Skip to content

The Rise of Skywalker: ga naar de premiere van Episode IX in jouw Star Wars kostuum

Er zijn nog een paar dagen over voor de verwachte première van ‘The Rise of Skywalker’, Episode IX van Star Wars. Alle fans van deze prachtige saga zijn enthousiast, aangezien 20 december aankomt, de datum van zijn wereldpremière.

Deze film maakt een einde aan de nieuwe Star Wars-trilogie en waarschijnlijk een hele sage van films die ons heeft geraakt en een heel universum eromheen heeft gevormd, sinds de première van zijn eerste film in 1977. We laten je achter met de officiële trailer van The Rise of Skywalker:

En terwijl de langverwachte première dag aanbreekt, willen we iets voorstellen om het wachten nog aangenamer te maken. Waarom gaan we niet in kostuums naar de première van Episode IX? Natuurlijk, met een Star Wars-kostuum, hetzij van mythische personages zoals Luke, Darth Vader of Leia of van nieuwe zoals Rey, Kylo Ren of Finn.

Je kunt zelfs verkleed gaan als Mandalorian, als eerbetoon aan de nieuwe serie die Disney heeft uitgebracht en die furore maakt dankzij “baby Yoda”, die de koning van alle memes ter wereld is geworden

Ideeën voor je Star Wars-kostuum

Velen zijn de Star Wars-kostuums die je bij Funidelia vindt. En het beste van alles, we hebben ze voor kinderen en volwassenen, dus het hele gezin kan zich onderdeel voelen van de strijd tussen het verzet en de eerste orde nu geleid door Kylo Ren. Je kunt zelfs een kostuum voor je hond hebben! We hebben de kostuums van de eerste trilogie-personages en natuurlijk de nieuwste die het Star Wars-universum hebben bereikt. Laten we de hoogtepunten bekijken!

Als je van aflevering VII en Episode VIII hebt genoten, hebben we de kostuums van de grote hoofdpersonen: het zwarte pak en de spectaculaire zwarte en zilveren helm waaruit het kostuum van Kylo Ren bestaat, en het witte en grijze krijgerskostuum dat kenmerkend is voor Rey’s kostuum.

Maar je kunt ook kiezen voor het Poe Dameron pilotenkostuum of dat van Captain Phasma. Zelfs het kostuum “Episode VIII: The Last Jedi” van Luke Skywalker kan van jou zijn.

En als je meer nostalgisch bent en de Force of the First Jedi wilt voelen of jezelf een dag lang wilt laten verleiden door de Dark Side, kun je ook kiezen voor een van de generieke kostuums, zoals Jedi of tunieken, een van de X-Wing pilotenkostuums of een van de spectaculaire Stormtrooper-kostuums met zijn verschillende evoluties in de saga.

En natuurlijk kun je ook naar de première van Episode IX gaan, verkleed als de beroemdste personages van de eerste trilogie. Kies de krachtzijde met het Luke Skywalker-kostuum of het Princess Leia-kostuum. Of ga naar de donkere kant met het Darth Vader-kostuum of de premiejager Boba Fett.

De beste accessoires voor je Star Wars-kostuum

Wat zou Kylo Ren zijn zonder zijn spectaculaire en speciale laserzwaard of Darth Vader zonder zijn beroemde helm? Star Wars-accessoires geven je kostuum de laatste touch om te slagen op de dag van de première of op een gekostumeerd feest.

Natuurlijk kun je niet zonder een Star Wars-laserzwaard om jezelf te verdedigen tegen een gekke fan. We hebben het zwaard van Obi-Wan Kenoby, het zwaard van Luke Skywalker of Rey, naast het speciale kruisvormige laserzwaard van Kylo Ren.

We hebben ook de beste Star Wars-maskers en helmen. De bekende maskers van Yoda, Chewbacca of Darth Maul en de essentiële helmen van Darth Vader, Kylo Ren of de keizerlijke soldaten.

Ten slotte hebben we speciale artikelen voor elk personage, zoals Rey’s masker, Kylo Ren’s handschoenen of Boba Fett’s Jetpack. Noodzakelijk als je ze wilt belichamen.

Wat zal de toekomst van Star Wars zijn?

Met Episode IX: The Rise of Skywalker lijkt het erop dat de Skywalker-sage van 41 eindigt, 42 jaar na de première van Star Wars: A New Hope, zoals aangekondigd door Disney, die de producent van deze saga (Lucasfilm) heeft overgenomen. Het is mogelijk dat de saga doorgaat voor personages als Rey, Finn of Poe Dameron, maar het zou zonder de Skywalkers zijn. Hoewel er op dit moment geen nieuws is over nieuwe films.

Er gaan zelfs geruchten dat DB Weiss en David Beniof, makers en scenaristen van Game of Thrones, een nieuwe trilogie plannen die zich afspeelt in de tijd van de Oude Republiek.

Er worden echter enkele verrassingen voorbereid op basis van het thema van deze saga. De eerste, en de meest verwachte, is de serie ‘The Mandalorian’, die Disney gebruikt om zijn nieuwe online platform, Disney +, te promoten.

De maker, Jon Favreau, publiceerde de volgende synopsis van de serie: “Na de verhalen van Jango en Boba Fett duikt er een andere krijger op in het Star Wars-universum. “The Mandalorian” speelt zich af na de val van het rijk en vóór de opkomst van de Eerste Orde. We volgen de sporen van een eenzame schutter in de buitenwijken van de Melkweg ver van het gezag van de Nieuwe Republiek ”