Wat zijn de geaccepteerde betaalwijzen op Funidelia.nl?

www.funidelia.nl accepteert als betaalwijzen:

Paypal: Paypal

We zullen uw bestelling verwerken na het ontvangen van de betaling. Normaal gezien voltrekken de betalingen via PayPal zich binnen enkele minuten.

Indien u betaalt via PayPal, zal u altijd een bevestiging van uw bestelling ontvangen. Houdt er rekening mee dat in enkele gevallen er fouten kunnen plaatsvinden op de websites van PayPal.

Indien u artikelen wilt terugsturen, wordt het bedrag teruggestort op uw PayPal-rekening. Vervolgens kunt u ervoor kiezen of u het saldo van uw PayPal-rekening direct wilt gebruiken op PayPal of dat dit wordt overgeschreven naar uw bankrekening. Dit kan u beheren op uw PayPal-rekening.


Creditcard: VISA, VISA Electrón, 4B, Mastercard o American Express

De betaling met creditcard verzekert u een simpele en veilige betalingsvorm. We aanvaarden: MasterCard, Visa, Visa 4B, Maestro en American Express.

Het bedrag zal meteen na het verzenden van de bestelling gefactureerd worden aan uw creditkaart. In het geval dat u artikelen terugstuurt, betalen we het betaalde bedrag terug aan de rekening van uw creditcard.

Funidelia maakt gebruik van beveiligde SSL-technologie en bewaart geen informatie van uw creditcard. Alle communicatie loopt via uw bank. Klik hier voor meer informatie over de veiligheid van uw bestelling.


Bankoverschrijving:

Het duur meestal enkele dagen totdat wij een bevestiging van de bankoverschrijving binnen hebben. Dit komt omdat wij werken met een buitenlandse bank, Santander uit Spanje. Ons bankrekeningnummer is het volgende:

IBAN: ES7300492456232614780476

SWIFT / BIC: BSCHESMM of BSCHESMMXXX

In het geval van terugzending zullen we uw bankrekeningnummer nodig hebben met IBAN en SWIFT of BIC code voor de terugbetaling van het product.

Wanneer u eenmaal de bestelling heeft geplaatst zult u een bevestigings e-mail ontvangen met onze bankgegevens erin. Indien u deze niet ontvangt, kijk dan eerst in uw spam (ongewenste mail) of bel naar onze klantenservice.

Wanneer de bestelling is geplaatst, zullen we het artikel of de artikelen die u heeft besteld gedurende 7 dagen voor u reserveren. Wanneer de betaling binnen is dan zullen we meteen verdergaan met de verzending van de bestelling. Afhankelijk van de bank kan de overschrijving er tussen 1 en 3 werkdagen langer over doen om te voltooien. De kosten van de overschrijving hangt af van uw bank. Voor een directe voortgang van uw bestelling kunt u ons ook een kopie van het betalingsbewijs e-mailen. Zodra we deze ontvangen kunnen we direct overgaan tot de verwerking van uw bestelling.

Belangrijk: om de betaling onmiddellijk in te dienen, is het noodzakelijk dat het BESTELNUMMER dat wij u verstrekken in de bevestigingse-mail, te vermelden in de omschrijving van de bankoverschrijving. Gebruik het nummer van de factuur niet maar het bestelnummer.


iDeal: iDeal

Met iDEAL kunt u met een Nederlandse betaalkaart vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveilingsmethodes van uw eigen bank. Bij deze betaalwijze wordt uw betaling direct afgeschreven.


Mister Cash: Mister Cash

U betaalt met uw Belgische betaalkaart veilig en gemakkelijk in uw vertrouwde internetbetaalomgeving. U rekent af op basis van de specifieke beveilingsmethodes van uw eigen bank. Bij deze betaalwijze wordt uw betaling direct afgeschreven.

Top