … er is gewoon wat tijd over voor de viering van de meest angstaanjagende nacht van het jaar, en we willen niet dat je alles voor improvisatie achterlaat. Daarom zien we de must-have voor Halloween-kostuums, die noodzakelijke elementen om de perfecte look te ontwerpen waarmee je kunt triomferen en heel eng kunt zijn.

Hoe zullen we dit bereiken? Blijf kalm en trek je kostuum aan! Het is erg makkelijk. Je hoeft alleen deze 5 stappen te volgen om een complete Halloween-look te bereiken. Je zult de gruwelijke manieren zien waarop je zult transformeren in dat kwaadaardige en rottende wezen dat we allemaal die dag willen zijn.

Halloween kostuum

We beginnen met Halloween vermommingen, de basis voor het perfecte kostuum. En om je te helpen deze geweldige Halloween-look te bereiken, laten we vier ideeƫn (en een extra) achter die je leuk vindt.

In Halloween moeten er heksen zijn, dus word een van hen om iedereen bang te maken om je bezem te trotseren.

Zombies zijn een van de wezens die het meest plezier hebben deze nacht, omdat ze deze dag gebruiken om uit de dood te doen herleven en een groot feest te vieren.

Vampieren gaan ook buitenshuis dineren deze Halloweenā€¦ Laarzen aan!

En als je je botten wilt verplaatsen, is er niets beters dan het skelet te vermommen. creƫr jouw Halloween vermomming snel.

En als cadeau een zelfgemaakt Halloween-kostuum. Als wat je zoekt snelle Halloween-vermommingen zijn, stellen we er een voor die supergemakkelijk is. Neem een oude deken, maak er twee gaten in om er doorheen te kijken en je hebt jezelf vermomd. Je kunt ook een beetje extra detail toevoegen als je bijvoorbeeld een gestripte, zwarte kous draagt, of een bal en ketting om je enkel.

Halloween makeup

Om het kostuum compleet te maken is het essentiaal goeie Halloween makeup te hebben. Om dat te doen, moet je zwarte en witte verf, wat druppels nepbloed, vloeibare latex en wat wondvormige prothese hebben om je vermomming een realistischer uiterlijk te geven.

Het is van fundamenteel belang dat je je verkleed als een heks, als een zombie, als een vampier. Make-up is een heel belangrijk punt om je look een realistisch Halloween-gevoel te geven.

Pruiken voor Halloween

Nu, om door te gaan met de taak om het een meer sinistere, kwaadaardige, gekke of dode look te geven, is een pruik essentieel om een volledige karakterisering te creƫren.

Halloween accessoires

Wat zou Jason zijn zonder zijn mes, of Freddy zonder zijn scherfhanden, Dood zonder zijn zeis, een heks zonder haar bezem en hoed, Edward Scissor-handen zonder haar schaarhanden …? Halloween accessoires zijn de definitieve, laatste touch die je vermomming nodig heeft. We moeten de Halloween maskers, natuurlijk niet vergeten, als je te lui bent voor het dragen van make-up.

Halloween Houding!

En, zoals Madonna zou zeggen: strike a pose! Het belangrijkste om een perfecte Halloween-look te hebben, is om de perfecte houding en een geoefende houding voor de foto’s te hebben. Als je je vermomt als een zombie, kun je niet klassiek gaan wandelen of glimlachen naar de fotoshoots. Als je een vampier bent, kun je niet op plaatsen met veel licht zijn en moet je gek worden als je de blote nek van de kleintjes ziet. Als je een geest bent … nou, je kunt niet door een muur gaan, maar je zou geen “levendige” houding moeten hebben …