Skip to content

De Halloween decoratie must-haves zodat jouw feestje eng wordt

Dus jij denkt hoe je jouw huis moet versieren voor Halloween? Ha! Laat me niet lachen…

Als je je buurman wilt verslaan en de beste decorateur wilt zijn dit jaar voor Halloween, BLIJF LEZEN!

Je moet goed voorbereid zijn om een geweldig Halloween-feest te organiseren, en omdat we onszelf kennen en weten dat we alles tot het laatste moment verlaten, hebben we dit bericht over Halloween decoraties gemaakt om je een aantal ideeën te geven die je kunnen helpen!

Om te beginnen en de angstaanjagende decoratie te krijgen, zijn pompoenen, spinnenwebben, bloed, kaarsen en schedel een must, evenals angstaanjagende accessoires. Maar zoals Jack the Ripper zei: “Laten we dit stuk voor stuk doen.

Decoratie voor buitenshuis

De tuin

Als je een tuin of een patio in je huis hebt, kun je daar je beste ideeën opdoen, omdat dit het eerste is dat mensen bang maakt er doorheen te gaan, waardoor ze zich afvragen wat ze verderop kunnen vinden. Het meest voorkomende is om een begraafplaats te maken met grafstenen, enkele lijken die uit het gazon steken, gebeeldhouwde pompoenen, spoken, waarschuwingsborden, enz.

Als je het gazon goed water geeft, heb je misschien het geluk om een aantal zombies te zien waarmee je de video van Michael Jackson kunt opnemen, en zo niet, wacht tot middernacht totdat sommige van je gasten in de stemming komen, en dat zullen ze zeker doen.

De gevel

Als tweede stap is de voorkant van uw huis erg belangrijk, vooral de deur en de ramen. Voor de deur raden we dit bericht aan dat 25 ideeën deelt om de deur van je huis voor Halloween te versieren voor Halloween.

Maar als je geen zin hebt in handwerk, laten we hier een snel alternatief achter dat je in onze winkel kunt vinden.

Aan de andere kant kun je profiteren van het creëren van Halloween-decoratie in de ramen door schaduwen met een zwart karton op een witte achtergrond te plaatsen om het interne licht te benutten. Je kunt wapens, katten, hangende hoofden maken, alles wat je wilt! In deze post laten ze zien hoe je dit moet doen.

Een ander geweldig idee is om met de verlichting te spelen, niet alleen door een lichtbron in een ander decoratie-element te plaatsen, zoals de tuinverlichting richten op de dode man die in de boom hangt of de jack-o-lantaarns vullen met licht, maar ook spelen met de binnenverlichting, het plaatsen van gekleurde gloeilampen, zoals blauw of rood.

Het interieur

Perfect! Nu heb je ze heel bang gemaakt, dit is het moment om ze niet teleur te stellen. Nu hun verdediging is uitgeschakeld en ze denken dat het niet erger kan zijn hebben ze het mis, want we geven je geweldige ideeën voor een gruwelijke Halloween-huisdecoratie.

Om het decoreren voor u gemakkelijk te maken en u zelfs wat geld te besparen, moet u zich concentreren op de plaatsen waar uw gasten zullen zijn, waardoor sommige kamers minder versierd zijn. Hiervoor bevelen wij de volgende zones aan.

De badkamer: niet geschikt voor vreselijke (of nauwgezette) mensen!

Deze plek, of je het leuk vindt of niet, is er een waar bijna iedereen naartoe komt, dus het is belangrijk dat je decoratie zo eng is als maar kan.

Vul het bad met wat water en giet wat water en nepbloed erin, vlekken op de muur, en als je wilt kun je een hoofd erin plaatsen of de gordijnen beitsen.

In de badkamerspiegel kun je bebloede handsporen plaatsen, of die van jou zijn of een paar “plaatsen en verwijderen”, als je het niet wilt overschaduwen.

Maak de handzeep ‘ietwat vies’ door er menselijke resten in te steken zoals die we in de afbeelding laten zien, waarbij lichaamsdelen zoals oren, vingers of ogen worden gesimuleerd.

De eetkamer

Deze kamer is een van de belangrijkste, omdat je daar tijdens het feest meestal zult zijn, daarom moet de inrichting angstaanjagend zijn, maar zonder overdreven te zijn, zodat je gasten zich ongemakkelijk voelen terwijl ze daar zijn.

Bedek het met spinnenwebben en plaats kleine spinnen rondom de hoeken. Bedek het meubilair met witte dekens om ze de illusie te geven dat het huis spookt, en bescherm ze tegen vlekken van andere dingen. Maak het af door wat pompoenen en schedels over de planken te plaatsen.

Voltooi de decoratie met dode, versierde twijgen met een terrorthema, zoals spinnen, pompoenen, spinnenwebben … De kinderen in je huis kunnen je ook een handje helpen, dus het wordt een leuke activiteit voor het hele gezin. Kaarsen en kroonluchters zijn ook een must, zodat de lichten dimmer zijn en bij de vakantie passen, of een lamp in oranje of zwart bedekken.

Voor de eetkamer is het servies absoluut noodzakelijk, van het tafelkleed, de zwarte servetten of de glazen die u gebruikt, zelfs de centerpieces. Hier stellen we enkele elementen voor die kunnen helpen:

Tafelkleden

Om uw gasten op te eten, zou u het niet overal willen doen! Manieren komen eerst.

Glazen en bekers

Je kunt geen bak hebben waarin je het bloedelixer of alcoholische brouwsels kunt drinken waardoor meerdere personen je huis uit willen kruipen.

Pompoenen

Pronk met je artistieke vaardigheden en leer pompoenen snijden in originele en leuke vormen.

Maar als je dit niet kunt of er te lui voor bent kun je altijd decoratieve pompoenen kopen.

Kandelaars

Ben je bang bij kaarsen dat ze je huis kunnen laten afbranden? Geen probleem, wij stellen deze veilige, angstaanjagende kaarsstelen voor.

Schedels

Met schedels zal iedereen de schoonheid van het interieur waarderen waar iedereen over praat en weinigen merken het zelfs op. Nou, gebruik ze en laat iedereen de innerlijke schoonheid van de overledenen zien.

De gang

Als laatste punt mag je de gang niet missen, waar je gasten moeten doorsteken om ergens anders in huis te komen. Daarin hangen de basic spinnenwebben. Ook decoratieve elementen in de muren, zoals sombere foto’s, insecten, enz.

Met dit alles zet je je huis in voor een perfect, groot Halloween-feest, waar plezier en angst zeker zijn. Zelfs als sommige gasten twijfelen, kunnen ze altijd deel uitmaken van de decoratie van volgend jaar.

Horror is fun