Verkleedkleding en Carnavalskleding voor je baby

De leukste Verkleedkleding voor de allerkleinste Superhelden. Kies uit een ruim assortiment met de leukste Carnavalskleding voor Baby´s!

Uw zoekopdracht

Voor

Thema

Type

Categorie

Maat

Kenmerk

Prijs

Desde:0 €
hasta:200 €

Feest

Voor wanneer?

Filteren
Gevonden 403 producten

Baby verkleedkleding, Baby carnavalskleding, Baby pakjes

Mooie carnavalskleding voor je baby bij Funidelia: verkleed je kleine als held uit Star Wars of als een van de leuke dieren voor kleine kinderen. Samen carnaval vieren of verkleden voor een ander leuk feestje? We helpen je met de verschillende kostuums voor baby’s graag inspiratie op te doen. De outfits zijn geschikt voor baby’s van 1 - 24 maanden, waardoor je ze al vroeg bij kunt brengen hoe leuk het is om zich te verkleden.

De verschillende verkleedkleren voor baby’s zijn geschikt voor carnaval, Halloween, Kerst en andere feestjes waarbij het lekker gek mag zijn. Specifiek op zoek naar luxe kostuums voor baby’s of je kleine meid verkleden als in een bijzonder sprookje? Bekijk de verkleedkleding voor prinsessen en uit sprookjes, net als de horror-thema’s voor Halloween.

Verkleedkleren voor baby’s van 1 - 24 maanden

De carnavalskleding voor baby’s is speciaal geschikt voor de allerkleinsten. De kostuums zijn ontworpen voor baby’s van 1 - 24 maanden, voor de periode waarin ze nog geen kinderkostuums aan kunnen. De baby carnavalskleding helpt je jouw kleintje te verkleden als een van de leuke dieren waar we allemaal van houden of als een superheld die zelfs op deze piepjonge leeftijd al de kans heeft om de wereld te redden.

De baby carnavalskleding kopen en daarvoor specifiek op zoek naar een van de bijzondere outfits? Bekijk de carnavalskleding van clowns en uit het circus, de verschillende beroepen of bijvoorbeeld alles op basis van de cultuur en lokale tradities .

Baby carnavalskleding kopen

Je kunt de baby carnavalskleding online kopen, we maken het je graag eenvoudig. De carnavalskleding voor baby’s heeft een specifieke kleine maat, zodat je baby van bijvoorbeeld 6 maanden, 12 maanden of 18 maanden het precies zal passen.

Uiteraard hebben we de kostuums voor baby’s gewoon voor je op voorraad, waardoor we je bestelling meteen in orde kunnen maken. Het resultaat? Je hebt de outfit voor je kleine snel in huis, zodat je de carnavalskleding voor de allerkleinsten meteen even kunt laten passen

Wilt u graag dat uw baby er leuk uit zal zien op het feest? Zoekt u Baby Verkleedkleding voor Carnaval? Bij Funidelia hebben we een grote hoeveelheid aan babyverkleedkleding en zijn we zeker dat u zult vinden wat u zoekt. Of u nu babyverkleedkleding zoekt voor carnaval of babyverkleedkleding voor Halloween, zeker is dat straks alle ogen gericht zijn op uw kleintje. Geniet dus samen van die leuke feest! Bij Funidelia, uw online winkel voor verkleedkleding, is alles mogelijk!

Baby Verkleedkleding voor de kleinste Superhelden en Prinsesjes

In deze categorie met verkleedkleding en carnavalskleding vindt u de leukste en mooiste kostuums van onder andere Pokemon, Dora de Expolorer, Scooby Doo, etc. En u vindt hier ook verkleedkleding voor baby´s van Tom Arma. De grootte van de kostuums varieert van carnavalskleding vanaf 1 maand tot 24 maanden. Dus voor iedere baby zit er wel een geslaagde outfit tussen zoals de vrolijke kostuums van dieren en van insecten, drakenkstuums en carnavalskleding van Superman en Batman, zowel voor jongens en voor meisjes.