Skip to content

Superhelden kostuums

Ontdek onze ongelooflijke kostuums voor superhelden. Als je je eigen Cosplay-kostuum wilt maken om naar Comic-Con te dragen, of als je gewoon op zoek bent naar het perfecte superheldenkostuum voor je volgende feest, dan zul je deze selectie kostuums geweldig vinden. Fans van The Avengers en Justice League, maak je klaar!

Of het nu gepland is of een beetje meer geïmproviseerd – wat je stijl ook is, het belangrijkste is een eerbetoon aan je favoriete superhelden met de beste superheldenkostuums (en accessoires) die er zijn.

The Avengers Kostuums

De Avengers zijn een groep Marvel-superhelden die vechten tegen elke vijand die op aarde rondloopt, tegen degenen die geen enkele held alleen zou kunnen verslaan.

Het verhaal (dat later werd verfilmd) vertelt het verhaal van hoe elke Avenger schurken als Red Skull, Loki of Mandarin verslaat, tegenover het Chitauri-leger, Ultron of Thanos. In de film Civil War zien de Avengers zich opsplitsen in twee facties: één onder leiding van Captain America en de andere onder Iron Man, elk met hun eigen team van verdedigers: Ant-Man, The Scarlet Witch, The Vision, Black Panther …

Word je favoriete Avenger; hier bij Funidelia hebben we alles: Captain America, Iron Man, Thor, The Hulk, Black Widow, Hawkeye, Spiderman … En als je nooit echt iemand bent geweest die aan de ‘goede kant’ blijft, hebben we zelfs Thanos!

Captain America

Er zijn veel verschillende versies van Captain America om je te inspireren. Bekijk zijn kostuumevolutie en kies het Captain America-kostuum dat je het leukst vindt.

Het enige dat je nodig hebt om je Captain America-look compleet te maken, is een uniek Captain America-kostuum en enkele accessoires.

Als er één accessoire was dat Captain America het beste vertegenwoordigde, is het ongetwijfeld zijn krachtige schild. Het schild is gemaakt door Howard Stark en is gemaakt van vibranium, een super lichtgewicht materiaal dat elke impact aankan.

Iron Man

Iron Man is het alter ego van Tony Stark. Een multimiljonair, zakenman en ingenieur die wapens maakt voor het Amerikaanse leger. Tijdens het testen van nieuwe experimentele technologie wordt hij aangevallen met een bom en wordt uiteindelijk ontvoerd en ernstig gewond. Sommige granaatscherven bereiken zijn hart en zijn verwondingen zijn zo ernstig dat hij een harnas maakt om te ontsnappen en te overleven.

Hier vind je de verschillende Iron Man-kostuums uit de verschillende films waarin hij is verschenen. Iron Man, Civil War, Avengers …

Thor

Vers van Asgard, hier hebben we complete Thor-kostuums, dus je kunt Loki gaan bevechten.

De Hulk

Als je deze groene superheld wilt worden, zijn deze Incredible Hulk-kostuums precies wat je zoekt. Ze worden geleverd met ingebouwde spieren, full-body of gewoon als een t-shirt. Vergeet je hulkhandschoenen niet, zodat je “Hulk, Smash!” Kunt roepen.

Black Widow

Een van de bekendste superhelden van Marvel. Om je Black Widow-kostuum te maken, heb je een strakke zwarte jumpsuit, een riem en enkele kniehoge laarzen nodig. Of je kunt een zwart T-shirt, bijpassende legging en wat zelfgemaakte accessoires gebruiken.

Het meest opvallende kenmerk van de Black Widows is ongetwijfeld haar lange rode haar.

Spiderman

Spiderman heeft in de loop van zijn filmcarrière vele gezichten gehad. Tobey Maguire was de eerste, maar door zijn nerdachtige tienerbeeld kwam hij niet zo sterk over als hij had kunnen zijn. Andrew Garfield had een beter fysiek vermogen en was misschien wat arroganter, wat betekende dat hij moeilijker in te leven was. De laatste Spiderman, geïnterpreteerd door Tom Holland, leek het meest populair bij fans.

Net als de acteurs zijn er in de geschiedenis van de superheld verschillende Spiderman-pakken geweest. We laten je achter met enkele van de Spiderman-kostuums die je kunt gebruiken om Spidey te worden.

Guardians of the Galaxy Kostuums

The Guardians of the Galaxy is een groep superhelden bestaande uit verschillende buitenaardse wezens (en één mens) die op een bijna informele manier een alliantie vormen om te vechten tegen de schurken die de vrede van het universum willen verstoren: Star Lord, Gamora, Rocket , Groot en Drax.

Deadpool Kostuums

Onbeleefd, agressief, politiek incorrect, een ongepaste blabbermouth-hooligan … Maar onder alles een verdediger van goede doelen. Dat is Deadpool. Zijn outfit bestaat uit een masker dat zijn gezicht volledig bedekt, een strak passend rood en zwart pak dat zijn spieren laat zien, en wat katana’s en sais op zijn rug.

Batman Kostuums

Batman is de enige superheld die geen superkrachten heeft (behalve zijn enorme fortuin). Als je dit superheldenkostuum wilt bemachtigen, maar het gevoel hebt dat je een helpende hand nodig hebt, vergeet dan niet om een diepe stem te geven en een van deze Batman-kostuums te dragen.

Als je een iets andere look wilt, dan is hier een tutorial waar je dol op bent:

Wonder Woman Kostuums

Bekend als prinses Diana van Themyscira, Wonder Woman is een Amazone-prinses die ongelooflijke superkrachten bezit. Haar belangrijkste wapens zijn haar tiara, haar armbanden, haar zwaard en haar Lasso of Truth.

Door de hele stripgeschiedenis heeft Wonder Woman veel outfits gedragen. Bekijk deze Wonder Woman-kostuums, waaronder haar beroemdste uiterlijk.

Superman Kostuums

Superman werd door zijn ouders vanuit Krypton naar de aarde gestuurd voordat hun planeet werd vernietigd, en geadopteerd door Jonathan Kent en Martha Kent, boeren uit Smallville, Kansas. Ze voedden hem op als Clark Kent en brachten hem een strikte morele code bij. Maar de jonge Clark begon al snel bovenmenselijke krachten te tonen die hij, onder het mom van journalist, besloot te gebruiken ten behoeve van de mensheid.

Er zijn veel versies van het Superman-kostuum geweest, maar de blauwe jumpsuit met rood ondergoed erover is ongetwijfeld de bekendste.

Catwoman

Catwoman is de eeuwige frenemy van Batman. Bij sommige gelegenheden bondgenoten en bij andere vijanden, is Selina Kyle een van de meest fascinerende personages in het Batman-universum.

Het enige dat je nodig hebt voor je Catwoman-kostuum is een strakke zwarte jumpsuit, kniehoge laarzen met hoge hakken en natuurlijk het Catwoman-masker met kattenoren, zodat niemand je op straat kan herkennen.

Harley Quinn

Harley Quinn is de verliefdheid van de Joker en bij uitbreiding nog een van de eeuwige vijanden van Batman. Haar echte naam is Harleen Frances Quinzel. Ze ontmoette de Joker tijdens het werken in de Askham Asylym, waar hij een patiënt was, en werd hals over kop verliefd op hem.

Harley Quinn heeft in de stripreeks, videogames en films nogal wat make-over ondergaan. Laat ons je enkele van de meest bekende Harley Quinn-kostuums laten zien.

Joker

The Joker is een slechterik die altijd de aandacht trekt. Geïnspireerd door de wildcard Joker in een set speelkaarten, is hij door de jaren heen opnieuw uitgevonden en heeft hij tijdens zijn verschillende optredens in de bioscoop, strips en videogames veel fysieke veranderingen ondergaan, dus het is niet moeilijk om een enorme verscheidenheid aan Joker kostuums. Maar dit is degene die we het leukst vinden.

Ninja Turtles

Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo. Dit zijn de Ninja Turtles. Gemuteerde superhelden die schurken uit de diepten van het riool bevechten.

Het enige wat je hoeft te doen is kiezen welke Ninja Turtle je wilt zijn en dan je wapen kiezen: Katana, nunchucks, sais of een bo-staf. Cowabunga!

Leer hoe je je make-up doet als een Ninja Turtle:

Power Rangers

En tot slot behoren Power Rangers tot onze lijst met favoriete superhelden. Een groep jonge helden vechten tegen andere wereldse schurken, transformeren in Power Ranges en schreeuwen: ‘It’s Morphin Time!’

Dus, wat is een beter Power Ranger-kostuum dan deze Morphsuits: lycra-jumpsuits voor het hele lichaam (inclusief je hoofd) die nauw om je lichaam passen en je vrij laten bewegen, net als de Power Rangers.

Have fun!