Skip to content

Carnaval kostuums

Carnaval is hier! Laten we dus een kostuum kiezen. Wat kies jij dit jaar? Superhelden, Star Wars, piraten, politieagent? De enige beperking is je fantasie!

We kennen je goed, dus we weten dat je alleen genoegen neemt met het beste als het gaat om verkleden. Je hebt een uniek kostuum nodig, iets opvallends en verrassends, maar nog steeds leuk. Een kostuum dat mensen laat kijken en denken: “Wat een geweldig idee, ik wou dat ik daar aan had gedacht!”

Wil je een kijkje nemen in onze meest vermakelijke kostuums dit carnavalsseizoen? Bekijk onze lijst met carnavalskostuums.

Onze beste Carnaval kostuums

Star Wars

De beroemdste galactische sage uit de filmgeschiedenis. Van de eerste films met Luke Skywalker, Han Solo en Princess Leia tot de films die de afgelopen jaren zijn uitgebracht met in de hoofdrol Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi en Padmé Amidala, tot de nieuwste releases met personages als Rey en Kylo Ren.

Verhalen met het goede (de lichte kant en de kracht) en het slechte (de donkere kant gedomineerd door haat en woede). Met helden, schurken en prinsessen (degenen die niet zo delicaat zijn als die in sprookjes) en zelfs intelligente droids die de huid van de protagonisten bij meer dan één gelegenheid redden. Ja, we hebben alle Star Wars-kostuums! Verkleed je tijdens dit carnaval als je favoriete personage.

Frozen

De prinsessen van Arendelle zijn enkele van de favorieten van de kleintjes geworden na de release van Frozen in 2013. En in 2019, na de release van Frozen 2, kregen we eindelijk de kans om de nieuwe looks ‘van de zussen en hun vrienden te bekijken’ , Christoph en Olaf. Met deze Anna- en Elsa-jurken beleven uw kleintjes een geweldige tijd tijdens het carnaval. Enkele van onze meest populaire kostuums voor kinderen.

Superhelden en schurken

Iedereen, groot en klein, houdt van een superheld. Vechters en verdedigers van gerechtigheid en goedheid, ze hebben een traumatische jeugd gehad en werden gemarginaliseerd op school … maar dit verhoogde alleen maar hun honger naar gerechtigheid en de noodzaak om de onschuldigen te wreken! Van Marvel tot DC Comics, ongeacht hun voorzienigheid of waarom ze besloten hun leven te wijden aan het goede doen, we hebben eindeloze superheldenkostuums (evenals schurken). Wie is je favoriet?

Professies

Waarom vier je geen carnaval door iets te worden wat je altijd al wilde zijn? Een politieagent die de ergste dieven in de stad achtervolgt? Matrozen, chef-koks, soldaten, astronauten, strandwachten, artsen en verpleegsters, piloten en stewardessen … al deze beroepskostuums zouden een geweldige verkleedoptie zijn, of je nu gaat als een groep of als een stel dit carnaval.

Klassieke Cartoons

Beleef uw jeugd opnieuw met een van onze tekenfilmkostuums. Wat waren je favorieten als kind? De Flintstones, Scooby-Doo, He-Man, Sailor Moon, De Smurfen, Maja de Bij …

Paw Patrol en Ladybug

Paw Patrol-kostuums en Ladybug-kostuums zijn enkele van de favorieten onder de kleintjes. Het zijn de trending superhelden waar elke kleine jongen of elk meisje van droomt.

Disney Prinsessen

Welk meisje wilde niet, tenminste één keer in haar leven, zich verkleden als prinses en de ster van een sprookje worden? Van prachtige prinsessen met melodieuze stemmen en engelachtige zoetheid tot krijgerprinsessen als Moana en Merida. Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete prinses kiezen en u kunt haar worden met uw Disney Prinses-kostuum.

Super Mario Bros

Dit is ongetwijfeld onze favoriete videogame en we zijn er zeker van dat hij ook van jou is. We wedden dat je geweldige herinneringen hebt aan urenlang voor je gameconsole die deze vriendelijke loodgieter in Mushroom Kingdom bestuurt. Verkleed je als een paar in Mario- en Luigi-kostuums. Of verkleed je als een groep door Princess Peach en Yoshi op te nemen.

Piraten

Het piratenkostuum komt vrij vaak voor bij elk carnaval, maar wat het onderscheidt, is het soort piraat dat je wilt zijn. Ben je liever Hook or Blackbeard? Of ben je meer een Jack Sparrow? Zet een diepe stem op, zing een ode aan rum, draag een baard en een ooglapje en je wordt de plaag van de Seven Seas.

Dieren

Ten slotte zijn dierenkostuums altijd een veilige gok. Er is een grote verscheidenheid aan dierenkostuums om uit te kiezen. Ze kunnen lekker warm zijn, perfect voor de koude in februari, zoals deze Kigurumi en Onesies gezellige jumpsuits voor het hele lichaam.

Grote maten kostuums

Hier bij Funidelia hebben we voor elk wat wils! Bekijk deze compilatie van de beste plus-size kostuums voor jou om te pronken met dit carnaval of op een verkleedfeest.

Laten we beginnen met enkele plus-size kostuums die je kunt aankleden om je favoriete superheld te worden. Batman, Superman, Wonder Woman … wie kies je?

Als je een filmliefhebber bent en geobsedeerd bent door heel veel verschillende series, zul je dol zijn op deze carnavalskostuums van plus-formaat. Breng hulde aan prinses Leia of word een sexy Alice in Wonderland.

Klassieke kostuums worden nooit oud. En deze middeleeuwse kostuums zijn altijd te zien op straat tijdens carnaval en op feestjes. Waarom? Omdat ze geweldig zijn! Bekijk deze plus-size kostuums en vind wat het beste bij je past. Elk feest zal compleet zijn met een ridder, een herbergier en een nar, hoewel je nog heel wat meer vrienden kunt toevoegen.

Met deze XXL Disney Princess-kostuums ben je de mooiste van allemaal, zoals Sneeuwwitje, of misschien verlies je je glazen muiltje zoals Assepoester.

Een ander klassiek kostuum waar we van houden zijn piraten. De meest gevreesde zeerovers en kapers van de zeven zeeën zijn dit jaar uitgenodigd voor het carnaval. Yo ho, yo ho, het leven van een piraat voor mij!

Budget carnavalskleding voor volwassenen

Na het begin van het jaar, de beroemde ‘moeilijke januari’, doen we vaak dingen die niet essentieel zijn. Maar als je iemand bent die van verkleden houdt en je dit carnaval niet wilt missen, dan hebben we heel veel ideeën voor goedkope carnavalskostuums. Zelfgemaakte kostuums en betaalbare accessoires om je in de Carnival King te veranderen!

De Quarterback en de Cheerleader

Heb je ooit een Amerikaanse film gezien en dacht je dat je de quarterback van de voetbalteams zou zijn, de man op wie elk meisje op school verliefd is? Of misschien had je je voorgesteld dat je de hoofd-cheerleader zou zijn en overal harten zou breken? Breng je Yankee-geest naar boven!

Politieagenten en overvallers

Achtervolg criminelen en vang ze allemaal in je politie-kostuum!

Arabische kostuums

Overwin iedereen dit carnaval als een sjeik. We weten dat geld geen geluk en zo koopt, maar het helpt zeker! Dus, laat jezelf een tijdje dromen en voel je krachtig in dit Sheik-kostuum.

Cowboy en Cowgirl kostuums

Omdat de indianen wat cowboys nodig hebben om mee te vechten. Deze outfits vormen ook een geweldig budgetpaar of groepskostuum.

Grease Kostuums: The Pink Ladies and the T-Birds

Welk meisje wilde niet de brutale Sandy worden in de laatste scène van Grease? Heel weinig! Win het feest terwijl de T-Birds net zoals Sandy John Travolta won.

Priester en Monnik kostuums

Doorbreek barrières en breng je puriteinse kant naar voren op je volgende feestje. Het zal zijn: “Oh mijn god!”

Budgetaccessoires voor uw kostuum

Soms kun je een personage onderscheiden door kleine details te gebruiken, dingen die bijna onbelangrijk lijken maar essentieel blijken te zijn voor een outfit. Dus als je een goedkoop kostuum wilt maken, kun je ervoor kiezen om een paar van deze kostuumaccessoires te dragen. Meer heeft u nauwelijks nodig en iedereen weet precies wie u bent.

Wat zou Batman zijn zonder zijn masker en cape?

Wat zou Indiana Jones zijn zonder zijn zweep?

Word een sexy kat

Een sprookje…

Een zeeman die de zeven zeeën aflegt …

Waar is Wally? Kostuum

Wie heeft er als kind geen uren besteed aan het zoeken naar Wally? Uren zoeken naar hem, vaak zonder succes. Gelukkig is dit Wally-kostuum supergemakkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een blauwe broek en een rood-wit gestreept t-shirt. Als je zo’n t-shirt niet kunt vinden, kun je gewoon een wit t-shirt gebruiken en er wat rode lijnen op tekenen, of er wat rode tape omheen plakken als je het t-shirt opnieuw wilt gebruiken.

Hawaiiaanse kostuums

Je kunt dit kostuum gemakkelijk sexy, leuk en cool maken. Met slechts drie accessoires heb je een kostuum dat zeker een hit zal worden op je volgende feestje. Hawaii heeft iets speciaals waar iedereen van houdt.

Mime Kostuum

Word een stille clown en verras iedereen met je vermogen om uit een glazen doos te ontsnappen – het is gemakkelijk!

Het enige wat je nodig hebt is een zwarte broek, bijpassende schoenen en een gestreept t-shirt. Het kan elke gewenste kleur zijn, hoewel de meest populaire zwart of rood is. Maak je outfit af met een paar witte handschoenen of een zwarte baret en bretels. En vergeet niet om je gezicht wit te schilderen, waarbij je je wenkbrauwen benadrukt.

Budget Carnaval Maskers

Maskers zijn essentieel als het gaat om het afmaken van je carnavalskostuum. Soms heb je eigenlijk alleen een masker nodig om je voor carnaval aan te kleden. Bekijk deze ongelooflijke unieke maskers!

Van Venetiaanse carnavalsmaskers

Tot dieren maskers

Tot maskers uit bekende films en televisieseries

Have Fun!