Disney Kostuums

Verkleed u als Disney Prinses met een prachtig Disney Kostuum. Kies uit de vele Disney Jurken!

Uw zoekopdracht

Voor

Thema

Subthema

Personage

Type

Categorie

Maat

Kenmerk

Prijs

Desde:0 €
hasta:200 €

Feest

Voor wanneer?

Filteren
Gevonden 289 producten

Disney verkleedkleren, disney jurken

Of u nu Assepoester, Sneeuwwitje, Raponsje of Merida wilt zijn, we hebben een grote verscheidenheid aan Disney Kleding zowel voor Volwassenen als voor kinderen, baby´s en voor honden. Bij Funidelia beschikken we over de officiële kostuums van Tinkelbel, Sofia het Prinsesje jurken, jurken van Belle van Belle en het Beest en nog veel meer. Kies uw Disney jurk voor uw Disney themafeest en houd een echt prinsessenbal.

Ook verkleedkleren van Elsa en Anna van Frozen, Ariël de Zeemeermin en Jasmine van Aladdin ontbreken niet. Funidelia beschikt over een ruim assortiment met Disney kostuums van uw favorieten. Verkleed u met schitterende Violetta Kleding of met Mickey Mouse Kleding. Ook vindt u hier pakken van de Prinsen van Disney of van één van de Zeven Dwergen voor heren of jongens. Genoeg keuze voor uw Disney themafeest. Tover uzelf met Disney Kostuums om tot een prins of prinses uit een échte Disneyfilm! 

De Disney Kostuums zijn ook een geweldig Sinterklaascadeau of om cadeau te geven voor Kerst of voor een Kinder Verjaardag. U kunt kinderen niet blijer maken dan met Disney Verkleedkleding of met verkleedkleding in het algemeen. Verkleden zorgt voor vele fantastische momenten waarin kinderen hun creativiteit en verbeeldingskracht kwijt kunnen.