Skip to content

Corpse Bride tutorial: kostuum, make-up en accessoires

We hebben het perfecte Halloween-plan voor je: een film, diner en een Halloween-feest. Wat denk jij ervan? De film die we je vandaag aanbevelen is de Corpse Bride van Tim Burton. Kan jij raden wat wij jou vandaag aanraden als Halloween kostuum? Precies! We brengen je de volledige Emily-look, inclusief haar make-up, rekwisieten … Alles zodat je je kunt verkleden als de Corpse Bride op volgend Halloween.

Corpse Bride Makeup Tutorial

Haal wat inspiratie uit dit stappenplan voor jouw eigen Corpse Bride makeup. Naast deze Halloween makeup je krijgt naadloos de trieste uitstraling en het skeletaspect van Emily, de hoofdrolspeler.

Dit zijn de kleuren die je niet mag missen om je Corpse Bride-make-up te krijgen!

De Bruidsjurk

De jurk van Emily heeft veel details en toepassingen. Je kunt het thuis doen met een wit korset en een rokstof.

En als je een realistischer kostuum wilt, is de eerste stap om de stof blauw of paars te schilderen, zolang je de gekleurde gebieden van dit personage volgt. Je moet ook een paar witte parels in de hals steken en de ribben simuleren – net zoals Emily in de film.

Maar als je liever iets gemakkelijker hebt, stellen we dit Corpse Bride kostuum voor, hetzelfde dat je kunt bekijken in de make-upstudie: het mist geen detail en is zelfs nog sexyer.

Corpse Bride Accessoires

Rekwisieten zijn essentieel voor het lijken van je Corpse Bride-kostuum op de jurk van Emily.

Je hebt de kroon nodig, een witte sluier (die je thuis kunt maken), een zwart boeket van verdorde rozen en, uiteraard, het cruciale onderdeel: Corpse Bride-pruik!

Je kunt je sluier maken met wat stoffen of witte tule, deze uit elkaar scheuren en schilderen met blauwe tinten, net als de jurk.

Als je op Emily wilt lijken en jezelf wilt transformeren tot de enige Corpse Bride op het feest, kun je ook een Corpse Bride-masker dragen – en er ontbreken geen details: grote uitpuilende ogen, een droevige blik, een bleke huidtint en een krans.

Om deze fantastische look af te maken, mag je natuurlijk je knappe metgezel niet missen … Emily’s partner: Victor! Haar blijvende fond.

Met een bruidegomkostuum en een Victor-masker aan, zal er geen bruid zijn die zich kan verzetten.

Nu heb je alle nodige elementen om je Corpse Bride costume te maken. Er zijn geen excuses om niet uit te gaan en een geweldige tijd te hebben!

Horror is fun!