Skip to content

De meest originele kerstdecoraties

“Winter is coming” en daarmee een van de mooiste tijden om met het gezin door te brengen, Kerstmis. Daarom moeten we nadenken over de kerstversiering die we dit jaar gaan kiezen. Maar we hebben goed nieuws: in Funidelia hebben we ons dit jaar willen helpen met kerstdecoraties, dus laten we je veel ideeën geven over kerstdecoraties en ornamenten!

We hebben alles wat je nodig hebt in onze kerstversieringssectie, van kerstslingers en andere decoraties tot kerstbomen en het gebruik van het meest originele kerstservies (glazen, borden of tafelkleden met de grappigste kerstthema’s).

Maar hoe kiezen we kerstversiering? Blijf kalm, we geven je veel verschillende thema’s en de essentiële ornamenten om een mooie en leuke kerst met je gezin door te brengen.

Kerstdecoratie door kleuren

Een van de dingen die ons kunnen doen beslissen over onze kerstversiering, zijn de kleuren. We kunnen kiezen tussen zilveren, gouden of rode decoraties en van daaruit alles combineren met de originele ideeën die je in Funidelia vindt.

  • Zilveren Decoraties: alles wat je nodig hebt om het beste kerstfeest te organiseren, met grijze en zilveren kleuren. Tafelkleden, borden, bestek en zelfs zilveren kandelaars om uw tafel een mooi tintje te geven. En natuurlijk verschillende keuzes van ballonnen, slingers en zilveren wanddecoraties. Zelfs de mythische feestblazers in grijs! En als je een groot feest wilt hebben … We hebben zelfs een zilveren confetti-kanon!

  • Gouden Decoraties: met deze producten heerst goud in je kerst. Glazen en gouden borden van verschillende grootte, ballonnen om een ​​jaartal of een ‘Merry Christmas’ te maken en sterren of decoratieve waaiers voor een meer gedistingeerde touch. Geef je tafel een gouden bad met tafelkleden, servetten en zelfs goudkleurige diamantvormige kristallen. Je zult niemand onverschillig laten!

  • Rode Decoraties: en voor meer traditionele kerstdecoraties hebben we de Kerstmiskleur, rood. Al het keukengerei voor de tafel, samen met leuke en originele slingers van kwasten, sterren of pompons maken je feest compleet. En voeg ook rode kaarsen of rode rozenblaadjes aan uw tafel toe om het een nog originelere touch te geven.

Maar als we niet over een specifieke kleur beslissen, kunnen we onze decoraties richten op sneeuwvlokken. We kunnen dus witte, blauwe, zilveren en zelfs gouden kleuren combineren. We hebben ook het meest originele keukengerei en decoraties voor uw tafel en muren met een thema als Kerstmis als sneeuwvlokken.

Weergeven we de geboorte van Christus of wachten we op de kerstman?

Met Kerstmis is de verscheidenheid aan kerstornamenten enorm. Er zijn mensen die er de voorkeur aan geven om de kerststal op te zetten. Anderen zijn meer bezig met het versieren van hun huis met motieven van de Kerstman, zijn rendieren en sokken naast de open haard, zodat de Kerstman geschenken en snoepjes achterlaat aan degenen die zich goed hebben gedragen.

Als u meer van de geboorte of kribben houdt, stellen wij enkele prachtige miniatuur kerststeden voor. Je vindt ook bomen en kerstversieringen zoals gordijnen in lichten die je overal in huis of in de buurt van de Geboorte van Christus kunt plaatsen om het beter te verlichten.

Als je jezelf liever omringt met de kerstman en alles met betrekking tot de beroemdste bebaarde buik, hebben we de meest originele kerstversiering. Van decoratieve figuren en ornamenten voor de deuren tot keukengerei voor uw lunch en diner. En natuurlijk, veel modellen kerstlaarzen om naast je open haard te hangen. Kies je favorieten en wacht op eerste kerstdag om te zien hoe goed je bent geweest.

Voeg ook een leuke en tedere aanraking toe met onze rendierdecoraties. Figuren, keukengerei, hangende decoraties en zelfs rendiervormige confetti!

Kerstbomen en andere essentiële kerstdecoraties

We laten u de grootste benodigdheden voor kerstdecoraties achter!

  • Kerstbomen: omdat er geen kerst is zonder een boom, hebben we voor u de beste decoraties voor de kerstboom. Lichten, tinsels, strikken, figuren en kerstballen in verschillende kleuren en combinaties, dus je hebt veel keuzes om uit te kiezen. Natuurlijk zul je niets missen! En als u op zoek bent naar kleinere bomen, hebben we verschillende ideeën voor u.
  • Kerststerren: en wat zou er van een boom worden zonder zijn kerstster. Kies je favoriet en geef je boom de laatste hand die hij nodig heeft. Wit, goud, rood, zilver … Je hebt veel keuzes om te vinden wat je zoekt.

  • Kerstkeukengerei: borden, glazen, bestek, tafelkleden en alles wat u nodig heeft voor uw tafel tijdens kerstmaaltijden en -diners. Mix kleuren en tonen of kies al het keukengerei in dezelfde kleur. Motieven met sneeuwvlokken, rendieren of de kerstman om het een origineel en leuk tintje te geven. Kortom, honderden combinaties van kerstkeukengerei om een ​​feestje naar wens op te zetten.

 • Kerstslingers: stop het feest niet! Bereid je huis voor met de meest originele slingers en wanddecoraties zodat niemand vroeg wil vertrekken. Slingers van sterren, sneeuwvlokken of zinnen zoals ‘Merry Christmas’ of ‘Christmas Time’ in verschillende kleuren en lettertypen. Kies nu je kerstslingers!
 • Adventskalenders: kies ten slotte de leukste adventskalender voor een december met elke dag verrassingen. We hebben verschillende zeer originele opties. Wees gewoon niet ongeduldig en ga geen dag vooruit, kun je dat?