Skip to content

Zelfgemaakt Halloween Kostuum

Als je besloten hebt uit te gaan en je te verkleden voor Halloween op een geïmproviseerde manier of je hebt je Halloween-kostuum tot het laatste moment uitgesteld en vertraagd, kalmeer! We hebben de meest natuurlijke en snelste DIY Halloween Kostuums om te maken.

1. Zelfgemaakt Skelet Kostuum

Alles wat je nodig hebt is een zwart en een wit t-shirt. U kunt de gewenste combinatie kiezen, zwart bovenaan en wit onderaan of andersom. Maak verschillende sneden in het shirt die de ribben en borstbeen simuleren, je kunt je helpen met een sjabloon zoals in deze afbeeldingen die we van Pinterest hebben gered.

2. Zelfgemaakt vleermuis kostuum

Dit doe-het-zelfkostuum is ook erg gemakkelijk en origineel omdat … het is gemaakt met een paraplu! Laat u inspireren door deze Pinterest-tutorial.

Snijd je paraplu in tweeën, houd de staven om de vleugels te vormen en naai deze aan een jas of T-shirt zoals je kunt zien op de foto. De rest kun je doen zoals je wilt, je hebt alleen wat zwarte kleding nodig en je vleermuis kostuum is klaar.

3. Zelfgemaakt Zombie Kostuum

Met bloed besmeurde kleren maken ons tot een angstaanjagende levende dood. Als je wilt, kun je wat harder werken en een zombie worden met je eigen verhaal: een meisje, een politieman of een verpleegster …

Maar als je je leven niet ingewikkelder wilt maken, zijn een jeans en een gescheurd shirt meer dan genoeg om mensen op straat bang te maken.

Het belangrijkste is de make-up: de perfecte zombie makeup. Om dit te doen heb je alleen witte verf, nepbloed, schaduw of zwarte verf voor de cirkels onder je ogen nodig … Oh, en nog meer bloed! Je kunt ook lippenstift of oogpotlood gebruiken om wonden en littekens te tekenen.

4. Zelfgemaakt Dieven Kostuum

Makkelijker dan het stelen van snoep voor kinderen! Als je thuis een zwart-wit gestreept shirt hebt, denk er dan niet twee keer over na. Alles wat je nodig hebt is een hoed, handschoenen en een zwart masker om de look compleet te maken … en een tas met het geldsymbool. Jouw dieven kostuum is klaar voor Halloween.

5. Zelfgemaakt decoupeerzaag kostuum

Dit is een van die lucide kostuums, heel gemakkelijk te maken die een verbluffend resultaat zal hebben. Om het Jigsaw kostuum te maken heb je alleen een wit shirt, een zwart jasje en een rode strik nodig. Probeer het zoals in deze Pinterest-afbeeldingen.

De sleutel tot dit kostuum is natuurlijk de make-up. Met witte verf en wat zwarte schaduw (hetzelfde als voor zombiemake-up) kun je de basis maken. Met een rode lippenstift kun je de spiraal op de wangen maken en met een zwart oogpotlood kun je de hoeken van de pop precies op de kin maken.

Heb jij je kostuum al gekozen?

Kom op! Terwijl je erover nadenkt, zou je het al kunnen laten doen. Bereid je kostuum in een oogwenk voor met al onze ideeën en voltooi de look met de beste makeup en accesoires voor deze Halloween. Wat je keuze ook is, het belangrijkste is om een enge tijd te hebben met je vrienden en te genieten van de engste nacht van het jaar. Haal je vrienden!

Horror is fun!