Verkleedkleding voor dames

De leukste Verkleedkleding voor Dames. Maak uw keuze uit de mooiste Prinsessenjurken of Carnavals Outfits voor Dames!

Uw zoekopdracht

Voor

Thema

Type

Categorie

Maat

Kenmerk

Prijs

Desde:0 €
hasta:200 €

Feest

Voor wanneer?

Filteren
Gevonden 2497 producten

Dames Verkleedkleding en Carnavalskleding

Mooie verkleedkleding voor dames zorgt voor een geslaagde verschijning. Op zoek naar een grappige outfit waarmee je het stralende middelpunt bent of er met een kostuum voor zorgen dat je terug de jaren ’80 in kunt? Bekijk online de verkleedkleding voor dames, waarmee je zorgt voor een geweldig carnaval, een spannend Halloween of een geslaagd ander verkleedfeest.

Je hebt online de keuze uit de complete kostuums, net als allerlei leuke accessoires. Op die manier kun je de verkleedkleding voor dames volledig naar wens samenstellen, zodat je daarmee een bijzondere indruk kunt maken. Terug naar de Charleston jaren ’20 of er met de kleding voor Indianen juist voor zorgen dat je van de andere kant van de wereld lijkt te komen? Blader door onze ruime collectie en maak daaruit je keuze.

Dames verkleedkleding

De dames verkleedkleding is beschikbaar binnen een groot aantal verschillende categorieën. Je kunt in totaal rekenen op bijna 2.500 outfits en verschillende accessoires, zodat ook jouw kostuum erbij zit. Verkleed je als een van de piraten of zorg er met de verkleedkleding voor dames voor dat je zo uit een horrorfilm lijkt te zijn komen lopen.

Je kunt je verkleden vanuit een van de populaire videogames of er met de vrijgezellenkleding voor dames voor zorgen dat je iemand eens flink voor gek kunt zetten. Bestel de verkleedkleding voor dames uit de Disney films of bekijk bijvoorbeeld de grote maten verkleedkleding: we maken het je online graag gemakkelijk.

Verkleedkleding voor dames kopen

Je kunt de verkleedkleding voor dames heel eenvoudig online bestellen. Bekijk Star Wars en de Superhelden of ga specifiek op zoek naar de accessoires die je wilt kopen. We hebben de verschillende kostuums en extra’s voor dames gewoon voor je op voorraad, waardoor we de verzending meteen in orde kunnen maken. Je weet daardoor in ieder geval zeker dat je de verkleedkleding die je zoekt zo snel mogelijk in huis hebt.

Vragen over de dames verkleedkleding of de verzending? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

De leukste Dames Verkleedkleding vindt u hier bij Funidelia! Voor welk feest u ook bent uitgenodigd, u zult gegarandeerd in de kijker lopen. Wij hebben voor u een aantal populaire categorieën uitgelicht zodat u gemakkelijker uw keuze kunt maken uit de vele verkleedkleding voor dames. Zo beschikken we over vele leuke maar ook elegante verkleed kostuums met het thema Kerst, kostuums voor Oud & Nieuw en kostuums van Superhelden en van Star Wars.

Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie aan verkleedkleding voor de iets grotere maten en een collectie aan sexy kostuums zodat u zich iets uitdagender kunt verkleden. Dus welk feest ook in de agenda staat, of voor Halloween of voor Carnaval, u zult hier bij Funidelia uw kostuum vinden!

Heeft u uw Carnavalsoutfit al uitgekozen?

Wat wordt uw carnavalsoutfit dit jaar? Wordt het Hartenkoningin, Batgirl of een zoetsappige Disney prinses? Wilt u misschien als duo verkleed gaan? Dan hebben we voor u bijvoorbeeld de carnavalsoutfits van Popeye en Olijfje, kostuums van een stekker en stopcontact, Batman en Robin, piloot en stewardess, een hilarisch nudistenstel etc.

Gaat u zich alleen verkleden? Kies dan uit de leukste carnavalsoutfits zoals als cowgirl, indiaan of eskimo of een stijlvol charleston/jaren ´20 carnavalspak. En ook voor groepen beschikken we bij Funidelia over de leukste groepsoutfits zoals van de Pink Ladies, Cheerleaders, gospelkoor of ga als aerobicsklas in felgekleurde 80´s trainingspakken.

Wij beschikken over de leukste verkleedkleding en het breedste assortiment. Maak er een groot feest van!