Skip to content

Vrijgezellenfeestjes

Bekijk onze toptips voor het organiseren van het perfecte vrijgezellenfeest.

1.      Vind een goede locatie

Als je genoeg tijd en een voldoende groot budget hebt, is het ideale scenario om een weekendje weg te zijn. Het zorgt voor een leuke afwisseling van tempo en geeft je als een beetje anonimiteit. Vaarwel schaamte!

2.      Maak een lijst met uitdagingen

Als je een goede tijd wilt hebben om de bruid of bruidegom een beetje te laten ‘lijden’, overweeg dan om een lijst op te stellen van de uitdagingen die ze in het openbaar moeten doen, en kleed ze aan.

3.      Vereeuwig alles met foto’s

Met smartphones en sociale media is ‘wat er in Vegas gebeurt in Vegas blijft’ verleden tijd. Maak zoveel mogelijk foto’s en bewaak ze met je leven! Je weet nooit wanneer je ze misschien moet uitschakelen en je vriend in verlegenheid moet brengen.

4.      Kies verstandig het kostuum van de aanstaande bruidegom

Hoe belachelijker het kostuum van de herten, hoe leuker het zal zijn. Maar alles heeft zijn grenzen, zelfs de verlegenheid van je arme vrienden. Voordat we een kostuum kiezen, raden we aan wat tijd te nemen om na te denken over wat voor soort persoon je vriend is. Als ze het geweldig zullen vinden en het met trots zullen dragen, ga ervoor! Maar zo niet, dan verpest je hun nacht.

5.      Denk aan de accessoires

Het is duidelijk wie het belangrijkste evenement is, maar we raden aan dat de hele groep een soort passend aandenken of accessoire draagt, al is het maar uit solidariteit. Dus vergeet niet om voor iedereen wat accessoires klaar te maken voor de Stag Night of Hen Do. Je ziet er meer uit als een groep als je iets bijpassend draagt, en de foto’s zien er geweldig uit!

Ideeën voor de aanstaande bruid

Wij gaan trouwen!!! Het wordt mooi en het wordt schattig. Maak je klaar om iets ongelooflijks voor te bereiden! Een vrijgezellenfeest kan een heel bijzondere en gedenkwaardige dag zijn.

Het geheim van succes? Je vrienden en verbeelding.

We hebben een paar unieke ideeën om u te helpen bij het plannen van een echt speciale vrijgezellenfeest voor uw beste vriend.

Moet je ze ergens heen brengen? Wat te kopen, wat te kopen ??

Je vriendin gaat trouwen en als je dit leest, betekent dit dat je iets groots, echt groots, voor haar Hen Do voorbereidt. En we zijn er om te helpen! Als er iets is waar we van houden, is het een goede vrijgezellenavond! Ze zijn leuk, gek, altijd een geweldige tijd en ze worden gevierd op de manier waar we het meest van houden: met coole kostuums die speciaal voor de gelegenheid zijn ontworpen.

Laten we u een handje helpen met enkele aanstaande-bruid-kostuumideeën. Laten we ons klaarmaken voor het evenement, het feest, de grote gelegenheid die u organiseert met alle liefde ter wereld. Het heeft een mooi, leuk, comfortabel, sexy en speciaal kostuum nodig. Hier zijn enkele van onze favorieten:

Kigurumis

De perfecte keuze als je aanstaande bruid zich op zijn gemak wil voelen (maar als het feest in de zomer is, ben je waarschijnlijk beter af met iets anders). Kigurumi’s zijn kostuums voor het hele lichaam die aanvoelen als pyjama’s, stel je voor hoe comfortabel ze zullen zijn! Ze komen normaal gesproken in dierenthema’s of zijn ontworpen om eruit te zien als populaire personages, met een hoed en capuchon. Bekijk hoe schattig ze zijn!

Konijn in een hoed

Heeft hun bruiloft je verrast, als bij toverslag? In dat geval verdient de aanstaande bruid het konijn met de hoed.

Sprookjes kostuums

Als je vriendin haar eigen sprookje beleeft, kleed haar dan aan als het magische personage in een van haar favoriete kinderverhalen.

Superhelden

Superhelden zijn onze zwakheid! Je weet dat je vriend al een supervrouw is met superkrachten, dus maak het officieel door haar te verkleden als Catwoman, Captain America of een Ninja Turtle. Er zijn een heleboel opties om uit te kiezen!

Sexy Schoolmeisje

Wie had er niet van gedroomd om in de video te staan voor Britney’s “Baby One More Time”? Dit is de perfecte gelegenheid om je bewegingen als sexy schoolmeisje te doorbreken!

Cheerleader

Welk feestje dat zijn zout waard is, heeft geen team van cheerleaders? Dit klassieke, leuke idee raakt nooit uit de mode! Wie zou niet willen dat hun naam wordt beschreven door hun geweldige verloofde in een cheerleader-kostuum?

Pink Ladies

De ster van het feest moet natuurlijk de aanstaande bruid zijn, maar hoe zit het met hun vriendengroep? Ga als Sandy and the Pink Ladies, een kostuum uit de jaren 50 dat nooit uit de mode raakt. Wie wil er niet in Grease zijn?

Duffvrouw

Het meest verfrissende aanstaande bruid-kostuum …🍻

Snopemeisje

Als ze een heel zoet meisje is, ziet ze er goed genoeg uit om te eten in dit cupcake-kostuum.

Modemeisje

Als je vriendin niets liever doet dan een goede tas, verander haar dan in haar favoriete accessoire en geniet van een avondje shoppen!

Ideeën voor aanstaande bruidegoms

Er is normaal gesproken niet veel finesse als het gaat om een vrijgezellenfeest. En met “finesse” bedoelen we compassie voor de arme toekomstige bruidegom. Hoe gênanter en belachelijker het kostuum, hoe beter!

Als je probeert een belachelijk en grappig kostuum te bedenken, is Borat waarschijnlijk een van de eerste die in je opkomt. En we hebben het! Natuurlijk moeten we je nu waarschuwen dat het dragen van een paar … ballen vereist was.

Pamela Anderson in Bay Watch veroorzaakte nogal wat opschudding … Dit badmeester-kostuum voor mannen is een van de meest populaire en sterk aanbevolen voor Stag Dos.

Of wat dacht je van een kostuum dat je vriend op zijn schouders draagt? Deze Ride On and Carry Me-kostuums zijn erg leuk.

Accessoires voor vrijgezellenfeesten

Maximaal plezier met minimale prijs. De beste manier om je als groep te kleden met een krap budget is met een aantal van deze accessoires:

Nu ben je klaar om het vrijgezellenfeest te verrassen met een aantal unieke kostuums voor hun onvergetelijke feest, het enige wat je hoeft te doen is een goed plan voor de groep bedenken.

En onthoud. om ze te helpen de stress van de bruiloft te vergeten, is het beste wat je kunt doen een groot feest houden!

Have Fun!