Skip to content

5 DIY Decoratie ideeën voor Halloween

Elk jaar vieren we Halloween vaker met onze vrienden en familie – en dat is omdat het het perfecte excuus is om een goede tijd te hebben en iemand bang te maken! Daarom vind je in dit bericht wat gemakkelijk en leuke DIY ideeën voor Halloween zodat je je huis kunt versieren in deze angstaanjagende nacht van het jaar. Verbaas iedereen met de meest originele Halloween decoratie!

1. Is Anyone There?

Om deze WC Halloween decoratie te maken heb je een zwart stuk karton nodig en een schaar. Knip je favoriete monstersilhouet uit, til het bovenste deel van het reservoir op en plak het op het frame. Uw ‘buitenstaander’ staat klaar om iemand op het juiste moment en op de gemakkelijkste manier bang te maken.

NODIG: Zwart en wit karton en een schaar

2. Mam, Er zit iemand in de keukenkast!

Onze favoriet! ‘Hoofd in een pot’ is een perfecte manier om je moeder bang te maken. U kunt uw eigen foto’s maken door deze stappen te volgen of de foto downloaden van deze link.

Je hebt ook een grote pot en wat groen, geel of de kleur die je wilt gekleurd water. Plaats de geplastificeerde afbeelding in de pot en je bent klaar! Nu heb je een nieuwe huisgenoot.

NODIG: Een geplastificeerde foto en een doorzichtige pot

3. Little Guest

Dit thuisgemaakte Halloween slinger is makkelijk en cool om te maken – Een perfect handwerk voor regenachtige en koude dagen.

Om de vleermuizen te maken, moet je de piepschuim ballen met zwarte verf schilderen, hun eerder gesneden kartonnen vleugels lijmen en uiteindelijk de ogen op hen richten.

Wat de geesten betreft, je moet de bal samenvoegen met het papier of een stof die je thuis hebt naast een speld, de ogen lijmen en de dummies aan een touw hangen.

NODIG: Piepschuimballen, gecoat papier of een stof, karton, ogenstickers en spelden

4. Het spoor van de moordenaar

Dit is misschien wel de makkelijkste van allemaal. Nu, om deze bloedgevlekte handdoek te maken, heb je nodig… Tsja, alleen dat. Een handdoek en wat bloed (nepbloed, uiteraard). Dit is geen hogere wiskunde.

Trouwens, nepbloed vlekt meestal niet, dus je kunt de handdoek achteraf wassen en het komt wel goed. Het cruciale deel hier is de angst die je geeft aan iedereen die de badkamer durft in te gaan.

Je kunt het ook proberen met een douchegordijn of gewoon door een spoor op het bad te leven.

NODIG: Witte handdoek en nepbloed

5. Witches’ Hideout

Als je wilt dat je huis wordt overspoeld door authentieke heksen (en, geloof ons, we hebben het niet over je schoonmoeder), deze heksenbenen zullen volstaan.

Om dit unieke effect te creëren, hebt u enkele gekleurde gestreepte sokken, puntige zwarte schoenen en een karton nodig om het been van een heks te simuleren. U kunt deze plaatsen zoals u in de onderstaande afbeeldingen ziet, of op elke gewenste manier.

NODIG:Gekleurde sokken en zwarte schoenen

Dit zijn enkele zelfgemaakte ideeën om je huis tijdens Halloween te versieren en je buurt te verrassen en bang te maken.

Je kunt ook de handgemaakte voorwerpen afwerken met enkele van de Halloween-decoratieartikelen die je op ons web vindt en je huis transformeren in een echt griezelig herenhuis.

Horror is fun!