Skip to content

Halloween Decoratie

In deze post, zal je de classic Halloween decoration ideeƫn vinden, maar je zult ook de meest angstaanjagende en griezelige decoratie-ideeƫn vinden die zelfs de dapperste van allemaal zouden afschrikken.

Het enge, betoverde huis

Dit Halloween-feest, geef je gasten de vrijheid om te vermommen zoals ze willen, en laat iedereen het Halloween kostuum kiezen dat ze het leukst vinden (zolang het iets donkers en griezeligs is …): heks, vampieren, zombies, goochelaars en tovenaars …

Maar het belangrijkste voor uw feest om een succes te worden, is de Halloween decoratie in uw huis zodat iedereen een spookachtige tijd heeft spinnenwebben, pompoenen, donkere decoratie op de muren, nepbloed …

Je kunt de omgeving compleet maken met cocktails die eruit zien als toverdrankjes met gekleurde drankjes, zoals groene, blauwe en rode mixen … of gebruik droogijs zodat rook naar buiten komt en dat geeft het een spookachtig gevoel. Je kunt ook een spookachtige bril gebruiken en servies om het feest te versieren.

Een zeer vaak gebruikte tip is om uw gasten aan te zetten tot rollenspel als de hoofdpersonages van terrorfilms en kleding van Freddy Krueger te dragen, of Jason op vrijdag de 13e, Pennywise’s (de clown) … of een ander kostuum dat beter past bij een ‘gezinsvriendelijkeā€™ omgeving, zoals The Addams Family kostuums.

Graaf Dracula en zijn trouwe entourage van vampiers

In dit feest zullen je centrale thema’s vampieren zijn. Iedereen weet iets over de bloedzuigers, daarom kun je van je huis een vampiershol maken. Bij deze gelegenheid kunnen rode en zwarte versieringen niet ongebruikt blijven, grafstenen en graven zoals in een begraafplaats, sombere verlichting, want zelfs als sommige van hen nu gloeien met zonlicht, zullen we eraan vasthouden dat ze in het zonlicht branden.

Je kunt ook kaarsen, spinnenwebben, hoektanden en vampiertanden nepbloed gebruiken. Ook kun je vrienden uitnodigen om zich als slachtoffer te vermommen, waarbij ze de rol kiezen die ze willen en met bijtsporen op hun nek.

Als een idee voor dit feest raden we aan om een aantal smakelijke cocktails te bereiden met een roodachtige kleur, dit omdat vampieren bloed drinken. Daarvoor kun je veilige kleurstoffen of extracten van rood fruit gebruiken … dat alles opdienen in sombere Halloween-kopjes en glazen zoals deze.

Welkom in Zombieland

Met de veelgeprezen serie “The Walking Dead” zijn de levende doden niet meer wat ze vroeger waren. Het zombieonderwerp is trending, dus je zult niet teleurstellen als je een feest als thema viert. Zij het geĆÆnspireerd door The Walking Dead of andere zombies.

Voor de huishoudelijke Halloween-decoratie stellen we voor om het te beschermen tegen een zombieaanval met wat “lichaamsresten”, alsof de zombies probeerden in te breken.

Als je een tuin hebt, kun je hem versieren alsof het een graf is, met schedels, lijken die uit het vuil komen, grafstenen en allerlei elementen die iedereen in hun respectieve rollen kunnen krijgen.

Met de klassiekers behandeld, stellen we nu enkele nieuwe ideeƫn voor, hoewel enigszins grotesk, die anders zijn en ons van de routine kunnen afhouden.

Er was eens … een duivels circus

Het circus, met zoveel kleur en diversiteit, geeft ons veel keuzes om onszelf te vermommen, maar als je bent zoals wij … is er niets enger dan een bloeddorstige clown.

Maar we stellen voor om van je feesten een groot, duivels circus te maken, met moorddadige clowns, perverse tamers, kwaadaardige koorddansers, sinistere acrobaten en een eindeloze rij gedemoniseerde artiesten.

We raden deze clownmaskers aan om een zelfgemaakte vermomming te voltooien en de gasten te terroriseren.

Aliens: een feest van een andere wereld

Als we echt alleen waren in het heelal … wat een verspilling van ruimte!

Om het in te vullen, stellen we een buitenaards feest voor.

Daarvoor moet je ervoor zorgen dat je gasten zich vermommen als buitenaardse wezens, iedereen zoals ze willen of ze zich voorstellen, wat heel leuk kan worden en je kunt leren hoe fantasierijk elk van hen is. Geloof me, als expert in kostuums, dat dit memorabel kan zijn.

En als je het buitenaardse feestje een meer cinematografisch gevoel wilt geven, zijn weinig dingen beter dan de film Alien en de hoofdrolspeler Ellen Ripley herinneren, die geconfronteerd wordt met dit vervelende enge wezen van een andere planeet.

En dit waren onze gekke ideeƫn voor je Halloween-feest. Je kunt het thema ook vrijer maken en iedereen laten vermommen als zijn favoriete personage (zelfs als het niet eng is). Het belangrijkste om te onthouden is om deze tijd samen met je vrienden te genieten.

Horror is fun!