Skip to content

Funidelia – Uw Marvel-winkel voor geschenken en merchandise

Welkom in de fantastische wereld van superhelden! Welkom bij deze ongelooflijk ongelooflijke Marvel-winkel!

Vandaag onthullen we waar elke Marvel-fan op heeft gewacht. Hier vind je de beste cadeaus en Marvel merchandise om aan je geekiest vrienden te geven, of om je eigen indrukwekkende collectie op te bouwen.

Geweldige cadeau-ideeën van Marvel voor de grootste fans

In onze Marvel-winkel vind je honderden merchandisingproducten met veelgeprezen film- en stripfiguren van het beroemdste geeky-bedrijf ter wereld. En natuurlijk de beste items die pronken met het Marvel-logo.

Je kunt van alles meenemen, van t-shirts, sweatshirts en hoeden tot mokken, sleutelhangers en allerlei rugzakken. En natuurlijk hebben we ook de beste Marvel Funko Pop’s! Evenals indrukwekkende beeldjes en replica’s van je favoriete personages.

Vind alles wat denkbaar is voor alle smaken, leeftijden en geslachten hier bij Funidelia. We hebben producten voor mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden. Niemand zal, zoals Thor, van onze Marvel-planeet worden verbannen.

Deadpool – De grappige superheld

Een van de meest vermakelijke superhelden is natuurlijk Deadpool. Vooral omdat hij niet jouw gemiddelde superheld is, beschouwt hij zichzelf zelfs niet eens als een.

Als je van dit personage houdt, koop dan allerlei Deadpool geschenken van Marvel’s beroemdste ‘antiheld’ en breng hem een eerbetoon met een aantal heerlijke chimichanga’s! Van indrukwekkende sweatshirts in Deadpool-kleuren tot unieke hoeden in verschillende kleuren en vormen, met het personage zelf, zijn logo, enz.

We hebben ook genoeg t-shirts met zijn grappen, bekende scènes uit Deadpool en een enorme verzameling Funko Pop! Waaronder een aantal heel speciale poppen, zoals Deadpool die vecht tegen Cable.

Captain America – The first Avenger

Hier bij Funidelia hebben we ook de beste Captain America Marvel-merchandise. Hij is een van onze favoriete superhelden en wordt beschouwd als de eerste Avenger. Als jij ook van Captain America houdt, kun je niets beters doen dan deze merchandise, perfect voor elke fan van de beste Amerikaanse held die nooit heeft bestaan.

Kies je Captain America geschenken uit de originele strip, de supersoldaat die in de Tweede Wereldoorlog tegen de nazi’s vocht, zoals deze geweldige sleutelhanger. Of zoek naar producten met een meer recente versie van Steve Rogers, zoals hij verschijnt in Civil War of Avengers Endgame, zoals de indrukwekkende Funko Pop’s!

Vecht voor de Amerikaanse droom zoals alleen Captain America dat kan, met sweatshirts met zijn zwaard aan, rugzakken en nog veel meer.

Spiderman

Maak je web en slinger door de stad met deze unieke Spiderman producten, een favoriete geliefde gemaskerde held. In onze Marvel-winkel kun je de beste Spiderman-producten mee naar huis nemen of een aantal unieke geschenken kopen voor je geekiest vrienden.

Activeer je zintuigen en kies de producten die je het leukst vindt, hoewel het lastig kan zijn, want je zult ze allemaal geweldig vinden! Koop een van deze ongelooflijke Spiderman- of Venom-hoeden, The Amazing Spiderman-mokken of Funko-versies van Spiderman of een van de schurken, zoals Mysterio.

We hebben ook schoolspullen voor de kleintjes, zoals rugzakken, etuis en zelfs lunchtassen met het gezicht van Spiderman erop, dus hij is er altijd voor bescherming.

The Avengers merchandise

Hulk, Iron Man, Thor en de rest van de Avengers staan klaar om de wereld op elk moment te redden, en alleen jij kunt ze bij elkaar brengen. Als je een fan bent van Avengers merchandise, maak je dan klaar om versteld te staan. We hebben producten voor elke film met deze indrukwekkende groep superhelden: Infinity War, Avengers Endgame …

In onze winkel vind je schoolspullen en kindertrainers met alle Avengers, pyjama’s voor volwassenen en zelfs Avengers-sjaals. Natuurlijk hebben we ook heel veel unieke en verrassende t-shirts waar je niet teleurgesteld over zult zijn.

Je wilt onze enorme collectie Avengers Funko’s niet missen. Bouw je verzameling met alle superhelden van de Avengers, evenals Thanos en zijn boze handlangers. We hebben ook exclusieve Funko Pop!, Waaronder de gouden Funkos van Marvel Studios.

Indrukwekkende Marvel-replica’s voor verzamelaars

Ten slotte kun je in dit Marvel-gedeelte van onze winkel ongelooflijke replica’s vinden, perfect voor de meest hardcore fans van de films en strips van deze franchises

Verbazingwekkende beeldjes en indrukwekkende objecten zoals de Thanos Infinity Gauntlet, met zijn zes kostbare edelstenen. Verzamel uw kracht en laat deze met slechts een vingerknip los!

Je kunt ook de indrukwekkende Iron Man Gauntlet in kastanjebruin en goud krijgen, van het klassieke pak gedragen door onze geliefde held, Tony Stark.

Have fun!