Skip to content

Funko Pop: Collectable Pop! poppen en actiefiguren

Introductie van deze kleine poppen, aanbeden door alle grote fans van films en tv-series. Een hele wereld van poppen met grote koppen om de grootste geeks te prikkelen. Funko Pop! zijn trending en hier bij Funidelia hebben we honderden ‘um. Iedereen die je maar kunt bedenken, van al je favoriete films en tv-series. Heb je er nog nooit van gehoord?

We hebben elk personage, van sagen als The Avengers, Star Wars en Harry Potter, tot de meest populaire Disney-prinsessen, schurken en prinsen. Personages uit series als Game of Thrones, Rick and Morty, Dragon Ball and Friends en de beste videogames zoals Fortnite en Minecraft.

Ze zijn het perfecte cadeau voor je geeky vrienden perfecte cadeau voor je geeky vrienden, of gewoon voor jezelf. Deze poppen die je kunt verzamelen, zien er geweldig uit op je slaapkamerplanken, of in een vitrine waar je ze allemaal kunt laten zien. Daarom laten we u enkele van de beste funko’s zien die we in onze online winkel hebben. Maak je klaar om de wereld van deze schattige kleine poppen te verkennen!

Marvel en DC Comics Funko Superheroes

We hebben de grootste superhelden en schurken in Funko-vorm van de twee grote strip- en filmfabrieken, DC Comics en Marvel. Van Batman tot de Joker, The Flash tot Thor en van Spiderman tot Thanos.

Deze personages maken deel uit van de uitgebreide  Funko Pop! The Avengers-collectie, met alle grote helden en schurken. Je kunt ook verschillende versies van de personages vinden, met de verschillende outfits die ze in elke film dragen. Je kunt dus kiezen of je Captain America of Iron Man uit Infinity War of Avengers: Endgame wilt.

Harry Potter Funko

Deze magische sage heeft ook een eigen collectie Harry Potter Funko-poppen, met de belangrijkste personages uit de boeken en films van Harry Potter en Fantastic Beasts.

We hebben personages als Harry, Hermione en Ron in verschillende outfits, die hun alledaagse Griffoendor-gewaden dragen en ook in andere, meer uitgebreide get-ups. Je kunt Harry bijvoorbeeld vinden bij het Yule Ball, Hermione en haar Time-Turner-horloge, of Ron die op zijn bezem rijdt in zijn Zwerkbal-kleed. We hebben ook geweldige personages zoals de sympathieke Dobby, de indrukwekkende Fawkes, Professor Albus Dumbledore of Mad Eye Moody.

Je kunt ook een enorme collectie maken met onze Fantastic Beasts-serie! Met Newt Scamander, jonge Perkamentus en alle dieren, zoals Chupacabra, Matagot en Thestral.

Game of Thrones Funko

De serie die de voor en na serie streaming markeerde. Gevechten, intriges, draken en het voortdurende gevecht om de macht over de Seven Kingdoms … Creëer het thuis met deze Game of Thrones Funkos. Daenerys, Jon Snow, Tyrion, de drie draken, de geliefde Direwolf, Ghost en natuurlijk de kwaadaardige White Walkers en hun Night King. Elk personage in de sage kan van jou zijn.

Maar het beste van alles is dat je personages kunt vinden die outfits uit verschillende seizoenen dragen. Vind bijvoorbeeld Daenerys op de ijzeren troon, vliegend op haar geliefde draken of als Khaleesi in het eerste seizoen.

Videospel Funkos

Ook gamers kunnen Funko-personages verzamelen uit hun favoriete videogames. Of het nu gaat om recente games zoals Fortnite, Gears of War of legendarische klassieke games zoals Street Fighter, Tekken of Crash Bandicoot.

Maar de sterren van onze videospel Funko-winkel zijn de verschillende Fortnite Funkos, een videogame die de gamerwereld de afgelopen jaren revolutionair heeft veranderd en enorm populair is bij jongeren. De werelden, gameplay-opties en het enorme aantal personages, wapens en (waarom niet) leuke dansen, maken het een echt uniek spel. Nu kun je alle personages verzamelen in deze leuke popvorm!

Stranger Things Funko

Mysterie, angstaanjagende monsters en parallelle werelden komen samen in Stranger Things. In dezelfde serie die zo goed werkte in The Goonies en Super 8, bevat deze serie tienerpersonages die betrokken raken bij ongelooflijke avonturen.

Na drie seizoenen zijn Eleven en haar vrienden veel veranderd, wat je zult zien in deze Funko Pop Stranger Things. Je kunt Eleven bijvoorbeeld krijgen met haar geschoren hoofd en ziekenhuisjurk uit de eerste serie, of je kunt haar vinden in haar outfit van seizoen 3. Maak je eigen ‘ondersteboven’ en neem deze ongelooflijke Funko Pop’s mee naar huis!

Disney Funko

Als je een fan bent van de geanimeerde wereld van Disney, heb je geluk. We hebben alle prinsessen, prinsen en andere personages in onze Disney Funko-winkel.

De kleine zeemeermin, Elsa uit Frozen, de personages uit Toy Story, Aladdin en Jasmine op het magische tapijt en Simba uit The Lion King kunnen allemaal van jou zijn. Ze zijn ook een geweldig cadeau voor de kleintjes in het gezin, of elke fan van de animatiefilmwereld waarmee we als kinderen zijn opgegroeid.

Rick and Morty Funko

Laten we eindigen met enkele tekenfilms, hoewel deze meer voor volwassenen zijn dan voor kinderen. We hebben het over de nieuwste fenomenen uit de geanimeerde tv-serie, Rick and Morty. Een hilarische serie met een dronken, gekke opa van een wetenschapper en zijn kleinzoon, samen met de rest van de familie.

Je kunt deze Rick & Morty Funkos verzamelen, met elk personage uit deze gekke serie. Verzamel je Rick and Morty-funko’s uit verschillende seizoenen, samen met andere personages zoals Jerry, Beth, Snowball en Squanchy!

Funko Pop! zijn hier om te blijven, en hier bij Funidelia hebben we alles wat je maar kunt bedenken!

Have fun!