Skip to content

Halloween Makeup

Een van de grappigste dingen om te doen tijdens een angstaanjagende nacht van het jaar is Halloween-make-up. Je kunt het op zoveel manieren doen, van eenvoudige poeders of crèmes die je gezicht er bleek laten uitzien tot echte kunstwerken die je vrienden en familie in paniek doen vluchten door alleen naar je te kijken.

Hier zijn enkele van de meest verbazingwekkende trucs waarmee je je community kunt verrassen, en die je ook leren hoe je een fascinerende enge make-up kunt maken.

De eerste vraag die we onszelf meestal stellen is: “Hoe kan ik een ongelooflijke make-up voor Halloween doen?” Nou, kun je je voorstellen dat je thuiskomt met een rits op je gezicht waar je spieren en bloed onder kunt zien? Het zou geweldig zijn, toch?

Natuurlijk heb je een rits en de juiste rekwisieten nodig om dit fantastische effect te creëren: huidlijm, latex, toiletpapier en gekleurde make-up volstaan. Je kan ook wat nep bloed toevoegen in gelvorm. Wil je weten hoe? In deze makeup tutorial gemaakt door Sara G zul je het stap voor stap kunnen bekijken.

Een ander opmerkelijk effect voor degenen die het voor het eerst zien, is het simuleren van een geamputeerde vinger: maffia-stijl of gewoon door een zombie-touch aan het kostuum te geven.

Vind je het moeilijk? Nou ja, zo moeilijk is het niet! Houd er rekening mee dat vloeibare latex van fundamenteel belang zal zijn. Je kunt ook altijd gummy-vingers verslinden op het feest met het excuus dat je er een mist. Bekijk deze andere video-zelfstudie zodat je het in detail kunt doen:

Iets onheilspellends, maar tegelijkertijd eenvoudig, is het maken van enkele valse slagtanden van vampieren, maar op een professionele manier.

Dit kan worden bereikt in een relatief eenvoudige vorm met enkele kleine ambachten en de juiste materialen, die zeer weinig zijn. Het is uitgelegd in deze tutorial.

Als we op zoek zijn naar make-up voor bepaalde kostuums, hebben we ideeën die u zullen fascineren. Wil je iedereen verrassen met een cool Freddy Krueger-kostuum? Je hebt niet alleen de handschoen met die messen, de hoed met brede rand of de gestreepte trui nodig, de echte impact wordt veroorzaakt door dat vreselijke brandwondlitteken dat Freddy heeft. Houd je aandacht erbij bij deze tutorial!

Stel je nu voor dat je hebt besloten om Maleficent te zijn voor deze Halloween. Nou, zo gezegd, zo gedaan.

Met een unieke make-up die je ogen en wimpers verbetert, vergezeld door een mooie make-up voor je lippen. En laten we de zwarte tuniek en de wandelstok niet vergeten. Je hebt het recht om al het kwaad te plegen dat je wilt. Bekijk de make-up trucs in deze video tutorial!

Er zijn veel ideeën op internet over welke make-up je kunt kiezen voor de engste nacht van het jaar. Van moordende clowns tot duivelse poppen en zelfs de gereïncarneerde dood. En hoe zit het met zombies? Er is een groot terrein om te verkennen, met enorme mogelijkheden binnen de make-up, alleen beperkt door je verbeelding.

Maar als u een van degenen bent die op zoek zijn naar niet-zo-schurftige details, kunt u altijd kiezen voor kogelwonden, diepe wonden of slecht genaaide littekens die een Frankenstein-effect zullen geven waar velen gefascineerd door zullen zijn. En als knutselen niet jouw ding is, kun je kiezen voor eenvoudige make-upideeën zoals al gemaakte protheses.

Dit is een prachtige wereld voor mannen en voor vrouwen en Halloween is een van je ultieme kansen voor make-up creativiteit.

Horror is Fun!