Skip to content

Frozen 2 Wat kookt er in Arendelle ?: nieuwe jurken voor Elsa en Anna en nog veel meer

Het was in maart 2015 toen Disney in een interview het tweede deel van Frozen lanceerde. En de miljoenen fans van Elsa en Anna begonnen te schreeuwen van vreugde en de zussen van Arendelle zijn, sinds de eerste film werd uitgebracht in 2013, de favoriete prinsessen voor de kleinste in het huis.

Dit vervolg heeft ons lang laten wachten, maar eindelijk is het hier. Greaaaat !!

Maar wat iedereen vraagt is: “Wie ontwerpt de jurken van Elsa en Anna?”, “Wie is Samantha?”, “Vormt Kristoff een muzikale groep met Sven?” We hebben geen antwoord op al uw vragen, maar op sommige ervan, ja.

De stemmen van de eerste film gaan verder

De zangers Kristen Bell en Idina Menzel die de stemmen van Anna en Elsa doen, doen het opnieuw in Frozen 2. De officiële versie van “Into the Unkown” wordt gezongen door Panic at the Disco. Ken je hem al?

Wat nog niet bekend is, is of na de “boem” van “Lost in the Woods”, die Kristoff met Sven zingt, wanneer ze in het bos zijn. Is dat ze zullen besluiten om een muzikale carrière te beginnen en een leuke groep te vormen.

Elsa laat haar haar los en Anna verandert haar uiterlijk

De zussen hebben ons kennis laten maken met hun Noordse vlechten: een lange blonde vlecht in het geval van Elsa en Anna met twee vlechten, die ons herinnert aan het jongere karakter van de jongere zus. Maar in dit vervolg draagt Anna haar haar los, wat haar verandering als een volwassener en minder kinderachtig persoon weerspiegelt. En hoewel Elsa een vlecht draagt, laat ze haar fladderende lange platinablonde haar in de wind los.

Wie is Samantha?

Als je Frozen 2 al hebt gezien, weet je waar we het over hebben en zo niet … lees niet verder, er komt een spoiler aan! We weten niet waarom Olaf Samantha in de film vermeldt, maar wat we wel weten is dat Josh Gad (de acteur die in de oorspronkelijke versie ook Olaf is) haar heeft ontmoet en dat ze een medewerker van Disney World is. 🤣

Wie ontwerpt de jurken van Elsa en Anna?

Er zijn geen betere ontwerpers van prinsessenjurken … dan die van Disney. En in Frozen 2 hebben ze hun best gedaan. Beide zussen dragen verschillende jurkmodellen bij verschillende gelegenheden tijdens de film: in het begin tijdens de viering, ’s nachts, tijdens hun avontuur … Ze hebben ons gek gemaakt omdat ze veel in detail dragen, dat hoewel op het eerste gezicht onopgemerkt blijft het oog van een expert. Voor een kleine fan van Frozen wordt niets aan het toeval overgelaten.

En dit is de evolutie van Anna’s jurken in beide films.

Of je kleine meisje de voorkeur geeft aan Elsa of Anna, je hoeft je geen zorgen te maken, want in Funidelia kun je de Frozen 2-kostuums al vinden. In hun klassieke en luxe versies zullen de jurken van Elsa en Anna ongetwijfeld de meest verwachte zijn deze kerst.

Elsa’s kostuum omvat de ontwerpen van de 4 elementen van haar rok met een tule cape en schoudervullingen met hetzelfde rokontwerp. Anna’s kostuum in Frozen 2, bestaat uit een zwarte jurk met een paars fluwelen vest als reis cape. Je zal het leuk vinden!

Maar niet alleen Elsa en Anna dragen verschillende jurken in Frozen 2, ook Kristoff is anders gekleed. Hij is de partner van een prinses van Arendelle en moet volgens zijn positie gaan.

Als je de fauteuil in de bioscoop al hebt verbrand tijdens het kijken naar de film en je kunt niet wachten om hem in je huis te hebben … we laten je deze video met onze favoriete hoofdpersonen achter.