Skip to content

Kostuums voor vrouwen

Ontdek de beste kostuumideeën voor vrouwen en verkleed je met je vrienden. Op zoek naar een opvallend kostuum met een sexy randje? Je bent op de juiste plek. Hier bij Funidelia hebben we gebrainstormd over enkele ideeën voor dameskostuums waar je dol op zult zijn. Let dus goed op!

Superhelden kostuums

Girl Power! Als je hulde wilt brengen aan alle supervrouwen van de wereld, echt of fictief, zoek dan niet verder dan deze unieke en sexy kostuums voor superhelden en schurken. Kleed je aan en red de wereld van het kwaad, of vernietig hem genadeloos … maar vergeet niet om plezier te hebben!

Film en TV Serie Kostuums voor Vrouwen

Film en televisie zijn altijd een goede inspiratiebron voor de kostuums van vrouwen. Een favoriete film, een personage dat je bewondert … er zijn zoveel kostuummogelijkheden om uit te kiezen!

Van de Pink Ladies in Grease tot Daenerys Targaryen, van Morticia Addams tot Bill’s Black Mamba, van Alice in Wonderland tot Tokyo in Money Heist, of van Wilma Flintstone tot Offred in The Handmaid’s Tale … Kies een van deze fantastische vrouwelijke personages om je te verkleden, perfect voor elke gelegenheid.

Decennia kostuums voor vrouwen

Elk decennium heeft iets speciaals. De geschiedenis neemt ons mee op reis door perioden van unieke en onderscheidende mode die voor altijd zullen dienen als herinnering aan een vervlogen tijdperk. Hier hebben we een paar ideeën voor kostuums voor vrouwen met een decennium als thema, met de meest karakteristieke looks van elke periode.

Disney Prinsessen kostuums voor vrouwen

Wie zei dat alleen kleine meisjes zich als prinsessen kunnen verkleden? Altijd al Sneeuwwitje willen zijn? Maak je geen zorgen, we hebben dameskostuums voor alle Disney-prinsessen (officiële versies en andere met een sexy twist).

Laat je schoonheid zien in een van onze Belle-jurken.

Wil je een exotische prinses worden, zoals prinses Jasmine? Maak je look af met een bruine pruik, bind je haar eenvoudig met blauwe banden en voeg een hoofdband toe om er net zo uit te zien als de Disney Princess of Agrabah.

Of wil je misschien de mooie Pocahontas worden? Creëer een outfit met ons Indianen-kostuum en voeg eenvoudig enkele van haar karakteristieke accessoires toe, zoals de blauwe ketting en arm-tatoeages.

Wees de schoonheid van het bal door Assepoester te worden.

Of hoe zit het met Maleficent, de Meesteres van het Kwaad?

Sexy Kostuums

Praat een wandeling aan de wilde kant met deze sexy kostuums. Voor de durvers die er zijn, bekijk de sexy Fever-kostuumlijn met jurken, jumpsuits, doorzichtige kleding en minirokken. Het bevat zelfs erotische kostuums voor die nog gekkere nachten. Maak je klaar om de wereld stormenderhand te veroveren met je vrienden in een van deze kostuums.

Grote maten kostuums voor vrouwen

Curven zijn prachtig! Plezier kent geen maximale grootte, daarom zijn we hier om je enkele van onze beste grote maat kostuums voor dames te laten zien, aangepast aan je maten en rondingen, zodat je het personage kunt worden dat je altijd al wilde zijn.

Dieren kostuums

Als je een natuurliefhebber bent, zul je dol zijn op deze dierenkostuums. Ontdek onze gezellige en comfortabele Kigurumi-kostuums en onesies, het voelt alsof je een pyjama draagt! Pluizig en losvallend, u kunt zich gemakkelijk en comfortabel verplaatsen.

Welke van deze heeft jouw voorkeur?

Have fun!