Dirndl´s & Lederhosen: Oktoberfest kleding

De leukste Dirndl jurkjes & Tiroler pakjes voor het beroemde bierfeest, het Oktoberfest. Jetzt geht´s los!

Uw zoekopdracht

Voor

Thema

Subthema

Type

Categorie

Maat

Kenmerk

Prijs

Desde:0 €
hasta:200 €

Feest

Voor wanneer?

Filteren
Gevonden 96 producten

Tiroler pakjes, Lederhosen & verleidelijke Dirndl´s

Hijs u in uw favoriete Oktoberfest kleding! In Oktober dan is het weer zo ver, het Oktoberfest staat voor de deur! Al sinds 1810 wordt dit feest getrouw gevierd in september en oktober in verschillende Duitse steden. Het Oktoberfest staat bekend om het gezamenlijk bier drinken aan lange tafels in grote hallen, en met veel muziek. 

Bent u op zoek naar een perfect Oktoberfest jurkje? U bent dan bij Funidelia aan het juiste adres. Bij Funidelia beschikken we over de leukste Tiroler kleding voor Dames en Heren en voor Kinderen. Kies uit verschillende kleurrijke Dirndl jurkjes of Lederhosen voor de Heren. Naar dit spectaculaire bierfeest kunt u niet zonder Oktoberfest kleding! Vergezel uw Oktoberfest outfit van de leukste Oktoberfest accessoires, al dan niet in de Beierse kleuren wit en blauw. 

Uw Oktoberfest kleding hoeft u natuurlijk niet alleen te dragen naar het Oktoberfest maar kunt u ook perfect dragen naar een Après-ski party. Tiroler kleding & Oktoberfest kleding is ook geschikt als Après ski kleding! Kies nu uw favoriete Lederhosen of Dirndl uit het ruime assortiment van Funidelia!