Skip to content

Groep Halloween kostuums

Oktober komt eraan, en daarmee komt de angstaanjagende Halloween-nacht, en wat is beter dan het vieren in het gezelschap van degenen die nog in leven zijn: onze vrienden, familie, enz. Als je niet herkend wilt worden door je oma, suggereren we de beste en engste Halloween kostuums voor groepen mensen.

Als je nog steeds niet weet welk vreselijk wezen jij en je vrienden die dag zullen veranderen, geven we je een aantal ideeën waarmee je niet onopgemerkt zult blijven en die perfect zijn als groepsvermommingen.

The Walking Dead vermommingen

Als jij en je vrienden van het thema zombie houden, is er niets beters dan de straat op te zetten en iedereen bang te maken voor The Walking Dead-stijl, zoals onze vrienden, degenen die er recentelijk besmet uitzien.

In elke groep is er een leider, een slimme, en we hebben het beste kostuum voor elk van hen. Het Rick Grimes-kostuum, voor de eigenwijs, de Doctor-vermomming voor de nerd,, het zombiemeisje kostuum, voor het schattigste meisje…

Als je een tekort hebt aan budget en je wilt “DIY” zonder al te veel na te denken, hebben we de meest verbazingwekkende zombie maskers waarmee je genadeloos kunt schrikken.

En als je denkt aan het maken van de beste zombie makeup in de geschiedenis, heb je hier een Sara G-tutorial met gedetailleerde uitleg over de tips en trucs die je moet weten om de beste levende dode make-up te hebben.

Addams Family kostuums

Als je dit Halloween met je familie doorbrengt, is er geen betere manier om het te doen dan de Addams-familie te herinneren met deze vermommingen.

In Funidelia hebben we The Addams doppelgangers speciaal voor jou en je gezin. De besten wachten op je! Gomez, Morticia, Fester, Pugsley en zelfs woensdag. We hebben de kostuums voor alle Addams-personages. De enige die in uw partij ontbreken, zijn Cousin Itt and Thing.

Heks kostuum

Voor degene die altijd tot het laatste moment wacht is een heksen kostuum altijd goed. Jij en je vrienden kunnen allemaal je vermommen met een andere heks, in een andere kleur of met verschillende krachten om iedereen te betoveren die jouw pad kruist. Deze meisjes hebben een griezelige tijd, jij moet dit ook doen en de goedheid voor een dag achterwege laten.

Muzikanten en beroemdheden

Als je een groep musicofielen bent en iets out-of-the-box wilt doen, is een van de beste dingen om te doen hulde aan al die artiesten die ons verlaten hebben, waardoor een enorme muzikale leegte achterbleef. We hebben onze favorieten gekozen: Amy Winehouse, Jimi Hendrix of Michael Jackson, die we ook kunnen gebruiken voor onze versie van Thriller. Elk met een andere stijl en uit een ander tijdperk heeft een stempel gedrukt op ons allemaal musicofielen, en daarom verdienen ze het om op deze dag herinnerd te worden.

Als je wilt schitteren als de grote sterren, kun je een van deze pruiken dragen en reïncarneren in Kurt Cobain zelf of de unieke Janis Joplin.

Schurken kostuums. De meest herkenbare en gevreesde

Als je iemand echt bang wilt maken, kun je dat het beste doen door de meest gevreesde en herinnerde schurken en slechteriken uit de geschiedenis te verzamelen: Darth Vader, Maleficent, Voldemort, The Joker, Harley Quinn …

Blijkbaar hebben ze niets gemeen, maar toch is het kwaad hun beste vriend. Ben je hier klaar voor?

Moordenaar kostuums

De meest briljante huurmoordenaars zullen je lichaam overnemen en het slechtste van je eruit halen. We zorgen ervoor dat je een cinematografisch Halloween hebt met de meest angstaanjagende horror film kostuums die we je nu gaan laten zien: Freddy, Jason, Chucky, Michael Myers, Pennywise…

Happy Halloween!