Skip to content

Funidelia – De favoriete winkel van de Star Wars-fan

Laten we onze intergalactische reis door het universum beginnen met een eerste blik in onze Star Wars-winkel. Hier vind je allerlei Star Wars-merchandise, van t-shirts en mokken tot tosti-makers en unieke lampen die je zullen verbazen!

Als je een Star Wars-nerd bent, vind je alles wat je altijd al wilde hebben in onze winkel. En als je een cadeau voor een Star Wars-fan wilt kopen, geven we je veel ideeën. May the force be with you wanneer u het perfecte cadeau kiest!

Star Wars Truien en T-shirts

Wat is een betere manier om te beginnen dan met onze collectie truien en t-shirts, een van de beste cadeaus die je kunt geven voor Kerstmis of verjaardagen. We hebben een enorme variëteit aan Star Wars t-shirts, veel met hoofdpersonages zoals Darth Vader, Princess Leia, Han Solo, Chewbacca of Yoda. We hebben ook t-shirts met beroemde zinnen en iconische afbeeldingen, zoals de Han- en Leia-kus. Natuurlijk hebben we ook t-shirts met het Star Wars-logo in verschillende kleuren en stijlen.

Maar we willen ook onze Star Wars-truien benadrukken, met originele ontwerpen. Onze sweatshirts zijn er in alle verschillende varianten: met en zonder capuchon, ritsen of geen ritsen, en de altijd modieuze letterman-stijl jas. Je grootste probleem is het kiezen van degene die je het leukst vindt!

Star Wars Actie Figuren en Funko-pop!

Als je een grote verzamelaar bent, is er geen betere keuze dan de leuke Star Wars Funko Pop! Met al onze favoriete personages: Luke Skywalker, Han Solo, Princess Leia en onze geliefde Chewie. Er zijn ook personages uit de nieuwe trilogie, zoals Finn en Kylo Ren. Natuurlijk hebben we ook Darth Vader, Storm Troopers en de Praetorian Guards. Of, als je een grote fan bent van deze spannende saga, willen we ook een ander origineel idee voorstellen: een van deze indrukwekkende Star Wars-actiefiguren. Realistische actiefiguren, in 30 en 45 cm, met afbeeldingen van Storm Troopers, de krachtige kapitein Phasma en de grote Poe Dameron.

Star Wars Rugzakken en Schoolbenodigdheden

Voor school, universiteit, universiteit of zelfs werk, je zult deze Star Wars-rugzakken geweldig vinden. We hebben ontwerpen voor kinderen en volwassenen – sportrugzakken, schoudertassen en tasjes met trekkoord. In onze Star Wars-winkel vind je ongelooflijke Darth Vader-, Han Solo- en Skywalker-stijlen. We hebben ook rugzakken gemaakt die eruit zien als de uniformen van Rebel en Resistance Troopers, evenals in de vorm van de helm van Darth Vader.

Star Wars-dingen voor thuis

Als een van de meest beroemde en duurzame sagen in de geschiedenis, verdient Star Wars het hebben van allerlei producten om zijn grootste fans te verrassen. Dus wilden we hier bij Funidelia de beste Star Wars-producten voor thuis samenstellen en je een aantal ideeën geven zodat je je favoriet kunt kiezen.

    • Star Wars-lampen: we hebben een indrukwekkende verzameling 3D-lampen die je zullen verbazen! Het zal zijn alsof de personages in de saga recht uit je muur komen. Van de gevreesde Darth Vader en Boba Fett tot de geliefde C3PO en R2D2. En natuurlijk Yoda, Leia, Luke en zelfs de Millennium Falcon.
    • Star Wars elektrische apparaten: wil je toast maken met het gezicht van Darth Vader of het Star Wars-logo erop? Wil je popcorn maken in je eigen Death Star? Je hebt geluk! In onze Star Wars-winkel hebben we de best denkbare broodroosters en popcornmachines. We hebben ook wafelijzers in de vorm van de helm van de slechte Darth Vader, of de Death Star. Je kunt zelfs unieke elektrische zout- en pepermolens meenemen in de vorm van lichtzwaarden.

Geef je over aan de dark side met onze Star Wars-merchandise!