Skip to content

DIY Halloween vermommingen: een enge DIY look voor Halloween nacht

Op zoek naar Halloween DIY kostuums

Gelimiteerd budget voor Halloween? Geen probleem! Niets kan je weerhouden te genieten van de meest angstaanjagende nacht van het jaar zoals het bedoeld is, dus vandaag geven we je verschillende ideeƫn om een geweldige Halloween kostuums te maken zonder dat je er te veel geld aan verspilt. Je kunt het zelf doen of een vermomming die je al thuis hebt hergebruiken. Waar dit over gaat, is er goed over nadenken, dus laten we beginnen met deze zelfgemaakte Halloween-kostuums.

Skelet vermomming

Om het voor te bereiden, heb je een zwart en een wit shirt nodig. Leg de een over de ander en maak sneden die op ribben lijken. U kunt een blauwdruk gebruiken of het zelf doen als u bekwaam bent met de schaar.

Voeg wat make-up in witte en zwarte tonen toe aan je skelet kostuum om het af te maken.

Zombie kostuum

Een ander idee voor jouw Halloween DIY kostuums is om je eigen zombie kostuum te maken.Vlek alle soorten kleding die je in rood draagt, simuleert bloed, maakt wat strips … en je zombie-wandelen doet de rest.

Je kunt ook een van de oude vermommingen gebruiken die je in je huis hebt liggen en waarvan je weet dat je ze niet meer gebruikt, maak hier en daar wat bezuinigingen en voeg wat nepbloed toe, omdat elk onderdeel belangrijk is. Maar het belangrijkste is goede zombie makeup, maar als je niet genoeg tijd hebt, kun je altijd gewoon een gruwelijk masker of een karakteristieke prothese en sommige wonden zoals deze dragen.

Geest kostuum

We maken het je echt gemakkelijk, toch? Neem een oud, groot stuk stof zoals je die in sommige huizen ziet, stop het in je hoofd en je geest kostuum is klaar! Iets sneller en goedkoper? Vergeet niet om enkele gaten te maken zodat je er doorheen kunt kijken.

Maar als je in plaats van een geest te willen zijn er een wilt vangen, dan kun je altijd een van deze Ghostbusters kostuums dragen.

Pompoen

Een essentieel onderdeel van Halloween, pompoenen. Rond of lang, maar als we er een zien, kunnen we niet stoppen met denken aan de meest angstaanjagende nacht het hele jaar door.

Nu kun je ook je eigen pompoen kostuum maken. Je hebt een oranje shirt nodig waarop je wat ogen en mond van een pompoen kunt tekenen of wat gaten kunt maken (draag een zwart shirt eronder), wat oranje kousen (of zwart en oranje gestript) en een goede make-up: schattig of angstaanjagend , wat je maar wilt. Bekijk deze tutorial over pompoen makeup.

Woensdag Addams

Kijk hoe gemakkelijk deze Halloween-vermomming is. Om je eigen Wednesday Addams kostuum te maken, moet je gewoon je haar vlechten (als je lang haar hebt, zo nee, moet je een pruik gebruiken), een rok, een zwarte trui (of een jurk) dragen met een wit shirt eronder en een zeer bleke make-up op je gezicht, en zwarte ogen en lippen. Oh, en onthoud: niet glimlachen op de foto’s.

Mummie

Zolang we het hebben over doe-het-zelf vermommingen, kunnen we mummies niet vergeten en hoe dit idee een redder in nood is.

De goedkoopste manier om een mummie kostuum te maken is om je toiletpapier te gebruiken. Maar onthoud dat het erg delicaat is en waarschijnlijk de hele nacht niet zal volmaken. Je kunt ook vodden kopen en over je heen rollen.

In elk geval zijn de kosten minimaal en bent u direct vermomd. Draag eronder witte kleding en rol op het materiaal dat je hebt gekozen. Verf op sommige oogkassen, breng wat vlekken over je aan … je bent klaar!

Weet jij wat jouw volgende Halloween kostuum gaat zijn?

Zoals je kunt zien, hoeft jevoorbereiding niet lang te duren en kun je accessoires en de ideale Halloween make-up gebruiken om het perfecte kostuum te ontwerpen. Dit gaat allemaal over plezier maken, en dat is zeker wat je krijgt!

Horror is fun!