Skip to content

Halloween Kostuums voor Koppels: Liefde is een moordenaar, is het niet?

De Beste Halloween kostuums voor Koppels

Wat kan er op een feest schokkender zijn dan een goed Halloween kostuum? Twee geweldige outfits die elkaar aanvullen! Dus laten we doorgaan met het maken van het beste Halloween-paarkostuum. Kies een partner: je man, vrouw, vriend of vriendin … Het maakt niet uit wie het is, want samen creëer je het meest griezelige en verbazingwekkende kostuum.

Hoe ga je het maken? Dat is simpel. We geven je enkele tips en ideeën over Halloween-kostuums voor volgend jaar. Alleen geschikt voor volwassenen!

Voor koppels die elkaar uit hun leven ‘Knippen’

OK. Misschien is het niet wat het lijkt en zijn jullie samen gelukkig. Maar zou het niet geweldig zijn om iedereen te misleiden dat jullie je relatie ‘afknippen’? Welnu, we konden niet aan iets beters denken dan aan enkele kostuums van Edward Scissorhands!

Niemand zal jullie kunnen vertellen dat je niet kunt ‘knippen’ wat je maar wilt … Zelfs je eigen relatie! Geen wonder echter. Met die handen die je bij je hebt, kun je niets doen wat gewone stellen in hun kamer doen.

Voor hen die recent getrouwd of verloofd zijn

Als jullie op het punt staan je verloving te formaliseren of als je het recentelijk hebt gedaan, is er dan iets beters dan een pas getrouwd zombiekostuum? Je zult het feest rocken met je gevoel voor humor!

Maar ga niet zo snel. Je zult nog steeds moeten verdragen dat je net bent getrouwd en de relatie is al dood! Arme jongens !.

En, als je net verloofd bent, dan kun je de grote dag repeteren. Wie gaat het boeket ophalen?

Voor degenen die van pompoenen houden

Het is bekend dat pompoenen de belangrijkste Halloween-decoratie zijn.

Dus, waarom niet een beetje van jezelf lachen en creëer een koppel-pompoen kostuum tribuut? Een beetje humor zal fantastisch zijn op het feest.

Voor de meeste lol

Een ander geweldig idee is om hulde te brengen aan de verbazingwekkende film van Tim Burton met een Nightmare Before Christmas kostuum. Afgezien van het meest gekostumeerde, draag je een coole en leuke uitstraling onder alle gasten. Wie herinnert zich Jack of Sally niet, de beroemde hoofdrolspelers van dit verhaal?

Voor de meest monsterlijke koppels

Monsters zoals Frankenstein zijn volhardend in deze angstaanjagende nacht. Dus als je lid wordt van de Halloween-kostuumclub, kun je je beter verkleden met Herman en Lily Munster outfits.

Een andere van de filmische en angstaanjagende families is de Addams-familie – allemaal met bovennatuurlijke vaardigheden en buitengewone persoonlijkheden. De rijke Gómez Addams is altijd verliefd op zijn mooie Morticia en viert zowel liefde als ellende. Met deze Addams Familie kostuums, zal je het engste huwelijk van het feest hebben.

Voor paren die evenveel van elkaar houden en elkaar haten

Liefde en haat: misschien is dat wat Harley Quinn en The Joker voelen. Dit vreemde paar, nog steeds beschouwd als het beste uit het DC Universum, maakt nooit duidelijk welk pad ze zullen nemen.

Voor koppels die dorstig zijn voor bloed

Dracula en zijn vriendin vieren Halloween woest. Dit is de nacht waarin ze hun bloeddorst vullen. En als je iedereen met je slagtanden wilt terroriseren, is dit Halloween-paarkostuum de beste keuze voor jullie beiden.

Voor degenen die van klassiekers houden

Een ander geweldig, nooit oud wordend idee is om zich te verkleden als de duivel en zij-duivel zelf. Maar hey, vergeet de hooivork nooit!

Jullie zullen zeker de perfecte combinatie vinden om een onvergetelijk Halloween als een paar te leven, onder de Halloween kostuums voor mannen en Halloween kostuums voor vrouwen.

Horror is fun!