Skip to content

Zelfgemaakte Halloween-kostuums met een tutu

Oh, Halloween! Die angstaanjagende oktobernacht wanneer zombies uit hun graven komen, spoken ronddwalen door onze huizen en de pompoenen dragen hun meest slechte glimlach. Nou, het is ook een avond waarin we ons allemaal aankleden en uitgaan met onze vrienden, kinderen genoeg snoep pakken voor de rest van het jaar en we herinneren ons degenen die niet meer bij ons zijn.

Dus haast je niet. Hier presenteren we je enkele van de beste kostuums met een tutu voor deze Halloween, evenals enkele doe-het-zelfideeën en doorloopjes zodat je kostuum er charmant uitziet.

Pompoen met Tutu Kostuum

Een pompoen kostuum is makkelijk. Als verrassing kun je kiezen tussen deze oranje tutu’s en ze zelfs mixen om de rest van de outfit goed te maken.

De rest is aan jou: een zwart of oranje T-shirt met een pompoengezicht – Zelfs enkele groene tinten of je kunt je heks-pompoenkostuum aanpassen voor het volgende jaar. Je hebt alleen wat fantasie nodig!

Maar als je wilt, kun je een unieke touch aan je nacht geven en je verkleden als een pompoen met een grappige opblaasbare outfit.

Tutu Heks Kostuum

Wil je een thuisgemaakt heksen kostuum met een tutu? Je hebt alleen een zwarte tutu en wat extra tule-strook nodig – voor het geval je hem wat kleur wilt geven. Je kunt ook gestreepte sokken, een bezem, een hoed en een zwart shirt gebruiken. Deze zullen essentieel zijn, zodat je ziet er écht griezelig uitziet.

Tutu Spook Kostuum

Misschien ben je een beetje een geest – en je zult dol zijn op deze zelfgemaakte kostuums. Met behulp van een wit t-shirt en dit eenvoudige doe-het-zelfspel, kun je je eigen spook kostuum maken. Knip dit Pinterest-sjabloon uit en schilder het gezicht van de geest zwart in het witte t-shirt.

Verkleed je met je witte tutu en je ziet er ongeveer hetzelfde uit als dit kostuum hieronder!

Wat vind je van onze zelfgemaakte kostuumideeën voor Halloween? Een tutu is altijd een uitstekende keuze om je look af te maken. Of het nu met Carnaval of Halloween is. Er zijn veel dingen om ideeën uit te halen: Heksen, Geesten, Pompoenen en nog veel meer, zoals skeletten of een aantal hoofdrolspelers in horrorfilms. Ook zijn de ideeën voor kinderkostuums op dezelfde manier toe te passen als op vrouwenoutfits, zoals je hebt gezien in sommige afbeeldingen die in het artikel zijn gebruikt. Het enige punt is om het leuk te hebben en iemand eens goed bang te maken!

Horror is fun!