Skip to content

Kinderkostuums voor jongens en meisjes

Als het gaat om het aankleden van je kleintjes, zijn er tal van opties. Daarom rangschikken we vandaag de kostuums van de beste kinderen, om ervoor te zorgen dat je je hersens niet overhoop haalt als het gaat om het aankleden.

Batman

Als je kleintje liever gemaskerde superhelden heeft die ’s nachts door de stad trekken … dan zijn ze Batman. Deze Batman-kostuums zullen ze veranderen in de koning van het huishouden.

Star Wars

Als je zoon fan is van Star Wars, weten we zeker dat hij dol zal zijn op deze Star Wars-kostuums voor jongens. We hebben Kylo Ren, Stormtroopers, Darth Vader, Luke Skywalker …

Spiderman

Als je kleintje behendig is en altijd in beweging is, is een van zijn favoriete superhelden ongetwijfeld Spiderman. Het enige dat u hoeft te doen om hem te helpen zijn ‘spidey sense’ te vinden, is zijn favoriete Spiderman-outfit kiezen.

Captain America

Captain America is de First Avenger, een geboren held die de zwakke verdedigt en vecht voor gerechtigheid. Als je kleintje een eerlijke en rechtvaardige geest heeft, is de “Cap” zeker zijn favoriete superheld en hij zal dol zijn op deze Captain America-kostuums.

En in deze tutorial kun je leren hoe je jezelf kunt opmaken zoals Captain America in de originele strips.

Frozen

In de wereld van prinsessen zijn Elsa en Anna absoluut twee van de favorieten. Twee zussen die samen met hun vrienden Olaf en Christoph fantastische avonturen beleven om hun stad Arendelle te verdedigen. Elsa en Anna jurken behoren tot de meest populaire kostuums onder kleine meisjes.

PJ Masks

Als deze populaire geanimeerde superhelden nog geen deel uitmaken van je leven, twijfel dan niet langer! Catboy, Owlette en Gekko (leer hun naam kennen) verrukken meisjes en jongens. Met hun PJ Mask-kostuum kan je kleintje avonturen beleven als hun favoriete helden in pyjama.

Paw Patrol

Paw Patrol is uitgegroeid tot een van de meest populaire animatieseries voor kinderen. Daarom is het altijd een leuke optie om Marshall, Chase of Skye te worden in deze Paw Patrol-kostuums.

Miraculous: Tales of Ladybug

Voor degenen die van avontuur houden, zijn deze kostuums van Ladybug en Cat Noir de perfecte keuze voor carnaval of een verkleedfeest. Want wanneer Marinette en Adrien hun outfits en maskers aantrekken, betekent dit dat ze op pad gaan voor spannende avonturen.

Disney Prinsessen

Voor degenen die liever in de wereld van prinsessen leven, zijn deze Disney Prinses-kostuums perfect. Belle, Assepoester, Moana, Sneeuwwitje of Rapunzel zijn slechts enkele van de favorieten van de kinderen.

Andere Cartoons

Animatieseries en films kunnen ook een grote inspiratiebron zijn. Dragon Ball, Minnie Mouse, Buzz Lightyear en Woody zijn slechts enkele voorbeelden van jongenskostuums die perfect zijn voor carnaval. Maar er zijn veel andere populaire stripfiguren die geweldige kostuums opleveren.

Masha en de Beer

Met hun Masha en de Beer-kostuum kan je kleintje de ster worden van deze avontuurlijke verhalen, die het verhaal vertellen van hoe een beer komt zorgen voor een klein Russisch meisje genaamd Masha.

Scooby Doo kostuums

Scooby Dooby Dooo !! Als de beste vriend van je kleintje de hond is … We zijn er zeker van dat ze het idee van verkleden als Scooby Doo geweldig zullen vinden! Maar het is niet alleen Scooby, ze kunnen zich verkleden als een van zijn detectivevrienden van Mystery Machine: Velma, Daphne, Fred en, natuurlijk, Shaggy (Scooby’s beste vriend).

Smurf kostuums

Het is tijd om te “smurfen”! Je kleintje zal zeker een plons maken op hun volgende carnaval- of kostuumfeest wanneer ze aankomen in een smurfenkostuum.

De Flintstones kostuums

Yabadabadoooo! Ze zullen dol zijn op onze Flintstones-kostuums. We hebben elk personage: Fred, Wilma, Barney, Betty, Pebbles, Bamm-Bamm en zelfs Dino! De beste holbewonersfamilie op tv!

Fruit

Fruitkostuums zijn enkele van de meest unieke (en smakelijke!) kostuumopties voor elke gelegenheid. Vind het favoriete fruit van uw kleintjes en kleed uw hele gezin aan om een fruitsalade te maken.

Dieren

Als je kleintje een natuurliefhebber is, zullen ze dol zijn op deze dierenkostuums. Wat is hun favoriet? Ontdek Kigurumis en Onesies tussen de kostuums van de kinderen, zo warm en comfortabel dat het voelt alsof ze een pyjama dragen!

Piraten

Iedereen aan boord! Met deze piratenkostuums kan je kleintje onbevreesd over de zeven zeeën zeilen. Maak het kostuum compleet met enkele essentiële accessoires: een haak en piratenhoed, een bandana, een riem, een zwaard of dolk en een ooglapje.

Harry Potter

Als je kleintje stervende is om een brief van Hogwarts te krijgen, ontbreekt alleen een Harry Potter-kostuum. Ze kunnen de kamerjas kiezen die ze het leukst vinden: Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf of Ravenklauw. Denk aan de toverstaf en de Harry Potter-sjaal!

Wonder Woman

Als je kleintje de onverschrokken is, wedden we dat ze graag de schoenen van Wonder Woman zou willen plaatsen. Hoe? Met een Wonder Woman kostuum. Koop het met een tutu of een onesie.

Zorg ervoor dat u enkele van deze geweldige ideeën noteert, we willen dat uw kleintje een geweldige tijd heeft!

Have Fun!