Skip to content

Verkleden als Sally en Jack Skellington (The Nightmare Before Christmas): kostuums en make-up tutorial

De Sally en Jack vermomming: The Nightmare Before Christmas

We hebben dit geïnspireerd op de mythische Tim Burton-film, The Nightmare Before Christmas, en op het vrouwelijke hoofdpersonage, Sally, om deze make-up tutorial te maken. Wij brengen de beste tips en ideeën voor uw Sally kostuum uit The Nightmare Before Christmas en, uiteraard, haar gekke geliefde, Jack Skellington. ¡De perfecte look voor de volgende Halloween!

Hoe bereik je deze look

Het belangrijkste voor deze Halloween makeup is om de neppe ogen te creëren , die de ogen in de cartoon simuleren, erg groot en met enorme wenkbrauwen, zo karakteristiek voor Tim Burton-personages.

Volg deze stappen van de makeup video met Sara G en zie hoeveel makkelijker het is dan dat je dacht.

  • Stap 1: Bedek je wenkbrauwen met make-up, gebruik doorschijnende poeders en bedek je gezicht.
  • Stap 2: Geef enkele lijnen van paarse en blauwe schaduwen om dezelfde tonen te simuleren als onze hoofdpersoon.
  • Stap 3: Om het enorme nepoog te creëren, moet je een oogwenkbrauw hoog trekken en deze opvullen met blauwe en paarse schaduwen.

  • Stap 4: Verf je echte ooglid met waterverf, boven en onder.
  • Stap 5: Breng in de vouwen van het ooglid een aantal geweldige nepwimpers aan en schets met zwart wat het nepoog zou zijn.
  • Stap 6: Verf je lippen rood en teken de steken met zwarte verf.

  • Stap 7: Met blauwe verf, voltooi het simuleren van de littekens van de pop.
  • Stap 8: Zet de pruik op die in de vermomming zit en je bent klaar voor Halloween!

Het kostuum

In Funidelia kan je verschillende versies van het Sally Kostuum vinden. Van degenen die trouw zijn tot de filmversie, met een lange, rechte jurk, tot versies met glitters en pailletten om het een “glamoureuze” look te geven. Jij kiest degene die jou het meest ligt.

Als je je eigen Sally-kostuum wilt maken is het de kunst om een jurk te vinden die je al in huis hebt. Deze knipt in de gewenste vorm met driehoekige vormen op de rok en mouwen en koop zwarte, paarse, blauwe, gele en oranje stukken stof.

Als u de exacte tekening niet kunt vinden, kunt u met een marker of potlood de cirkels, lijnen en steken zelf maken.

De accessoires

Zowel de kostuums die je ziet voor The Nightmare Before Christmas in de Sara G tutorial als degene die in de bovenstaande sectie worden getoond, bevatten een Sally-pruik.

Maar als je je eigen zelfgemaakte Sally-pruik wilt maken, heb je hier een super eenvoudige truc. Omdat onze hoofdrolspeler een ragdoll is, is haar haar gemaakt van wol. Je kunt de pruik dus maken door stroken wol van een rode bol wol te knippen; maak ze heel lang, want we zullen de haarlijn van Sally er middenin maken. Om de haarlijn in het midden te simuleren, kunt u met de hand of met een machine een stuk vilt naaien. Er zijn een aantal Pinterest-zelfstudies zoals die in deze afbeeldingen:

De puntjes op de i

Omdat het niet anders kon, is de laatste hand voor Sally haar lieve Jack. Vermom jezelf als een paar en win met beide kostuums.

In dit geval laten we het Jack Skellington-kostuum zien dat Chico Morena draagt in de video en andere opties, zoals het masker of de spinvormige vlinderdas om je cosplay compleet te maken.

The “Pumpkin King” draagt een zwarte frac en een jas met witte en zwarte strepen, en draagt een witte schedel voor een hoofd.

Je uiteindelijke look

Dit is de laatste look van onze vrienden met hun fantastische The Nightmare Before Christmas-kostuums. Word Jack of Sally en laat zien dat een skelet en een ragdoll gevuld zijn met leven, en genoeg!

This is Halloween!