Skip to content

Grappige Kostuums

Grappige kostuums voor Halloween, Kerst en Carnaval

We weten allemaal wat de winter brengt: kou, sneeuw, wind, kortere dagen … maar het brengt ook een aantal goede dingen met zich mee. Van november tot februari is het non-stop feestseizoen! Halloween, kerst en carnaval, leuke momenten voor jong en oud.
Ben je op zoek naar unieke carnavalskostuums? Kom lezen, we hebben een heleboel leuke kostuumideeën!

Unieke kostuums voor volwassenen: vecht tegen de kou!

Wij oudjes voelen ook de kou, vooral als het gaat om het verkleed uitgaan van dit carnaval in een uniek kostuum. Daarom presenteren we je, tussen al onze coole unieke kostuums voor volwassenen (waarvan we er veel hebben!), Een selectie die het meest geschikt is voor het koude en regenachtige winterseizoen.

Unieke kostuums voor baby’s

Bekijk onze gezelligste carnavalskostuums, geschikt voor elk winter verkleedfeest. Moeders van de wereld, goed nieuws! U hoeft zich nu nooit meer zorgen te maken dat uw kleintjes verkouden worden in hun kostuums tijdens festivals of schoolconcerten.

Hoe kleiner ze zijn, hoe meer je ze nodig hebt om ze tegen de kou te beschermen. Als je voor je baby wilt zorgen zonder hun carnavalskostuum op te geven, hebben we iets waar je dol op bent.

Pluche en warme dierenkostuums. Ze zien er super schattig uit in elk van deze kostuums voor baby’s!

Gezellige kostuums voor kinderen

Voor die iets meer volwassen kinderen is er een oneindig aantal gezellige kinderkostuums om uit te kiezen.

Unieke accessoires voor verkleden

We hebben een wereld aan accessoires voor je!

Unieke pruiken voor leuke kostuums

Durf je te genieten van een iets ander soort carnaval? Let goed op, want we hebben een leuke reeks accessoires waar je dol op zult zijn, die perfect bij je kostuum passen.

Als je het leven en de ziel van het feest wilt zijn, vergeet dan niet deze onmisbare accessoire – gekleurde pruiken!

Natuurlijk zijn de klassieke pruiken zoals afros, Mohicans en Elvis-stijl pruiken altijd in stijl. En niet te vergeten onze complete set baarden, bakkebaarden en snorren:

Venetiaanse maskers

Als je verfijnd bent en elegantie jouw ding is, als je van parels en veren houdt … raden we deze mooie en delicate Venetiaanse maskers aan.

Unieke maskers als aanvulling op uw kostuum

What does the fox say??? Als je er al achter bent gekomen en een eerbetoon wilt brengen aan de legendarische videoclip van Ylvis, raden we deze geweldige dierenmaskers aan:

Carnaval Make-Up

Wow iedereen door je kostuum aan te vullen met accessoires en een goede make-up.

Latex kan worden gebruikt om nepwonden te maken en je huid te transformeren, gekleurde verven geven je wat leven en kleur, we hebben zelfs fluorescerende make-up, dus zelfs de nacht zal je glans en pracht niet kunnen verbergen!

Unieke hoeden

We hopen dat je genoten hebt van ons spannende assortiment accessoires en unieke kostuums voor carnaval. Er is geen excuus om je niet te verkleden!