Skip to content

Geschenken en nerdy dingen: mis niets!

Welkom op de grappigste sectie voor geek fans! Vandaag openen we dit gedeelte, waarin we u de beste ideeën voor geekcadeaus en het laatste nieuws uit de geekwereld laten zien.

In Funidelia hebben we de meest originele up-to-date catalogus van producten voor de fans. In onze nerdwinkel vindt u veel producten om te verkleden als Thor, Batman of Captain Marvel. Ideeën om een echte tovenaar of een heks van Harry Potter worden en opzij zetten uw dreuzelleven, of originele geschenken voor de fans van Disney World, Stars Wars of de wereld van videogames. Fornite, Minecraft of Dragon Ball fans zullen gek zijn van onze producten!

De meest originele geschenken voor fans

Van de grappigste t-shirts tot mokken die van vorm en kleur veranderen afhankelijk van de temperatuur. In onze catalogus met geek-geschenken, vindt u alles wat u maar kunt bedenken … En veel waar u nooit eerder over had nagedacht!

In onze blog stellen we geweldige ideeën voor om geeky dingen te kopen of cadeau te geven aan mannen, vrouwen of kinderen en baby’s, inclusief advies over kostuums en accessoires voor uw hond. We zullen ook praten over de beste geschenken om als gezin van te genieten, zoals bordspellen voor de grootste fans, Trivial en Harry Potter Cluedo of Monopoly en Game of Thrones Risk.

Dus als je op zoek bent naar cadeau-ideeën voor Harry Potter-fans of Star Wars-fans of cadeaus voor gamers, ga dan niet weg! In deze sectie vindt u het laatste nieuws van het “fan-universum”.

Cadeaus voor mannen

Bent u op zoek naar cadeau-ideeën voor een vriend, vriendje of familielid? Ga niet weg, want hier vindt u veel ideeën en tips zodat u een prachtig en origineel cadeau kunt vinden.

We hebben de meest originele merchandise voor mannen, van geweldige sagen zoals The Avengers, Stars Wars, The Lord of the Rings of Harry Potter, van geweldige series zoals Game of Thrones of Friends en de beste videogames, van de oudste zoals Pac-Man of Mario Bros en zelfs de meest actuele zoals Fortnite of Pokemon.

Cadeaus voor de meest nerdvrouwen

Mis onze ideeën voor geekcadeaus voor vrouwen niet. T-shirts, truien of tassen die zo origineel zijn dat u zult hallucineren wanneer u uw geschenk opent. In onze artikelenblog ontdekken we de beste objecten voor fans in onze online winkel om het perfecte cadeau te maken.

Het maakt niet uit of je vriendin of vrouwelijke vriend een fan is van Marvel, Harry Potter of Game of Thrones, het maakt niet uit of ze van Disney-prinsessen en -schurken houdt, of dat ze meer van haar wilde kant met Harley Queen houdt … Met onze merchandise voor vrouwen vind je alles wat je nodig hebt, en meer!

Cadeau-ideeën voor kinderen

Wat zijn de favoriete series of films van uw kinderen? Wie zijn hun favoriete personages? Wie ze ook zijn, in Funidelia hebben we veel voorstellen zodat je ze iets origineels en leuks kunt geven om hun dromen te vervullen.

Schooltassen met of zonder wielen, pyjama’s, figuren of funko’s, knuffels en leuk speelgoed of zelfs heuptasjes waar je met volle teugen van zult genieten. Met thema’s als superhelden, videogames, Disney World … en nog veel meer!

In de merchandise voor kinderen vind je schoolrugzakken van Frozen of Cars, leuke Fortnite t-shirts of superhelden, Spiderman of Paw Patrol cool caps en schattige knuffels van Mickey en Minnie.

Dit zijn enkele ideeën voor geekcadeaus voor volwassenen en kinderen, maar het fenomeen van de fans is erg breed en daarom laten we je ideeën achter om de beste cadeaus voor je vrienden of familie te maken. Maar we houden u ook op de hoogte van alles wat er gebeurt in het ‘fan-universum’. We hebben een geek-nieuwssectie met alle updates voor onze favoriete series en personages.

En ook het laatste nieuws

Ja, zoals we je hebben verteld, zullen we op de hoogte zijn van alles wat er gebeurt met betrekking tot onze favoriete series en films, en natuurlijk de hoofdpersonen. We laten het je op de meest grappige manier weten, van alle seizoenspremières van geeks-series, de meest nieuwe films, de volgende serie die ons aan het scherm zal koppelen of alles wat er gebeurt in de belangrijkste Comic Cons, nationaal en internationaal.

Is er een nieuwe Batman, een nieuwe Fantastic Beasts-film, de terugkeer van Casa de Papel of de première van een van de verwachte series over de wereld van Game of Thrones? U zult de eerste zijn die het ontdekt!

Het grappigste nieuws voor fans en natuurlijk geruchten, geheimen en details van de komende releases of nieuws over of je favoriete serie nog een seizoen doorloopt of bijna ten einde is.

We vergeten de gamers niet, we zullen het hebben over nieuwe lanceringen van videogames, nieuws over consoles en de beste evenementen die elke gamer zou willen bijwonen.