Skip to content

Kerstkostuums

In dit bericht bespreken we enkele van de meest originele ideeĆ«n voor een kerstkostuum dat niemand onverschillig laat: personages uit de geboorte, ideeĆ«n voor het oudejaarsfeest, kostuums om elegant naar het kerstdiner van het bedrijf te gaan … aandacht!

Kostuums voor de kerststal

We beginnen deze lijst met enkele kostuums om een levende kerststal te recreƫren. Sint-Jozef of de Maagd Maria zullen niet ontbreken, noch de engel, noch de herders, noch, natuurlijk, de ster.

Oudejaarsavondkostuums

Het einde van het jaar wordt een van de leukste dagen van elke kerst. Daarom is er geen betere tijd om een leuk oudejaarsavondkostuum aan te trekken om het nieuwe jaar in te brengen.

Pailletten en streamers, glitter en gouden en zilveren accessoires mogen niet ontbreken.

Kerst Opposuits

Voor degenen die een andere outfit willen dragen, maar zonder de ware elegantie van deze tijd op te offeren, zijn de originele Christmas Opposuits-pakken de beste keuze geworden. Wat een voorname uitstraling voor je kerstvieringen. Je laat iedereen buiten adem!

Kerstman en kerstvrouw kostuums

Er zijn personages die niet kunnen worden gemist met Kerstmis en Santa Claus is er een van, daarom zijn Kerstman-kostuums en Kerstvrouw-jurken enkele van de meest populaire voor deze tijd.

Van de klassieke Kerstman-kostuums:

Tot veel meer originele en leuke versies:

En altijd vergezeld door de Kerstvrouw:

En je huisdier:

Kerst Elf Kostuums

Maar als er iets leukers is dan je verkleden als de kerstman en cadeautjes geven … dan is het verkleden als een kerst elf. Na het hele jaar werken en geschenken te maken … maken de helpers van de kerstman gebruik van kerstavond om plezier te hebben, terwijl de Kerstman de geschenken aan de kinderen bezorgt, feeeeesten!

Het hele gezin kan zich volledig verkleden als kerstelf: mama, papa, kinderen en zelfs je huisdier.

Kigurumi-pyjama’s en onesie-jumpsuits voor een warme kerst

Met Kerstmis is het erg koud (nou ja, als je het niet op Hawaii doorbrengt, natuurlijk). Dus, als je het koud hebt, raden we deze Kiguruimi-kostuums en onesies aan om wat plezier te hebben, maar in de warmte.

Sneeuwpop kostuums

Het sneeuwpopkostuum mag niet ontbreken in deze lijst met kerstkostuums. Warm, grappig en heel knuffelig, zoals Olaf.

Kersttruien: lelijke truien

Laat niets uw kerstgeest vertroebelen en laat iedereen weten dat u een kerstliefhebber bent met deze kersttruien. Verwelkom iedereen op kerstdag met deze truien, poseer voor kerstfotoā€™s met een gezellige en huiselijke uitstraling en houd jezelf bovenal warm terwijl je geniet van de feesten.

Of, als je kerstgevoel ondergedompeld is in technologie, kun je dit digitale model aantrekken met de schoorsteen van de trui realistischer dan ooit.

Kerstboom kostuums

Met Kerstmis sieren we onze huizen met ornamenten en kerstversieringen, klinken kerstliedjes op de achtergrond terwijl we de geboorte van Christus en de boom opzetten … De boom! Ja, de boom is op dit moment ook een van de hoofdpersonen in het huis. Daarnaast laten de Kerstman en de Drie Wijze Koningen hun geschenken achter, daarnaast brengen we de avonden met ons gezin door en de kinderen hebben plezier met het plaatsen van de ballen, het klatergoud en de ster erop … Dus, waarom niet een kerstboomkostuum?

Kerstaccessoires voor je kostuum

Maar met smaken zijn er kleuren en voor Kerstmis zijn er accessoires. Als je iemand bent die niet graag een kostuum draagt, maar wel wil deelnemen aan Kerstmis, kun je altijd een van deze kerstaccessoires krijgen: kerstmanhoeden, elfhoeden en kersthoofdbanden … zijn enkele van de meest populaire en meest overvloedige op straat wanneer 25 december nadert. Kijk kijk!

Accessoires van de kerstman

Het eerste en belangrijkste, als het dit jaar jouw beurt is om de Kerstman te zijn, dat het essentieel is dat je je kostuum compleet maakt met de beste accessoires voor de Kerstman en daarom hebben we hieronder een lijst gemaakt zodat je niet alles vergeet. Aandacht!

Je kunt met Kerstmis nooit de kerstmanmuts missen, die klassieke rode en witte muts die het personage zo kenmerkt. Maar wees niet gewoon, we bieden je verschillende ideeƫn om de meest originele kerstmuts te dragen.

Hoewel de dikke grijze baard en het haar van de kerstman de afgunst zijn van velen! Maak je kostuum op de beste manier af met een echt krullende baard en een bijpassende pruik.

Hoe zou de kerstman zoveel brieven lezen en zijn zicht niet verliezen? Je hebt een bril nodig!

In de kou van Lapland is het normaal dat de handen van de kerstman bevriezen, en met de taak om miljoenen geschenken voor iedereen te bereiden, moet de Kerstman zijn handen beschermen. De kerstvrouw zou zich ook geen zorgen moeten maken, want we hebben speciale handschoenen voor haar!

Deze kleine oude man zou niet zo schattig zijn zonder het “gebogen figuur” waarmee hij wordt gekenmerkt, en een dikke buik waardoor we nog doller op de Kerstman zijn.

En om je pak aan te passen, vanwege de buik … heb je een zwarte riem nodig die dit kostuum een serieuze touch geeft.

Je hebt een paar zwarte laarzen nodig die bij de riem passen, maar als je bij de schoenmaker bent, kunnen zwarte bootcovers ook erg handig zijn.

En wat zou er van de Kerstman worden zonder zijn magische zak om alle geschenken te dragen? Het is het belangrijkste item om een echte kerstman te worden!

Kerst hoofdbanden

Iets heel populairs vanwege hun eenvoud, elegantie en komische touch zijn hoofdbanden. Er zijn veel soorten te verkrijgen, die van de kerstman die door de schoorsteen loopt tot die welke zich voordoen als een kerstboom. Met hen zullen we nooit die aanraking van humor missen die ons altijd kenmerkt.