Sneeuwwitje kostuums

Verkleed u als Sneeuwwitje of als één van de Zeven Dwergen met de mooiste Sneeuwwitje jurken & Kabouter kostuums!

Uw zoekopdracht

Voor

Thema

Subthema

Personage

Type

Maat

Kenmerk

Prijs

Desde:0 €
hasta:200 €

Feest

Voor wanneer?

Filteren
Gevonden 75 producten

Sneeuwwitje jurken & Kabouter kostuums

Verkleed als Sneeuwwitje naar carnaval? In dit bijzondere sneeuwwitje kostuum voor dames zorg je voor een geweldig sierlijke verschijning. Ga je samen met een paar heren naar carnaval of Halloween? Verkleed hen dan als de Zeven Dwergen en zorg samen voor geslaagde outfits.

Het Sneeuwwitje kostuum verkleedt je als een mooie prinses. Specifiek op zoek naar de kostuums voor meisjes of wellicht voor baby’s? We zorgen bij Funidelia voor een uitgebreid assortiment, waar je op je gemak een keuze uit kunt maken. Bekijk ook de kostuums voor de Zeven Dwergen voor jongens en voor heren.

Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen

Met de kostuums voor carnaval zorg je eenvoudig voor een bijzondere editie van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. Verkleed jullie samen als de verschillende personages uit de film om een bijzonder carnaval, Halloween of een ander verkleedfeest te vieren. Je kunt online het complete Sneeuwwitje kostuum kopen, waarmee je in één klap een geweldige outfit hebt.

Uiteraard kun je naast het kostuum van Sneeuwwitje ook de andere mooie outfits kopen. Zoek je bijvoorbeeld naar het kostuum van de Boze Koningin Ravenna of wellicht naar een van de kabouter kostuums van de Zeven Dwergen? We zetten ze overzichtelijk voor je op een rij.

Online Sneeuwwitje kostuum kopen

Je kunt het Sneeuwwitje kostuum eenvoudig online kopen, zodat je die zo snel mogelijk in huis hebt. We hebben het kostuum uit de film gewoon voor je op voorraad, waardoor we de verzending naar jouw adres meteen in orde kunnen maken.

Vragen over het kostuum van Sneeuwwitje, over een van de kostuums van de andere personages of over de accessoires zoals pruiken? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er uiteraard graag meer over

Wilt u eruit zien als Sneeuwwitje? Bij Funidelia vindt u het leukste assortiment met Sneeuwwitje kostuums en kabouter kostuums. Speel het sprookje na van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen uit het sprookjesbos. Of verkleed u als de boze heks met de giftige rode appel met een Boze Heks kostuums. U verkleden als Sneeuwwitje is ook erg leuk voor Halloween. U hoeft zich dus niet te beperken tot alleen Carnaval of een sprookjes themafeest! Kies een prachtige sneeuwwitje jurk voor Dames of voor Meisjes voor baby´s of zelfs voor Heren; leuk voor een Vrijgezellenfeest!