Skip to content

Alle Harry Potter-spullen die je ooit hebt gewild

Ben je een fan van de meest magische saga die de wereld ooit heeft gekend? Als het antwoord ja is, is vandaag je geluksdag! Het is tijd om je dreuzelleven achter je te laten, want met deze Harry Potter-producten kun je een echte heks of tovenaar worden. Vergeet dat je naar Diagon Alley moet reizen, nu kun je alle Harry Potter-merchandise krijgen waar je ooit van hebt gedroomd. We hebben ook een heleboel cadeau-ideeën voor je vrienden en familie van Potterhead.

In onze Harry Potter-winkel vind je de beste Harry Potter en Fantastic Beasts-producten en geschenken. Een wereld vol magie waar je zeker alles zult vinden dat je ooit je verzameling wilde laten voltooien.

T-shirts en Sweaters

Een ding dat we zeker in onze garderobe moeten hebben, is een goede collectie Harry Potter-kleding. De meest opwindende t-shirts en sweaters met Hogwarts, platform 9 3/4 of de vier Hogwarts House Crests.

We hebben Harry Potter-t-shirts met originele ontwerpen, zoals onze hoofdrolspelers bril, afbeeldingen van personages zoals Dobby en de geekiest frases. Je kunt ook een Expecto Patronum-charme op je t-shirt dragen, voor het geval je de weg kruist met een dementor!

Vertegenwoordig je favoriete huis met onze sweaters, met een verscheidenheid aan ontwerpen voor elk van hen. Of draag je Quidditch Champion-sweatshirt met trots.

Het beste van alles, bij Funidelia vindt u kleding voor alle leeftijden – van jongens en meisjes tot mannen en vrouwen.

Mantels en Sjaals

Wat zou een tovenaar zijn zonder zijn mantel? Juist omdat ze zo essentieel zijn voor een tovenaar, zijn mantels een van de meest gekoesterde geschenken die elke Harry Potter-fan kan ontvangen. We hebben mantels voor Griffoendor, Zwadderich, Ravenklauw en natuurlijk Huffelpuf, dus je kunt je favoriet kiezen. We hebben ook speciale mantels, zoals de onzichtbaarheidsmantel of de Zwerkbal gewaden.

Maak bovendien de complete set en vul je mantel aan met Harry Potter-sjaals, zodat je de herfst- en winterkou aankunt.

Toverstokken

Een ding dat elke geeky fan van de Harry Potter-saga wil, is een van de Harry Potter-toverstokken. Haal de jouwe nu en begin met het oefenen van je spreuken!

In onze Harry Potter-winkel vind je alle toverstokken die behoren tot de hoofdpersonen van de serie. Je kunt kiezen tussen Harry’s toverstok of de toverstok van een van zijn vrienden, Hermelien en Ron. Wil je liever Sneep of de kwade toverstok van Lord Voldemort? En natuurlijk hebben we ook de kostbare Elder Wand van Perkamentus.

Als je ook een fan bent van Fantastic Beasts, heb je geluk. Bij Funidelia vind je de toverstok van Newt Scamander, Percival Graves, Porpentina Goldstein en nog veel meer.

Rugzakken en schoolbenodigdheden

Maak op school, universiteit of universiteit duidelijk dat je een echte fan bent van de boeken en films van deze magische saga. Kies de Harry Potter-rugzak die je altijd al wilde hebben en pronk ermee! Van Hogwarts, platform 9 3/4, of een van de vier huizen. We hebben kinderrugzakken (met of zonder wielen), rugzakken voor volwassenen, schoudertassen en zelfs sporttassen.

Combineer het met pennenzakken, pennen of coole notebooks. Vind geeky Harry Potter schoolbenodigdheden, met pennen in de vorm van bezemstelen of toverstokken. Of we hebben de beroemde dagboeken van Tom Riddle of Newt Scamander van Fantastic Beasts. Met al deze Harry Potter-merchandise, zal iedereen weten dat je geen dreuzel bent!

Funko Pop! en Actiefiguren

Verzamel de beste Harry Potter en Fantastic Beasts Funkos. Kies je favoriete personages of haal ze allemaal! We hebben Harry, Hermione, Ron en Luna, of professoren zoals Sneep of Remus Lupin. Er zijn Funko Perkamentus en Voldemort, we hebben zelfs Dobby, of een van de angstaanjagende Dementors.

Voeg gewoon een Niffler van Fantastic Beasts toe en je hebt de beste verzameling Harry Potter Funko Pop! je zou het je ooit kunnen voorstellen!

Harry Potter-geschenken

Als al dat Harry Potter-spul niet genoeg was, is er meer! We hebben de beste Harry Potter-cadeau-ideeën die elke fan van de saga erg blij maken.

In onze Harry Potter-merchandise vind je Hogwarts-badjassen voor mannen en vrouwen, ongelooflijke van kleur veranderende mokken, zoals de Expecto Patronus-mok, stropdassen voor Griffoendor, Zwadderich en de rest van de huizen. Plus een ton gouden snaai-producten, zoals lampen en decoratieve figuren.

We hebben ook een grote verrassing voor deze kerst, een geweldige Harry Potter adventkalender. Elke dag zul je een coole pocket pop vinden van een van de personages in dit magische universum.

Je zult jezelf nooit meer een dreuzel kunnen noemen met al deze Harry Potter spullen. Wees de afgunst van elke geeky fan van de meest gelezen en bekeken saga in de geschiedenis. Je kunt alles wat je altijd al wilde hebben in je macht hebben!