Skip to content

The Best Frozen Birthday Party Decorations! ❄

Het jongste lid van de verjaardag van de familie is een gelegenheid die een groot feest verdient. En onder de vele verjaardagsfeestideeën is er het themafeest.

Als je kleintje de woorden kent van ‘Laat het gaan!’ uit je hoofd, we hebben precies wat je zoekt! Een heleboel ideeën om u te helpen het beste verjaardagsfeestje met Frozen-thema te organiseren, zodat ze kunnen genieten van een sprookjesachtige middag.

In deze post geven we je het geheim van het vieren van een onvergetelijke verjaardag in Arendelle. Het wordt spannend!

Arendelle recreëren

Het is erg belangrijk om het feest net als Arendelle te laten voelen en je naar een van de meest magische werelden van Disney te vervoeren.

De blauw van het gletsjerijs, glanzende details zoals glinsterende ijsdruppels en een witte achtergrond als een deken van sneeuw. Verbeelding is de sleutel!

Bekijk enkele van deze geweldige ideeën!

Je zou wat kunstsneeuw op de tafel, het meubilair en de vloer kunnen strooien. Een finishing touch die je vrienden zal verrassen!

Kunstsneeuw maken is gemakkelijk, alles wat je nodig hebt is baksoda en conditioner. Doe een beetje natriumbicarbonaat in een kom en voeg beetje bij beetje conditioner toe totdat het de textuur van sneeuw wordt. Als je klaar bent, kun je het in de vriezer bewaren tot het feest.

De uitnodigingen

Om ervoor te zorgen dat uw gasten op tijd op het feest aankomen, moet u enkele uitnodigingen versturen. Waarom laat je Elsa, Anna of Olaf niet schrijven aan de vrienden van je kleintje? Het zal het feest naar een heel ander niveau tillen.

Als je bovendien wilt dat je beste “VIP’s” komen, waarom print je dan niet een aantal tickets uit die vergelijkbaar zijn met deze “Rook No. 17” -tickets die je online kunt vinden en voeg je ze toe aan je uitnodigingen?

Slingers en versieringen

Zodra de uitnodigingen zijn verzonden en je je Frozen-feestkleuren hebt gekozen, hoef je alleen nog maar aan de decoratie te werken. Beknibbel niet op de decoraties: slingers, versieringen, bevroren uitsnijdingen, middenstukken …

Posters met Elsa en Anna die je gasten verwelkomen op het feest, Olaf als eregast …

Of je kunt je eigen decoratie voor de voordeur maken met het gezicht van Olaf. Net als dit:

Je zou elke kamer ook kunnen versieren met enkele bevroren landschapsontwerpen en enkele hangende sneeuwvlokken zoals deze:

Je kunt de Frozen slingers en spandoeken combineren met andere hangende decoraties. zoals pom poms of papieren waaiers in paars, blauw, wit of zelfs roze.

Ballonnen

Ballonnen zijn altijd zeker als het gaat om het inrichten van het huis voor een verjaardagsfeestje. Dat kan met deze Frozen thema ballonnen, met tekeningen van de hoofdpersonen als Elsa, Anna en Olaf.

Je kunt deze Frozen ballonnen zelfs combineren met andere gekleurde ballonnen, net zoals onze suggestie voor slingers.

Tafel Decoraties

Vergeet niet de tafel te versieren. In de banketten van Arendelle zijn er altijd tal van elegante decoraties: tafelkleden, kopjes, borden, servetten, bestek, rietjes, decorstukken, beeldjes, caketribunes … Kies tussen decoraties bedrukt met Olaf of Elsa en Anna in Frozen of Frozen 2, of combineer het met borden, kopjes en servetten in effen kleuren.

Zorg voor de details en je kunt de beste Frozen partytafel maken die je maar kunt bedenken.

Tafelkleden

Bekers

Borden

Servetten

Bestek

Rietjes

Centrepieces en decoratieve figuren

Frozen verjaardagsrecepten: Cakes en Cupcakes

Laten we doorgaan naar het punt waar iedereen gelukkige verjaardag zingt voor het feestvarken … Zullen ze de kaarsen op een cake of een cupcake uitblazen?

Je kunt ze decoreren met taarttoppers, ze op unieke en decoratieve caketribunes in het midden van de tafel zetten of de cake versieren met Frozen beeldjes. Wat je wilt!

Als je een speciaal (en ijzig) tintje wilt geven aan de snoepjes en drankjes op je Frozen-feest, hebben we een paar ideeën:

    • Voor volwassenen kun je wat blauwe cocktails maken met “Blue Tropic”, gemengd met wat ananassap of perziklikeur. Gebruik voor de kleintjes wat blauwe kleurstof in water om het een “Frozen” look te geven.

    • Je kunt ook gelatine gebruiken om deze zoete blauwe ijsblokjes te maken:

Laat het feest beginnen!

Met alles klaar, hoeft u alleen maar te ontspannen en plezier te hebben!

Je kunt wat goody bags of dozen voor de gasten maken, die maskers van enkele van de Frozen-personages bevatten:

Je kunt de gasten ook wat tiara’s geven, zodat ze zich net als Elsa en Anna als prinsessen voelen:

Om het meeste uit dit feest te halen, hebben we ook enkele suggesties voor games:

1.      Koop een Frozen Piñata

Een verjaardagsfeestje is pas een feest als je een piñata hebt! We hebben talloze modellen om uit te kiezen, vul maar met cadeautjes, snoep en confetti!

2.      Wil je een sneeuwpop bouwen?

Als je wat tijd hebt besteed aan het maken van onze nepsneeuw, gebruik deze dan goed en maak je eigen Olaf. Of, als u het huis liever niet verknoeit, kunt u deze unieke en leuke Olaf-uitsparing afdrukken, zodat de kleintjes hun eigen sneeuwman kunnen maken, of ze kunnen de wortelneus op de sneeuwman spelden.

3.      Kleur je favoriete personages

Als de kleintjes graag kleuren, pak dan de potloden en viltstiften!

Frozen Kostuums

Er is geen betere tijd voor je kleintje om een ijsprinses te worden dan haar eigen verjaardag. En je zult niets beters vinden dan deze Frozen-kostuums, of het nu een Elsa- of Anna-jurk is, Frozen 2 of zelfs een Frozen fever-jurk, we hebben ze allemaal.

En dat zijn allemaal mensen! We hopen dat deze ideeën en adviezen over het vieren van een verjaardag met een Frozen-thema je helpen een volledig magisch feest voor te bereiden.

Have fun!