Skip to content

Voor degenen die van pompoenen houden

Als vrouwen voelen we ons allemaal graag mooi. Maar we houden ook van verkleden en hebben een goede tijd in de meest angstaanjagende nacht van het jaar. Ergo, we hebben hard gewerkt om u een unieke en exclusieve set van de meest sexy Halloween kostuums – vrouwelijk en verleidelijk. Oh, wil je ze zien? Nou, ga niet te ver van het scherm en maak wat aantekeningen voor je volgende Halloween-feest. Voor zover wij weten is er wat betreft de Halloween vrouwenkostuums niets zoals deze!

Sexy Skelet Kostuums

Als je wilt dat iedereen gek wordt op je botten op Halloween-avond, wat is er beter dan doen te verkleden als als een sexy skelet. Met een korte zwarte jurk en wat witte stoffen verf (of glow in the dark) kun je een verbazingwekkende jurk maken.

Sexy She-Devil Kostuums

Je zonden belijden is de geschiedenis ingegaan. De hel is er om ervan te genieten – En er is geen betere manier om het te doen dan met een duivelin kostuums. Rood is de belangrijkste kleur. Een korte jurk, of ze nu strak is, en een rokje naast de horens en een hooivork zullen genoeg zijn om van jezelf een zeer aantrekkelijke demon te maken.

Sexy Vampieren Kostuums

Zelfs als je gelooft dat vampiers worden overschat, wordt je tanden zinken nooit oud. We verzekeren je dat je triomfeert met een sexy vampieren kostuums, maar je hebt wat kunst nodig. Vooral om je eigen make-up te maken.

Voor deze outfit heb je alleen een rok en zwart of rood korset nodig. En als je iets opgeschaald en authentiek wilt, kun je een gotische halslijn van Dracula toevoegen. Vergeet niet dat de belangrijkste componenten de slagtanden en het bloed zijn.

Sexy Heksen Kostuums

Je zult geen spreuken missen om iedereen deze Halloween te boeien als je een van deze sexy heksen kostuums kiest. Dit is waarschijnlijk het meest bruikbare kostuum en dat waar iedereen dol op zal zijn in de nacht van de dood.

Een zwarte, paarse of welke kleur je ook leuk vindt, bij voorkeur met een gezwollen rok, een heksenhoed en een bezem is genoeg om iedereen in het feest op te vegen.

Sexy Zombie Kostuums

In de wereld van de levende doden zijn er talloze mogelijkheden om je mee te kleden: een verpleegster, politieagente, schoolmeisje, gevangene, non, chef-kok, matroos of alles wat je maar kunt. Haal een korte jurk uit je kast – het maakt niet uit welke kleur het is. En, afhankelijk van het kostuum, voeg wat rekwisieten toe, smeer je lichaam in met bloed en voilà! Een sexy zombie klaar om de wereld van de levenden op te eten.

Horror is sexy!