Skip to content

Wond en litteken make-up voor Halloween

Maak je je klaar voor je volgende verkleedfeestje? Met Funidelia kun je je voorbereiden op de Nacht van de Levende Doden met een angstaanjagende Halloween make-up om je vrienden bang voor te maken. We laten je heel veel ideeën zien over hoe je je kunt aanpassen aan het Halloween kostuum dat je hebt gekozen. We gaan je ook enkele trucjes leren over hoe je de make-up looks kunt bereiken van enkele van de bekendste horrorpersonages, zoals Freddy Krueger.

Verwondingen en vloeibare latex voor realistische Halloween-make-up

Een echt Halloween-kostuum, of een kostuum voor elk verkleedfeest met horror-thema, heeft wonden, littekens en bloed nodig … En in onze online winkel vind je alle producten die je nodig hebt om het gewenste effect te creëren.

Het belangrijkste dat je Halloween-make-up nodig heeft, is een goede hoeveelheid nepbloed, over je kleding, gezicht en lichaam. We hebben rood bloed, zwart bloed (voor een gedroogd bloed effect) en groen bloed om je op een zombie te laten lijken of iemand die bezeten is.

Door wonden en protheses zie je er des te angstaanjagender uit. Je kunt kiezen uit allerlei soorten wonden: bloederig of minder bloederig, diepe of oppervlakkige krassen, vampierenbeten, brandwonden … En als het om protheses gaat, kun je kiezen uit latex, schuim of andere materialen waarmee je kleine hoorns, schroeven in je huid, robotarmen, open wonden, kruisvormige littekens en nog veel meer. Alles wat je slechte geest kan bedenken om je look nog gruwelijker te maken.

Om je perfecte make-up af te maken, kun je professionele producten toevoegen die zelfs in films worden gebruikt, zoals  vloeibare latex. Het gebruik van vloeibare latex kan u helpen om nog realistischere wonden, littekens, brandwonden en zelfs veranderingen in uw fysieke uiterlijk te bereiken, waardoor diepte rond uw ogen en wangen ontstaat … Door deze producten te combineren, krijgt u een gruwelijkere uitstraling. Om een idee te krijgen hoe je deze Halloween-make-up kunt gebruiken, hebben we vier make-upideeën die je kunt gebruiken voor je volgende kostuum.

Freddy Krueger make-up

Freddy Krueger is een van de bekendste horrorfilmpersonages, met in de hoofdrol A Nightmare on Elm Street, een van de meest iconische films in het genre. Het Freddy Krueger kostuum bestaat uit een rood en groen gestreept sweatshirt en een rechterhand gemaakt van messen. Om er net zo uit te zien als hij, is het belangrijkste om het effect van brandwonden op je gezicht te creëren. In deze tutorial kunt u stap voor stap zien hoe u dit kunt bereiken. Het belangrijkste element is vloeibare latex, die na het drogen een schijn van valse huid creëert die je kunt manipuleren om eruit te zien als wonden of brandwonden.

Zombie make-up

Hier komen we aan bij een perfecte enge look voor Halloween-zombies. Wat is een betere tijd om een van hen te worden dan in de nacht van de levende doden? Om deze look te bereiken, hebben we een selectie van zombie make-up met nepbloed, vloeibare latex en allerlei verschillende protheses die je kunt gebruiken om wonden, gescheurde huid, gebroken kaken, ogen uit hun kassen te simuleren, ruwe huid , en veel meer. Een hele reeks accessoires om overal paniek te zaaien! In deze tutorial kun je zien hoe je een latexprothese combineert met make-up op de rest van je gezicht om een dodelijke en realistische look te creëren. Niemand zal geloven dat je nog leeft!

Jon Snow zombie make-up

Hier stellen we voor om een bekend personage als Jon Snow uit Game of Thrones te kiezen en hem in een zombie te veranderen om iedereen op Halloween te imponeren. Ten eerste moet je een Jon Snow kostuume in handen krijgen. Daarna moet je wat zombie-make-up, wonden en vals bloed aanbrengen. Het geheim is om verschillende kleuren op je gezicht te gebruiken om een zwakke en afgeleefde look te creëren, evenals om wonden en wat nepbloed te gebruiken. Met deze tutorial leer je de beste Halloween make-up trucs.

Deadpool make-up

De meest lastige superheld in het wonderuniversum. Achter zijn zwart-rode uniform en capuchon verbergt dit gekke personage een gezicht dat volledig bedekt is met littekens en brandwonden. Dus waarom zou je niet iets heel unieks maken met een Deadpool kostuum en wat make-up toevoegen om een brandend effect te creëren? Om het te doen heb je wat plasticfolie nodig, wat verschillende soorten make-up en poeders, wat verf en natuurlijk wat vloeibare latex. Deze tutorial zal je verrassen en je inspireren om een aantal verschillende Halloween-looks te creëren met wonden en brandwonden.

Horror is fun!