Skip to content

Hoe organiseer je het leukste LOL Surprise-verjaardagsfeestje?

Als de verjaardag van je kleintje eraan komt en je je afvraagt wat voor soort feest je moet organiseren, zijn we er om je te helpen. Nu is het eenvoudig om een LOL surprises-verjaardag te organiseren!

Maar wat is LOL surprises? En waar moet u op letten bij het organiseren van een verjaardagsfeestje met thema voor uw kinderen? Laten we stap voor stap doorlopen.

Wat is LOL Surprise? Wat is het succesgeheim?

LOL Surprise zijn kleine poppen met grote ogen, ze komen in een bal die is omwikkeld met lagen gekleurd papier, bedekt met tekeningen. Naast de poppen zelf bevatten ze ook kleine accessoires.

In de afgelopen 3-4 jaar zijn LOL surprises-poppen een van de meest populaire kinderspeeltjes geworden. De naam, die je in eerste instantie zou denken, komt van de afkorting LOL (hardop lachen), die op sociale media wordt gebruikt om gelach uit te drukken, en eigenlijk staat voor “kleine schandalige kleine”, leggen de makers ervan uit.

Het geheim van het succes is ongetwijfeld de verrassingsfactor. Van buiten heb je geen idee welke pop of accessoires je krijgt, en er is niets dat kinderen leuker vinden dan een goede surprise! De verwachting en opwinding dat ze krijgen wat ze willen, draagt bij aan de surprise.

type=”bookmark” style=”display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;” class=”mce_SELRES_start”>

Een LOL surprises verjaardagsfeest organiseren

Zodra je deze leuke poppen als thema hebt gekozen, is het tijd om dit verjaardagsfeestje klaar te maken. Er zijn verschillende dingen waar u rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat u niets vergeet.

Uitnodigingen

Het eerste dat u moet doen, is alle feestvrienden of vriendjes van jongens uitnodigen. En wat is een betere manier om het te doen dan door een aantal verjaardagsuitnodigingen te gebruiken. Hier bij Funidelia hebben we geweldige LOL surprises-uitnodigingen die je kunt personaliseren en naar al hun vrienden kunt sturen. Vergeet niet de datum, tijd en locatie van het evenement toe te voegen, zodat niemand het vergeet.

LOL surprises decoraties

De volgende fase is om te beslissen over de LOL surprises verjaardagsdecoratie. Vergeet niet dat je de hele locatie moet versieren, evenals de tafels waar de gasten zullen zitten om te eten en te drinken. Dit zijn de belangrijkste dingen om in gedachten te houden:

  • De locatie versieren: vergeet de slingers, ballonnen en allerlei soorten hangende decoraties voor dit verjaardagsfeestje niet. Je kunt ook speciale posters voor het feest afdrukken.

 

U hoeft zich geen zorgen te maken over decoraties, we hebben trossen folie LOL-poppenballonnen, bestaande uit twee stervormige ballonnen, twee ronde ballonnen met afbeeldingen van de poppen en zelfs een kleine LOL surprises-vormige ballon! Ze zullen er dol op zijn.

    • Servies en decoraties: alles moet passen bij dit belangrijke verjaardagsfeestje van LOL surprises. Wat is er beter om borden, kopjes, servetten, bestek en zelfs het tafelkleed te laten matchen met de rest van de decoratie.

      Als je wilt, kun je servies in effen kleuren gebruiken die passen bij de LOL surprises-decoraties: roze, turquoise, paars …

Eten, drinken en leuke spelletjes

Het enige dat overblijft is de laatste stap: eten en drinken maken voor het verjaardagsfeestje. Water, sap en frisdrank voor de oudere kinderen werken goed. Als het op eten aankomt, is het het beste om wat hartige snacks, wat sandwiches en wat gebak te combineren voor iedereen met een zoetekauw. Het is belangrijk om altijd rekening te houden met mogelijke allergieën of intoleranties bij het bereiden van eten voor het feest.

Het kroonmoment is natuurlijk het moment dat de taart eruit komt en je kleintje de kaarsjes uitblaast. Hier zijn enkele leuke voorbeelden van prachtige LOL surprises-taarten.

Om af te sluiten, kunt u een aantal spellen maken voor de kinderen om te spelen. Hang misschien een of twee piñata’s op, zodat ze ze kunnen openbreken voor de prijzen. Een geweldig idee is om voor elke gast een LOL-surprisespakket te maken, maar om ze te krijgen, zullen ze verschillende tests en aanwijzingen moeten doorstaan. Op deze manier kun je hetzelfde verrassingsseffect nabootsen dat deze poppen zo populair heeft gemaakt!

Have fun…and LOL!