Skip to content

Nieuwjaarsfeest Decoratie: ideeën voor een onvergetelijke oudejaarsavond

Beleef dit jaar oudejaarsfeest zoals je nog nooit eerder hebt gedaan. Kies de nieuwjaarsdecoraties die je het leukst vindt en geef je huis een vleugje glamour om het nieuwe jaar met zoveel mogelijk plezier in te luiden.

In Funidelia vindt u alle nieuwjaarsfeestdecoraties die u nodig heeft. En daarom willen we u enkele ideeën geven, zodat uw oudejaarsfeest ongeëvenaard is en altijd in uw geheugen en dat van het hele gezin zal blijven. Je hebt het beste oudejaarsfeest ter wereld!

De ideale decoratie voor uw oudejaarsfeest

Er zijn veel details waar we rekening mee moeten houden om een geweldig oudejaarsfeest te vieren. We geven u de belangrijkste ideeën voor het decoreren en voorbereiden van een compleet oudejaarsfeest.

  • Eindejaarsdecoraties: slingers en ballonnen mogen op dit feest niet ontbreken om het jaar vaarwel te zeggen. Gouden of zilveren kleuren die we kunnen combineren met zwart of wit en zinnen zoals “Gelukkig Nieuwjaar” of “Gelukkig 2020” die er ook bij moeten zijn, bijvoorbeeld in ballonnen of in slingers. Daarnaast hebben we folieballonnen in de vormen van cijfers en letters om de gewenste zin te creëren en uw feest te bekronen.

  • Servies voor oudjaarsavond: we mogen niet vergeten dat het op zo’n avond essentieel is om voor de tafeldecoratie te zorgen en alles te kopen wat nodig is om de hele nacht te eten en drinken. Glazen, borden, servetten, bestek en zelfs tafelkleden. Ook zijn er andere decoratieve details voor de tafel zoals sterren.

  • In Funidelia vindt u verschillende collecties servies en decoraties, waarbij verschillende kleuren, vormen (zeshoekige, vierkante of ronde platen) en lettertypen worden gecombineerd, zodat u degene kunt kiezen die u het leukst vindt. Van de prachtige combinatie van marineblauw en goud uit de “Happy New Year Collection” en tot de glamoureuze “Black & Gold Glitz & Glamour” die zwart en goud meesterlijk combineert. En er zijn er nog veel meer om uit te kiezen!

  • Partykits en oudjaarsfeesten: de beroemde oudejaarsfeesten mogen niets missen. We hebben veel voorbeelden voorbereid en deze aangepast aan de inrichting van de rest van het feest. Natuurlijk, hoeden, kettingen, stropdassen, hoofdbanden en nog veel meer. We hebben zeer originele feestpakketten, zoals de Happy New Year-feestset met hoge hoeden, tiara’s, feestblazers en slingers van rode en zilveren kleuren, met “Gelukkig Nieuwjaar” geschreven op de hoed en de kroon van de tiara.

  • Op een oudjaarsfeest mag de confetti niet ontbreken, dus we hebben een aantal kanonnen met goud en zilver of veelkleurige confetti, waarmee je je feestje helemaal af kunt maken.

  • Fotocall: kies de accessoires voor een zee van leuke foto’s. Van een nieuwjaarsfoto met strikjes, hoeden, champagneglazen en veel of meer, of sets met accessoires voor bijvoorbeeld cinema of disco.

Dit alles kun je combineren en een unieke feestelijke omgeving creëren. Maar we willen het hier niet bij laten en willen andere geweldige ideeën voorstellen voor uw oudjaarsfeest. En themafeesten zijn een geweldige kans om te genieten van de laatste nacht van het jaar!

Themafeestjes voor Oud en Nieuw

Een goede keuze om een geweldig oudjaarsfeest te vieren is door een themafeest voor te bereiden. Hier vindt u de beste tips en ideeën voor themafeesten. Organiseer het beste feest met oudjaarsavonddecoraties gecombineerd met speciale decoraties zoals degene die we voorstellen:

 • Decenniumpartijen: kies het decennium van de twintigste eeuw dat u leuk vindt en creëer een ideale omgeving voor uw gasten. Vind decoraties en kostuums op onze website. Van de gangsters en cabaretmeisjes van de jaren ’20 tot de meest disco-looks van de jaren ’70. Je kunt jezelf ook omringen met de pin-upstijl van de jaren 40 of een rockwereld in Greasestijl van de jaren 50. Bekijk dit interessante artikel waarin we meer informatie geven over het opzetten van een feest met een decenniumthema.
 • Kleurthema-feestjes: is een andere goede keuze voor oudjaarsavondversieringen. Het gaat om het creëren van een monochroom feest of het combineren van verschillende kleuren voor decoraties en servies. Je kunt ook verder gaan en de hele familie kleding of iets van die kleur laten dragen. Je hoeft alleen de kleur of kleuren te kiezen, en we zetten al het andere in! Alle decoraties: slingers, ballonnen, papieren fans of streamers. En al het servies: borden, bestek, glazen, servetten, tafelkleden, enz.
 • Themafeesten met kostuum: we stellen nog een laatste idee voor, een kostuumfeest voor het hele gezin. Je kunt dit feestje open laten; iedereen kiest het kostuum dat ze willen zonder regels, of kostuums van een serie of film die het hele gezin heeft vermaakt. Je kunt ook een ander thema kiezen, bijvoorbeeld superhelden of Disney-films. En dus, je vergeet niets, we laten je dit bericht achter met de beste ideeën over het opzetten van een kostuumfeest.

Happy New Year!