Skip to content

Hoe je je verkleed als Freddy Krueger kostuum en make-up tutorial

Inspiratie

Om een volledig Freddy Krueger kostuum te creëren, we hebben ons laten inspireren door de klassieker ‘Nightmare on Elm Street’. Dit omvatte make-up, enkele andere accessoires en het masker. Of u nu een man of een vrouw bent, wij hebben het perfecte kostuum voor u. Waag het niet in slaap te vallen, want we gaan je dromen binnen om je deze Halloween aan te kleden – en er is niets dat je kunt doen om het te vermijden!

Hoe krijg je de look

👻 De Makeup

Zoals je nu kunt doen, is het meest angstaanjagende kenmerk van Freddy zijn verbrande huid en wonden. In deze video-tutorial legt Sara G Habrás uit hoe je dat gebroken huideffect kunt krijgen met latex – we beschrijven echter ook elke stap hoe het gemakkelijk te doen.

  • Step 1: Breng vloeibare latex aan op uw gezichtshuid, waar u ook uw wonden wilt simuleren.
  • Step 2: Laat het gebied drogen met koude lucht om het proces te versnellen totdat het volledig helder is geworden.
  • Step 3: Herhaal de twee voorgaande stappen zodat het consistenter kan zijn en breng ook wat los poeder aan.
  • Step 4: Bedek het gebied met make-up, zodat het dezelfde tint heeft als uw huid.

  • Step 5: De transformatie begint! Breng de latex langzaam omhoog met een borstel en maak hiermee een cirkelvormige beweging.
  • Step 6: Breng wat rode make-up aan, verf de binnenkant van de wond en de randen met wat granaat.
  • Step 7: Accentueer de jukbeenderen en de kaak met een donkere blos en een donkere schaduw.
  • Step 8: Breng wat vaseline aan voor een slijmerig effect.

De meeste producten zijn gemakkelijk thuis te vinden. Misschien is vloeibare latex het minst gebruikelijk onder iedereen. Je kunt deze verbrande gezichtsprostheses ook toepassen, wat handig is voor dit personage.

Vermom de rest op natuurlijke wijze met eyeliner en Rimmel of gewoon hoe je het ook regelmatig doet. Nu mis je alleen enkele details zoals het kostuum of de rekwisieten en ben je klaar om iedereen te achtervolgen.

👻 Het kostuum

Dit is een van de gemakkelijkste kostuums. Je kunt je verkleden als de originele Nightmare on Elm Street, zoals die op de video hierboven staat, of je kunt je eigen zelfgemaakte Freddy Krueger-kostuum maken. Je hebt een rood en groenachtig gestreepte jersey nodig (je kunt ook zoeken naar een trui met zwarte strepen) en een schaar om de stoffen te verknippen. Ten slotte kun je ze mixen met wat sokken of cowboyjeans.

Vroeg je je al af of we een Freddy Krueger-kostuum hebben voor dames? Natuurlijk hebben we dat! En het omvat een t-shirt, een handschoen, een hoed en een masker. Je kunt ook een zelfgemaakt T-shirt maken en dit apart mixen met de rekwisieten. Je kunt ook een extra vleugje toevoegen met een knuffel om het nog griezeliger te maken.

👻 De accessoires

Dit personage is zo uniek vanwege zijn hoed, brandwonden en … de hand! De klauwen van Freddy Krueger zijn zeker zijn kenmerk.

Zonder deze accessoires zou onze geliefde seriemoordenaar niet zo eng zijn. Als je veel moeite doet in het t-shirt en de gescheurde jurk en de make-up, heb je alleen deze elementen nodig, zodat je kostuum perfect is.

Het belangrijke detail

Een speciaal gebruik voor een speciaal doel. Voor het geval je het nog niet wist, Johnny Deep is een van de tiener protagonisten, slachtoffers van Freddy. En omdat we helaas de jaren ’80 Johnny Deep niet kunnen hebben als onze begeleider tijdens onze kostuumfeesten, stellen we het perfecte alternatief voor: een bakje koffie-ijs, zodat je niet flauwvalt en voorkomt dat er vreselijke dingen met je gebeuren – Is dat niet origineel?

Laat het feest beginnen

Als je een fan bent van de film, kun je je Halloween-feest versieren geïnspireerd op dit onderwerp – of verschillende horrorfilms! Met deze Nightmare on Elm Street decoratie worden je ramen griezelig en verandert het hele huis in een nachtmerrie als een vriend van je besluit die nacht op de bank te slapen.

Het uiteindelijke resultaat

type=”bookmark” style=”display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;” class=”mce_SELRES_start”>

Horror is fun!