Skip to content

Star Wars Kostuums

Met de release van “Episode IX: The Rise of Skywalker” komt er een einde aan een van de langste en meest productieve sagen in de melkweg. Daarom willen we hier een eerbetoon aan brengen door je onze beste Star Wars-kostuums te laten zien.

Yoda Kostuums

Word een van de krachtigste Jedi-meesters in de melkweg en train Luke Skywalker met een van deze Yoda-kostuums voor volwassenen, kinderen en zelfs honden! Onthoud altijd deze beroemde citaten van de grootmeester: ‘Doe of niet. Je kunt het niet proberen. ” Angst leidt tot woede. Woede leidt tot haat. Haat leidt tot lijden. ‘

Anakin Skywalker Kostuums

Herinner je je de kleine blonde jongen van de planeet Tatooine, die als slaaf bij zijn moeder woonde? Nu kun je een echte Jedi worden, voordat je overgaat naar de donkere kant van de kracht, met deze Anakin Skywalker-kostuums en een blauw lichtzwaard. Onthoud dat we allemaal een donkere kant hebben, maar vergeet niet wat je ooit was.

Padmé Amidala Kostuums

Breng de prachtige koningin van Naboo weer tot leven met deze unieke Padmé Amidala-kostuums. Kies je favoriete versie van dit personage en beleef een van de meest opwindende en tragische liefdesverhalen uit de geschiedenis.

Luke Skywalker Kostuums

Luke Skywalker, de zoon van Anakin en Padmé, was een Jedi-krijger die samen met zijn zus Leia de Nieuwe Republiek vormde. Word een meester-jedi met deze geweldige Luke Skywalker-kostuums. En onthoud: “Luke, I am your father.”

Princess Leia Kostuums

Deze heldin en Jedi van de nieuwe orde speelt een sleutelrol in de Galactische burgeroorlog. Als jij ook tegen het rijk wilt vechten, kies dan je Leia-kostuum (prinses of slaaf) uit deze cosplay-kostuums.

Bekijk deze tutorial die je laat zien hoe je je kunt verkleden als prinses Leia en hoe je haar klassieke kapsel kunt doen:

Han Solo Kostuums

Deze arrogante smokkelaar en vriend van Chewbacca wordt een van de meest invloedrijke personages in de sage. Wil je de piloot worden van de Millennium Falcon en generaal van de Rebel Alliance? Je kunt bij deze unieke Star Wars Han Solo-kostuums zijn.

Rey Kostuums

Rey is een aaseter van de planeet Jakku, waar ze werd achtergelaten toen ze nog maar vijf jaar oud was, en zich in de voortdurende strijd tussen het verzet en de Eerste Orde bevindt. Ze is een uitstekende piloot, die haar vaardigheden als Jedi aanvult.

Dit Star Wars Rey-kostuum bestaat uit een beige T-shirt en broek, met bijpassende losse mouwen, een riem en een bruine polsband.

R2D2 en C3PO Kostuums

De beroemdste droids in de melkweg zijn hier in de vorm van kinderkostuums. Je kleintjes kunnen de protagonisten helpen en deel uitmaken van dit galactische verhaal, net als echte vrienden. Kies een R2D2- en C3PO-kostuum, of zelfs BB8, en ze worden de leukste robot in de melkweg.

Chewbacca Kostuum

Chewbacca is een Wookiee die, samen met zijn vriend Han Solo, de Millennium Falcon co-piloten. Een wijs en loyaal karakter, het kan moeilijk zijn om zijn Shyriiwook-taal te begrijpen. Als je deze harige held wilt worden, kies dan uit onze Chewbacca-kostuums. AAARWWRGHH!

Darth Vader Kostuums

De onbetwistbare tegenstander van de Star Wars-sage. Ontdek de oorsprong van zijn harnas en word de meest gevreesde cyborg van de melkweg met deze geweldige Darth Vader-kostuums.

Stormtrooper Kostuums

Stormtroopers zijn weer in de mode! Stormtroopers zijn de elite schoktroepen van het Galactische rijk, onder leiding van Darth Vader gedurende vele afleveringen van de sage. Als je een echte Star Wars-fan bent, zul je deze Stormtrooper-kostuums geweldig vinden.

Darth Maul Kostuums

Dark Lord of the Sith en geheime leerling van Darth Sidious. Als je iets origineelers en een beetje anders wilt dan de gebruikelijke Star Wars-kostuums, kies dan tussen deze Darth Maul-kostuums en vecht met je dubbelzijdige  lichtzwaard.

Kylo Ren Kostuums

Net als zijn grootvader Darth Vader is Kylo Ren een controversiële figuur: een slechterik die zichzelf wil verlossen. Hij is gemakkelijk te herkennen dankzij zijn helm en opvallende rode lichtzwaard. Hier zijn een paar ideeën voor je Kylo Ren-kostuum.

Het lichtzwaard van Kylo Ren verschilt een beetje van wat we gewend zijn te zien. Deze rode lichtzwaard heeft een speciaal pareerstang ontwerp, waardoor hij er middeleeuws uitziet. De helm is zwart met grijze details aan de voorkant. Hij draagt bijna altijd zijn cape, net als Darth Vader, en zijn stem wordt vervormd door zijn helm.

Boba Fett Kostuums

De eerste kloon van Jango Fett, die hem als zoon adopteerde en hem alles leerde weten over premiejagen. Als je een uniek kostuumidee wilt, maak er dan een met een jetpack en een van deze Boba Fett-kostuums.

Met welke van deze Star Wars-personages identificeer je je het meest? Kies je favoriet en draag hem waar en wanneer je maar wilt. Carnaval, Halloween, festivals, Comic Cons … elk excuus is prima!

Have fun!