Skip to content

Miraculous Ladybug verjaardagsfeestje

Verras je je kleintjes met een Ladybug verjaardagsfeestje, hun favoriete televisieserie? Als ze van de wonderbaarlijke avonturen van Ladybug houden, ben je hier op de juiste plek. We gaan een onvergetelijk verjaardagsfeestje maken met Ladybug-decoraties in het midden. Maak je geen zorgen, Cat Noir is ook uitgenodigd.

Ladybug verjaardagsuitnodigingen

Het eerste dat we moeten doen, is de uitnodigingen voor uw feest versturen. Op Pinterest vind je veel inspiratie, van silhouetten van Ladybug tot uitnodigingen met de personages uit de favoriete serie van je kleintjes: Ladybug en Cat Noir.

Ladybug verjaardagsfeest decoraties

Laten we nu eens kijken naar het decoreren van uw verjaardagsfeestlocatie.

Rood en zwart zijn de kleuren van de personages. Hang wat thema-gors op de muren en versier met ballonnen. Je kunt je themadecoratie compleet maken met een aantal accessoires in blokkleur (in rood en zwart natuurlijk).

Tafel decoraties

Hier heb je alle verjaardagsdecoratie die je nodig hebt voor de tafel: tafelkleed, servetten, borden en kopjes.

Ladybug cadeaus en spelletjes

Naast de cadeautjes die je gasten meenemen, kun je ook iets kleins weggeven, zoals snoepzakjes om mee naar school te nemen of kleine doosjes die ze na het feest mee naar huis kunnen nemen.

En wat heeft elk goed verjaardagsfeestje nodig? Spellen. Van piñata’s gevuld met snoep en prijzen tot maskers of accessoires waarmee ze kunnen spelen, zoals feestmutsen met Ladybug.

De kleintjes zullen een geweldige tijd hebben op het feest om deze Ladybug-foto’s te kleuren, die ze na het feest mee naar huis kunnen nemen als aandenken om op hun kamer te zetten.

Recepten en verjaardagstaart

Geen verjaardagsfeestje is compleet zonder een taart (of cupcakes), dus het is tijd om aan de slag te gaan met deze prachtige zwart-rode creatie. Bekijk deze ideeën eens en laat ons weten of je mond niet water geeft …

En als je geen taartmens bent, kunnen sommige cupcakes ook een goede oplossing zijn. Ze zijn gemakkelijk te decoreren met de kleuren en symbolen van Ladybug en Cat Noir.

De finishing touch: kostuums van Ladybug en Cat Noir

Het is tijd om je aan te kleden. Met een Ladybug-kostuum kan je kleintje de dapperste superheld van heel Parijs worden. En met de Ladybug-pruik zien ze eruit als Marinette.

Natuurlijk hebben ze ook hun Tikki, kwami, nodig om de akumas van Hawk Moth en de jojo van Ladybug te verslaan, zodat ze hun krachten kunnen ontketenen.

Maar Ladybug kan Hawk Moth niet alleen verslaan, ze heeft de hulp van Cat Noir nodig. Als je kleintje liever Adrien (Cat Noir) is, kan dat met dit Cat Noir-kostuum.

De twee kleintjes zullen zo opgewonden zijn om zoveel op Ladybug en Cat Noir te lijken.

Nu je alles klaar hebt, kun je genieten van een ongelooflijk Ladybug-verjaardagsfeestje. Veel plezier met het bereiden van de lekkerste en mooiste cake- en gebakrecepten en het decoreren van de locatie van het verjaardagsfeestje. Tikki zet aan!

Have fun!