Skip to content

Ontdek de beste cadeaus voor gamers: merchandising van videogames

Videogamefans, jullie hebben geluk! En als je er een bent maar het nog niet weet, staan we op het punt je te bekeren. Hier bij Funidelia hebben we de beste video game cadeaus voor gamers voor gamers die je maar kunt bedenken. Of het nu een cadeau is voor jezelf of voor je vrienden, je vindt hier de beste unieke cadeau-ideeën.

Wat je leeftijd of geslacht ook is, we hebben gamer-merchandise voor kinderen en volwassenen, producten die speciaal voor mannen en vrouwen zijn gemaakt, en unisex-producten die voor iedereen geschikt zijn.

We hebben ook een grote verscheidenheid aan merchandise voor videogames: t-shirts, sweatshirts, hoeden, rugzakken, tassen, mokken, knuffels, Funkos … en nog veel meer! Naast een breed scala aan videogames, van klassiekers als Pac-Man, Zelda, Pokémon of Super Mario Bros, hebben we ook recente games zoals Fortnite, Minecraft, Assassin’s Creed of Overwatch.

We hebben zelfs PlayStation- en Game Boy-producten voor de meest nostalgische gamers.

Video Game Merchandise

De wereld van merchandising van videogames is enorm. Onder de vele productcategorieën voor gamers zijn er een paar die opvallen:

    • T-shirts voor videogames: leuke t-shirts die elke gamer in zijn kledingkast wil hebben. Korte mouwen, lange mouwen, strappy … De beste t-shirts met personages en logo’s van games en consoles zoals Nintendo en PlayStation. Van iconische personages als Sonic tot de misdadigers van Payday 2, met hun beruchte en angstaanjagende maskers.

    • Gamer-sweatshirts: een grote verscheidenheid aan sweatshirts en jacks voor videogames, waaronder hoodies, Varsity-jacks, enzovoort. We hebben een geweldige collectie Fallout-, Pokémon-, Overwatch- en Assassin’s Creed-sweatshirts. We hebben zelfs een Umbrella Corporation Resident Evil-sweatshirt, dat geweldige herinneringen aan deze bekende videogamesaga zal oproepen.
    • Video game Funko Pop!: We hebben een aantal uitstekende pop’s! je kunt cadeau doen aan je vrienden of toevoegen aan je verzameling als je een fan bent van videogames. Krijg alle personages uit je favoriete games met deze Fortnite Funko’s. We hebben Cuddle Team Leader, Rex, Omega, Raptor en nog veel meer. Laat de jouwe thuis in de kampeermodus om alle rivalen die in de buurt komen uit te schakelen!

    • Rugzakken, mokken en andere accessoires: vind eindeloze ideeën voor cadeaus of een brutaal iets voor jezelf, in onze merchandise-collectie voor videogames. Gameboy en originele PlayStation-mokken, rugzakken in leuke vormen, zoals de eerste Nintendo-controller of een Mario Bros-spelcassette, Minecraft-knuffels, 3D Mario Bros-lampen en een enorme verscheidenheid aan hoeden in thema’s als Pokémon en de legendarische Quake uit de jaren 90.

Cadeaus voor de meest unieke gamers

Hier willen we u een paar voorbeelden geven van videogamecadeaus waar elke gamer of fan dol op zal zijn. Bereid je voor op wat “landbouw”, want we brengen je een aantal van de beste cadeau-ideeën voor gamers en fans van klassieke games die in de geschiedenis van de gameconsole zijn verdwenen en nog steeds populair zijn. Evenals games die het afgelopen decennium populair zijn geweest.

Super Mario Bros

Een van de videogames die de geschiedenis is ingegaan en nog steeds bestaat in de gamerwereld. Mario de loodgieter en zijn vriendengroep zijn nog steeds het perfecte cadeau.

Een Boo 3D-lamp (de geesten die Mario binnensluipen om het kwaadaardige Bowser’s kasteel te beschermen), een ongelooflijke rugzak in de vorm van een spelcassette of een Princess Peach-portemonnee zijn allemaal uitstekende geschenken.

Fortnite Merchandise

Een van de meest geprezen fenomenen van videogames van de afgelopen jaren is Fortnite geweest, met zijn meerdere personages en beroemde post-battle dansbewegingen.

Met Funidelia kun je alle personages in Funko Pop verzamelen! het formulier. We hebben ook andere Fortnite cadeaus waar iedereen dol op zal zijn, zoals verzamelbare actiefiguren. Bovendien hebben we leuke Fortnite logo t-shirts, t-shirts in verschillende kleuren met de beroemde lama of met enkele van de beroemdste dansbewegingen. Zoals dit t-shirt als eerbetoon aan de Floss-dans.

Minecraft Producten

In een wereld vol blokken vind je ook de ideale cadeaus voor Minecraft fans… Je zou je eigen cadeaus kunnen maken, maar we denken echt dat het voor ons veel gemakkelijker is om je een aantal goede cadeau-ideeën te geven, zoals een knuffel van een zombievarken of een 3D Minecraft-pikhouweel-sleutelhanger. Natuurlijk zijn er nog veel meer knuffelfiguren om uit te kiezen (baby ijsbeer, Mooshroom, heks of paard …), evenals rugzakken, portemonnees en armbanden.

Pokémon Merchandise

Een videogame die nooit uit de mode raakt. Het werd 20 jaar geleden voor het eerst populair en is tot op de dag van vandaag populair in nieuwe formaten. Pikachu en zijn vrienden kunnen een geweldig cadeau zijn voor je vrienden.

We hebben de meest unieke merchandise voor videogames, zoals een 3D Pokéball-mok. Op onze website vind je ook mooie Pikachu petten en leuke Team Rocket rugzakken.

De Legende Zelda

Laten we eindigen met enkele cadeau-ideeën voor gamerfans van de Zelda-serie. Een van onze favoriete stukken is de hoed met oren eraan, zodat je er net zo uit kunt zien als de hoofdrolspelers in de serie. Uitstekende geschenken voor elke gamer!

Have fun!