Skip to content

Halloween kostuums voor vrouwen

Halloween komt eraan en je bent nog niet klaar! Maak je geen zorgen, we hebben de meest originele en leuke Halloween-vermommingen voor vrouwen, dus jij en je vrienden zien er geweldig uit op de meest angstaanjagende nacht van het jaar.

Als je je oude Halloween kostuum niet wilt hergebruiken en je iets origineels en anders wilt waarin je er mooi uit ziet (binnen de grenzen van de angst-factor van de vermomming) … Zelfs als je er demonisch, bloeddorstig of mysterieus aantrekkelijk uitziet … we brengen je de top tien Halloween kostuums voor vrouwen, die deze speciale nacht een trend zullen zijn. Hier gaan we.

Duivels

Vrouwelijke duivels zijn, naast sexy, slecht. En ze zeggen altijd dat wat griezelig is aantrekkelijk is. Dus, weet je, met een duivel of demon kostuum zal iedereen twee keer staren en je zult het perfecte excuus hebben om je kwade kant te laten zien elke keer dat je het handig vindt om dat te doen. Zelfs met je schoonmoeder.

Zombie verpleegster

Alles wat met deze wezens te maken heeft is trending, dus weet je, je kunt hier niet achterblijven. Als je besluit je te kleden als zombieverpleegster, kun je altijd een dodelijke injectie geven aan iedereen die je niet leuk of zelfs beter vindt, laat hem je injecteren. Omdat je al dood bent …

Kleine, felle roodkapje

De verhalen van oude kinderen staan altijd open voor interpretaties … Anders. Wat zou er gebeurd zijn als Roodkapje eigenlijk een vermomde wolf zou zijn geweest?

Verkleed je als deze kwade en perverse versie van het klassieke verhaal, zodat je lief kunt zijn tegen wie je beslist, maar fel met degene die je in de weg staat. Je kunt zelfs met je kleine meisje spelen, zodat elke wolf voor jullie allebei bang is!

Begraafplaats Engel

Op elke gerespecteerde begraafplaats vinden we demonische figuren in de vorm van beelden als waterspuwers, demonen of gevallen engelen.

In het geval van de laatsten zijn ze altijd in verband gebracht met Lucifer zelf met het rode kostuum, maar als je je zwart kleedt, lijkt het alsof je net uit het graf bent ontsnapt. Je kunt ook je engelenkostuum bevlekken met nepbloed en wat grijze of zwarte verf, om op een standbeeld te lijken. Als je authentieke angst wilt opwekken, kun je een waterspuwermasker dragen … Wil je origineel zijn?

Piraat: de prinses op het spookschip

Een andere originele vermomming zou een inwoner van een spookschip kunnen zijn. Misschien is een prinses gekidnapt door oude corsairs die op een nacht wakker werd en de hele bemanning vermoordde.

Je zult een dode piraat zijn, maar met zo’n onweerstaanbare charme voor degenen die je van dichtbij aankijken, maar zonder je mes aan te raken …

Je kan je piraten vermomming aanpassen zoals jij wilt deze Halloween; zombie stijle, geest, moordenaarā€¦ welke jij het leukste vindtt.

Steampunk Vampier

Verfijnd, verfijnd, modern en bloeddorstig. Dat ben jij. Het is tijd dat je je ware ego laat wandelen en iedereen laat weten dat je een echte vampier bent, met een punk, postindustriƫle esthetiek, iets dat alleen jij begrijpt over al deze inferieure wezens.Ontdek onze Steampunk kostuums.

Cruella de Vil

Ze is een van de slechtste op film. Maar tegelijkertijd bewaart ze haar charmes als een ondeugende vrouw intact.

Een klassieker die je niet onopgemerkt voorbij wilt laten gaan als je wilt regeren op een feestje. Of ze houden zich aan je regel of je bent van plan de volgende stap te maken tegen dat weerzinwekkende wezen dat je durft te weerstaan.

Corpse Bride kostuums (Lijkbruid)

Als trouwen jouw ding niet is en je denkt ā€œbeter dood dan getrouwdā€… Niets beters dan de Corpse Bride kostuums.

In deze post, vind je veel opties om jezelf te vermommen als Corpse Bride om iedereen op het feestje te terroriseren.

De met bloed bezaaide jurk van een goede bruid is perfect voor de gelegenheid. Trouwens, je kunt een bruidegom zoeken tussen de aanwezige zombies of gewoon vampieren afwijzen met het excuus dat je al aan iemand anders bent beloofd.

Maleficent

De boze koningin door haar uitmuntendheid, elegantie en veiligheid die haar eenvoudig onweerstaanbaar maken.

Dit is misschien de beste kans om je ware zelf te tonen, dat genadeloze en beangstigende zelf zonder enige vriendelijkheid. Jouw Maleficent kostuum liegt voor jou. Waar wacht je op?

Sally: The Nightmare Before Christmas

Als je een beetje verlegen bent en van melancholische personages houdt, is er niets beters dan jezelf te vermommen als Sally, de vrouwelijke hoofdrolspeler uit The Nightmare Before Christmas, een klassieker van Tim Burton.

Gemaakt als een ragdoll die droomde van levende avonturen met haar vriend (en liefd) Jack, net als jij!

Je kan je eigen Sally vermomming zoals in deze post maken of gebruik een paar van de ideeƫn die wij je geven.

De basisprincipes zijn de make-up en natuurlijk de iconische rode kop van Sally. Ga verder! Dit is Halloween!

Ladies night!!